Chcąc skorzystać z promocji czułam presję czasu, a słabo mi idzie w pracy na komputerze, natomiast tutaj spotkałam się z sympatycznym przyjęciem przez Panią Patrycję, została mi udzielona pomoc i cał... Vis mer
Selskapet har svart
Bardzo dobra jakość druku, nawet małe zdjęcia bardzo wyraźne. Sam proces tworzenia bardzo intuicyjny, prosty. Duży wybór szablonów daje dużo możliwości wyboru. Efekt końcowy rewelacyjny.Polecam wszyst... Vis mer
Selskapet har svart
Chcę podziękować firmie Printu nie tylko za niezwykłą jakość albumu, dobrze, intuicyjnie skonstruowaną aplikację pozwalającą na bardzo indywidualny kształt stron ale przede wszystkim, że potraktowaliś... Vis mer
Selskapet har svart
Stwórz fotoksiążkę według własnego pomysłu! W projektowaniu pomogą Ci gotowe szablony na każdą okazję oraz prosty w obsłudze edytor. Zapewniamy, że Twoje wspomnienia zostaną wydrukowane z dbałością o najmniejsze detale.
Słoneczna 16, 40-136, Katowice, Polen
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én måned
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Jakość wykonania bardzo dobra 😊😉 szybka realizacja 😊

Svar fra PRINTU
Szybka wysyłka. Fotoksiążka ładnie zapakowana gotowa na prezent. Całość fotoksiążki jest świetna.

Svar fra PRINTU
Zamawiam kolejne ikolejne albumy, bo w miarę wygodnie się je projektuje i nie miałem problemu z anulowaniem zamówienia gdy coś poszło nie po mojej myśli.

Svar fra PRINTU
Dobrze, starannie zapakowane, przesyłka doszła szybko i nienaruszona. Jakość wykonania bardzo dobra. Polecam.

Svar fra PRINTU
zamawiałam pierwszy raz z printu i jestem bardzo zadowolona z produktów jakoś fotoksiazki jaki i odbitek jest super polecam ❤️

Svar fra PRINTU
Albumy i fotoksiążki można bardzo wygodnie samodzielnie komponować. W każdym czasie dostępny ktoś na czacie, kto służy pomocą. Zamówienie z gwarancją dostarczenia na Święta zostało zrealizowane ale najbardziej zaskoczyło mnie to, że kolejne zamówienie złożone już w okresie nie objętym gwarancją dostarczenia przed Świętami, zostało również zrealizowane i dostarczone na kilka godzin przed Świętami. Szczerze polecam

Svar fra PRINTU
Pierwszy raz zamawiałam personalizowany kalendarz i nie żałuję że wybrałam printu
Kalendarz był robiony na (pierwszy )dzień babci i dziadka zdjęcia małego wnuka razem z dziadkami plus całej rodziny zaznaczone urodziny .
Pięknie wykonane nie zawiodłam się polecam kolejny kalendarz również będę zamawiać na printu ☺️

Svar fra PRINTU
Dobre wykonanie. Szybka dostawa przed świętami, zamówienie dotarło na czas. Dostawałam informację o każdym etapie. Cel osiągnięty: obdarowani zostali zadowoleni:)

Svar fra PRINTU
Tworzę moje albumy w printu już od paru lat i jestem bardzo zadowolona. Duży wybór samych albumów jak również szablonów. Tworzenie albumu jak dla mnie proste i funkcjonalne, a gotowy album cudowny. Komunikacja z firmą warta naśladowania przez inne firmy.

Super jakość.
Świetny kontakt.
Szybka dostawa.

Svar fra PRINTU
szybka wysyłka, bardzo ładnie spakowane zamówienie, dobra komunikacja

Svar fra PRINTU
Bardzo ładnie wydrukowana fotoksiążka , pomimo zdjęć z komórki wydruk bardzo dobrej jakości . Szybki termin wydruku

Svar fra PRINTU
pierwszy raz robiłam foto książkę, program jest przystępny, foto książka była prezentem, dotarła na czas i jest śliczna :) obdarowana szczęśliwa, a to jest najważniejsze

Svar fra PRINTU
Jest słaba jakość kalendarza. W zeszłym roku zamawiałam kalendarz za połowę tej ceny i był o wiele lepszy jakościowo, niż ten. Szczerze- nie warte takich pieniędzy. Za tą jakość max 30 zł.

Svar fra PRINTU
Wysokiej jakości wydruk. Pomoc w realizacji zamówienia i szybki kontakt w razie pytań. Dziękuję! Polecam! Chętnie wrócę ❤️

Svar fra PRINTU
Jestem bardzo zadowolona! Najpierw bardzo prosto było przygotować i wyedytowac książkę. Jakość produktu jest bardzo wysoka a całość robi super wrażenie.

Album wykonany pięknie, z resztą jak każdy zamówiony na PRINTU :) Polecam

Svar fra PRINTU
Przesyłka dotarła bardzo szybko, jednak jakość jest bardzo słaba (w porównaniu z drukiem zdjęć np. w Emipk foto), a cena porównywalna

Svar fra PRINTU
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.