De eerste bestelling heeft wel erg lang geduurd voordat die hier was. Na klacht per mail is erop geacteerd en bestelling is ontvangen maar pas na 5-6 weken. Primoo verkoopt blijkbaar producten vanuit... Vis mer

Iets wat maanden geleden besteld is bij primoo....nooit ontvangen . Na 10 tallen mails gestuurd te hebben , geen reactie. En dan schrijven ze ook nog op de webshop .. promoo is prima?!! Vuile opli... Vis mer

Scheerapparaat is helemaal top, super glad scheren en muisstil. Had ook een reserve scheermes besteld maar die kwam niet mee met de bestelling, een mailtje gestuurd en er werd gelijk gereageerd en sup... Vis mer

Primoo is een dropshipping bedrijf. Duurt wat langer totdat het komt. Goedkoper om rechtstreeks bij Aliexpress te bestellen. Pakket is wel in goede orde ontvangen uiteindelijk Duurde wel wat lange... Vis mer

3,0

Middels

👎🏻vreselijk!

Iets wat maanden geleden besteld is bij primoo....nooit ontvangen .
Na 10 tallen mails gestuurd te hebben , geen reactie.
En dan schrijven ze ook nog op de webshop .. promoo is prima?!!
Vuile oplichters zijn het!🤬
Dus mensen , koop NOOIT bij primoo!!🥴🥴🥴

12. februar 2026

Geven niet thuis....

Lijkt allemaal leuk, vriendelijke reactie etc. Maar dan de levering, ik krijg totaal een ander prulproduct. Vragen om dit te herstellen worden niet beantwoord, met mail of contactformulier het maakt niet uit meerdere malen geprobeerd. Het is dus een schande en ik voel me opgelicht. NOOIT meer bij dit bedrijfje

20. november 2025

Geen levering/reactie.

Op 3 november bestelling gedaan en betaald. Twee keer een email gestuurd en gevraagd voor levering of terugbetaling, geen reactie. Bestel/koop niets meer bij deze oplichters. U bent gewaarschuwd.

7. desember 2025

Bestelling nooit ontvangen

Bestelling nooit ontvangen. Een keer contact per e-mail, zouden het nogmaals opsturen. Tot op heden (3 maanden verder) geen pakket. Ook op andere e-mail voor teruggave geld wordt niet gereageerd.

25. november 2025

Bij Primoo besteld Nano spray voor de…

Bij Primoo besteld Nano spray voor de auto.
Volgens de aanbieding 2 x ontvangen en 1 x betalen.
Helaas dus ook maar 1 stuks ontvangen.
Op diverse mails wordt niet gereageerd.

OPLICHTERS DUS!!!!!

Btw €0,00
Totaal €22,85 EUR
Je bespaart €10,00

21. oktober 2025

Mijn aankoop ("50973 ) op 23 september…

Mijn aankoop ("50973 ) op 23 september ontvangen en voldeed helemaal niet aan wat ik had besteld.
1ste mail op 23/09 zonder antwoord
2de mail op 06/10 zonder antwoord of reactie.
Aankoop van een Luxe BWM dashboardborstel aan 14.95€, geleverd zonder logo en zelfde item te koop bij TEMU aan 0.72€ !
De set kleerhouders die ik bestelde zijn gewoon gevaarlijk om vast te nemen verschillende scherpe kantjes en hoeken met snijkansen 😒😒😒
Ik kan alleen maar aanraden om bij Primoo.nl GEEN AANKOPEN TE DOEN - De kwaliteit is beneden alles en reactie op mails doen ze NIET !

Vandaag 31/10/2025 nog steeds geen antwoord op herhaaldelijke mails.
MENSEN KOOP HIER NIETS _ HET IS BEDRIEGERIJ VAN DE HOOGSTE PLANK !

23. september 2025

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf.
Camera besteld maar is niet aan te sluiten.
Klantenservice reageert met standaard tekst.
En terug sturen is duurder dan de Camera.
Dus bestel daar niks

26. september 2025

Bagger en bedrog

Een tijdje geleden kocht ik, naar aanleiding van Primoo reclame op X, een houten constructie, waarmee je oesters kunt openen zonder je ooit meer te bezeren. Het exemplaar dat mij door de brievenbus werd geduwd, was al helemaal uit zijn voegen. Hier kon zeker geen oester in worden geklemd. Daarnaast ontbraken de twee forse pennen die volgens het promofilmpje de constructie bijeen zou houden. Na twee keer reclameren heb ik nog steeds geen nieuw exemplaar ontvangen. Ik heb nu mijn geld teruggevraagd, inmiddels twee weken geleden, maar hierop ook niets vernomen.
Voor mij staat Primoo gelijk aan bagger en bedrog.

28. september 2025

Slechtste bedrijf ooit

Slechtste bedrijf ooit!
Zijn gewoon oplichters die werken als trading bedrijf! Bestellen spullen uit het buitenland!
Geen enkele respons ooit gehad na mijn bestelling!
Via klarna betaling stop laten zetten!
Wat schetst mijn verbazing? Daar hebben ze opeens wel gerageerd om dhl track€& trace door te geven!
Geen enkele mogelijkheid om contact mee te krijgen! OPLICHTERS ZIJN HET!!
IEDEREEN IS GEWAARSCHUWD VOOR DIT BEDRIJF!!!
TRAP ER NIET IN!!!
KLARNA SCHAAM JE DAT JE DIT NOG LANGER TOESTAAT!! 👎🤮😡

24. september 2025

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis