Serviço péssimo, encomenda chegou aberta e danificada, alguns produtos ficaram inutilizados outros não chegaram, após muitas reclamações a solução apresentada pela Primor foi efectuar um crédito cor... Vis mer
Se hva andre synes
Wat een slechte winkel artikel nooit ontvangen eisen wel betaling van 24.95 Ander artikel onverwoestbare eend, binnen 10 minuten gesloopt door kleine hond, eisen betaling van 23.90 Mensen pas op j... Vis mer
Bestelling dd. 8 november 2024 nog steeds niet ontvangen. Mailcontact lijkt AI gegenereerd! Talloze mailbeloftes in de trant van: sorry, sorry, we zullen het bestelde opnieuw versturen etcetera.etc.... Vis mer
2+1 gratis De gratis nooit aangekomen. Geen matriaal zi as beschreven. BH. Vreselijk blijft niet zitten. Nu retourneren, waardeloos!!! Krijg mail contact maar steeds hetzelfde antwoord met Lisa.... Vis mer
Riekt naar oplichterij.
Waardeloos webgedoe dus! Mijn advies bestel hier nul komma nul. Bespaart je een hoop geld en gedoe.
Zeer slechte webwinkel
Wat een slechte winkel artikel nooit ontvangen eisen wel betaling van 24.95
Mensen pas op je wordt belazerd waar je bij staat. Beloven terug betaling maar komen niks na
Ook ik geef liever 0 sterren ik heb ook…
Ook ik geef liever 0 sterren ik heb ook idd langer moeten wachten op mij bestelling en ik heb gebitscreme besteld wat kneedbaar zou moeten zijn maar is net water en ook ik krijg gewoon geen contact meer met hun na dat ik foto's heb door moeten sturen en ik denk ook dat het een oplichting site is . Wel geld aan nemen maar geen geld terug geven terwijl het product troep is het lijk wel oud of niet goed gemaakt
Moet verplicht een ster geven maar…
Moet verplicht een ster geven maar liever geef ik NIETS
Wel betaald ontvang helemaal niets
Voor 19,12 euro 2 tools gekocht om een…
Voor 19,12 euro 2 tools gekocht om een draad door de naald te halen. Zou met 2-4 dagen bezorgd worden. Heeft 2 weken geduurd. Producten zijn nog geen euro waard. Rommel rechtstreeks uit China, terwijl de site de indruk wekt NL te zijn (‘bezorging door Post NL’). Als je rommel wilt kopen, ga dan naar Ali Express. Dit is dezelfde ‘kwaliteit’ alleen veel duurder.
Ronduit slecht
Ronduit slecht, Levertijd lang en daarna als er iets mis is met het gekochte product.
Via mail 1,5 maand van het kastje naar de muur gestuurd.
En word er uiteindelijk gezegd dat de termijn voor retourneren voorbij is.
Daarna geen contact meer.
Zou bijna willen zeggen dat het oplichting is.
Deurslotkapjes met autologo besteld
Deurslotkapjes met autologo besteld. Komen niet overeen met advertenties op Facebook. Een keer reviews niet gecheckt en meteen prijs. Oplichting !! Terugsturen naar China is geen optie.
opletten
ik heb maar een klein deel van mijn bestelling ontvangen.
waardeloos bedrijf
waardeloos bedrijf
tracker gekocht voor in de auto werkt voor geen meter
klantenservice reageert heel traag en stuur alleen maar berichtjes met oplossingen die niet werken
30 dagen geld terug garantie wordt met geen woord over gerept
koop hier niet
Waardeloze chinese brol
Waardeloze chinese brol , het is dat ik 1 ster moet aanduiden om een review te kunnen schrijven anders was het zelfs - sterren , ik raak zelfs niet verder dan taal want het Nederlands dat je kan instellen is AFRIKAANS dus na een aantal pogingen ligt het ding nu in mijn kast .NIET KOPEN
En blijkbaar weer n Chinees bedrijf
En blijkbaar weer n Chinees bedrijf. Naar je product kun je fluiten. Geld weg. Tijd dat we alle Chinezen producten boycotten. Verbod op Nederlandse bedrijven die dit aanbieden zou een perfecte optie zijn. Weg met die shitt zooi uit China.
Blijkt Chinees bedrijf!
Blijkt Chinees bedrijf!
Dus 4 dagen levertijd kan je op je "buik" schrijven. Blij dat het om een klein bedrag gaat. Ik had eerder trustpilot moeten bekijken!
Dropshipping...
Dropshipping...
Koop hier niet, het is gewoon een leuke site van iemand die vervolgens alles via Ali of andere leveranciers koopt...Chineze troep, zit al lang te wachten en ook de tracking code werkt niet.
Is telefonisch ook niet bereikbaar.
KOOP HIER NIET!!!!!
Onbruikbare GPS tracker. Niet kopen!!
Dat het daadwerkelijk ontvangen langer duurde dan oorspronkelijk is slordig maar daar kan ik mee leven. Waar ik niet mee kan leven is dat je, zelfs als het artikel niet goed functioneert, dat je de koop niet kunt annuleren omdat het een afgeprijsd artikel zou zijn. Natuurlijk kom je daar pas achter nadat je het aangeschaft hebt. Wat werkt oa. niet of niet goed.
Ik voel mij verplicht om nog even helder te vermelden dat het hier de Chinese webshop primoo.nl betreft met twee oo’s op het eind. Overigens zijn de Deense beoordelingen van hetzelfde caliber. Op hun website staat dat zij 843 beoordelingen zouden hebben op Trustpilot maar doorklikken lukt ook niet. Zelfs daarbij wordt je als consument al besodemieterd.
1. Ik heb hem in mijn auto gelegd en diverse ritten gemaakt. Tussentijds gekeken of er een gevolgde route zichtbaar was. Helaas niet. Ook de actuele locaties waar ik ben geweest waren vaak onjuist.
2. Er is om eender welke onduidelijke reden ook niets terug te kijken wat m.i. ook zou moeten kunnen.
3. Momenteel ligt hij een uurtje of 15 thuis op mijn vensterbank maar de locatie varieert van correct tot een afstand van 800 meter van mijn woning.
4. En dan, naast voorgaande issues, misschien wel ook één van de belangrijkste punten, de lading van de batterij. Gisteren volledig opgeladen en na nog geen dag al 24% ontladen. Dan moet ik dit apparaat iedere 5 dagen opladen. Lekker handig als je heb goed verborgen gemonteerd hebt in je fiets.
Ik hoef niet te twijfelen aan het GPS abonnement want dat hebben wij later nog getest in een ander device en deze gaf in ieder geval de correcte locatie aan.
Kortom, dit was opnieuw een device waarvan de aanschaf te mooi is om waar te zijn. En retourneren naar Hong Kong kost vermoedelijk meer als het device gekost heeft. En Lisa customer support reageert na 3 dagen nog steeds niet. Of dat nog gaat gebeuren? Ik geloof er niet meer in.
Mijn advies. Laat Primoo.nl links liggen en koop er niets.
waardeloze winkel !!!
waardeloze winkel !!!
voor 23.00 uur besteld de volgende geleverd nou 7 dagen verder nog niks,
gemaild toen kreeg ik een mail met trekking maar die werkt niet, op de site is trust pilot lovend, alleen ben ik nu de eerste die wat schrijft ???????
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.