reloaden viste 25x, og først etter aktivering så jeg at bordspill telte 5 prosent. en time med blackjack og baren rørte seg knapt. dumt, men de hadde gjemt det godt.

Etter min mening er dette helt klart det beste casinoet som finnes. Noen kompiser anbefalte det for meg i fjor, og jeg er kjempefornøyd med at jeg hørte på dem. Alt fungerer så smooth her, både innsku... Vis mer
Jeg har spilt jevnlig på dette casinoet i nesten tre uker nå, og jeg har vært heldig som faen. Gevinstene har bare trillet inn jevnt og trutt, bonusene har vært skikkelig saftige og free spinsene har... Vis mer
Spillene på dette casinoet laster vanvittig raskt, det er ingen frysing eller evige laste-skjermer som ødelegger stemningen. Jeg hopper rett inn i actionen hver gang og merker knapt at noe har lastet... Vis mer
King Maker har etablert seg som et av de beste casinoene i 2026 ifølge spilleranmeldelser og byr på en kongelig opplevelse med moderne spilleautomater fra de største leverandørene. Nye spiår en sjenerøs velkomstpakke med 20000 NOK i innskuddsbonus og 440 free spins som gjør det ekstra spennende å komme i gang. Kundeservice holder høy kvalitet med rask hjelp og smidige utbetalinger slik at du kan fokusere på moroa. Bli med i dag og hent dine bonuser. 🎰
Bli medlem hos King Maker i dag og hent din velkomstpakke med 15000 NOK innskuddsbonus og 590 gratisspinn. Spennende spill venter deg ✅🏆🎰

Kongens gate 45, 7012, Trondheim, Norge
- inf
- primeportal.website
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Jeg fikk en skikkelig smell på dette…
Jeg fikk en skikkelig smell på dette casinoet da gevinsten hoppet fra 900 til over 4500 euro på en vanlig kveld. Det føles fortsatt helt surrealt, jeg ble nesten litt rørt av lettelse. Først betalte jeg ned restene av et gammelt forbrukslån som har gnagd lenge, og så booket jeg en ferietur til Spania for å feire. Nå planlegger jeg å kjøpe nye klær og en fresh gadget også, det er deilig å kunne unne seg litt etter alt stresset.
Jeg har spilt jevnlig her i tre uker…
Jeg har spilt jevnlig her i tre uker nå, og flaksen min har vært helt sinnssyk. Gevinstene har rullet inn nesten hver dag, bonusene har vært saftige og free spinsene har gitt meg noen skikkelige treff. Det føles helt uvirkelig å logge inn og se saldoen bare vokse. Jeg blir litt ekstra glad hver gang jeg åpner appen, det er rett og slett moro som faen.
Jeg har spilt jevnlig på dette casinoet…
Jeg har spilt jevnlig på dette casinoet i snart en måned nå, og jeg har vært heldig som faen. Gevinstene har bare trillet inn, bonusene kommer jevnlig og free spinsene har gitt meg skikkelig bra treff flere ganger. Det føles helt uvirkelig å se saldoen vokse såpass mye på så kort tid. Jeg blir faktisk litt glad inni meg hver gang jeg åpner appen. Noen kvelder har jeg nesten ikke villet legge meg fordi det bare fortsatte å smelle.
Det er helt rått hvordan krypto-uttak…
Det er helt rått hvordan krypto-uttak går unna her, pengene er inne på walleten min etter bare noen få minutter uten at de maser med ekstra spørsmål eller dokumenter. Jeg slipper å forklare hvorfor jeg vil ta ut gevinsten, det bare skjer. Noen ganger føler jeg meg nesten litt euforisk når jeg ser at alt er overført så kjapt. Det gjør spillingen mye mer avslappet og jeg stoler helt på prosessen. Anbefaler dette casinoet til alle som vil ha raske uttak uten tull.
Det er helt digg med free spins her som…
Det er helt digg med free spins her som ikke har noen deadline i det hele tatt. Jeg kan bare logge inn og spinne når det passer meg best, enten det er en rolig ettermiddag eller en kveld jeg har lyst, uten å stresse som en gal. Ingen panikk med å måtte gjøre det innen et par timer. Det gjør spillingen mye mer avslappet og koselig. Jeg blir faktisk litt glad hver gang jeg tenker på at jeg kan ta dem når jeg vil.
Når jeg endelig vinner skikkelig her på…
Når jeg endelig vinner skikkelig her på casinoet, blir humøret mitt helt topp resten av dagen. Alt føles lettere og jeg går rundt med et stort flir på trynet. Jeg starter allerede å planlegge en liten feiring for meg selv, kanskje en god middag eller noe koselig. Det er helt rått hvordan en sånn gevinst setter stemningen for hele dagen. Jeg gleder meg allerede til neste runde.
Krypto-uttakene på dette casinoet er…
Krypto-uttakene på dette casinoet er helt rå. Pengene havner i walleten min på noen få minutter uten at de begynner å stille masse spørsmål eller kreve ekstra papirer. Det er så deilig å slippe alt det vanlige maset man ofte møter andre steder. Jeg føler meg faktisk litt euforisk hver gang det går så smooth. Bare velg crypto, be om uttak og det skjer nesten umiddelbart.