reloaden viste 25x, og først etter aktivering så jeg at bordspill telte 5 prosent. en time med blackjack og baren rørte seg knapt. dumt, men de hadde gjemt det godt.

Etter min mening er dette helt klart det beste casinoet som finnes. Noen kompiser anbefalte det for meg i fjor, og jeg er kjempefornøyd med at jeg hørte på dem. Alt fungerer så smooth her, både innsku... Vis mer
Jeg har spilt jevnlig på dette casinoet i nesten tre uker nå, og jeg har vært heldig som faen. Gevinstene har bare trillet inn jevnt og trutt, bonusene har vært skikkelig saftige og free spinsene har... Vis mer
Spillene på dette casinoet laster vanvittig raskt, det er ingen frysing eller evige laste-skjermer som ødelegger stemningen. Jeg hopper rett inn i actionen hver gang og merker knapt at noe har lastet... Vis mer
King Maker har etablert seg som et av de beste casinoene i 2026 ifølge spilleranmeldelser og byr på en kongelig opplevelse med moderne spilleautomater fra de største leverandørene. Nye spiår en sjenerøs velkomstpakke med 20000 NOK i innskuddsbonus og 440 free spins som gjør det ekstra spennende å komme i gang. Kundeservice holder høy kvalitet med rask hjelp og smidige utbetalinger slik at du kan fokusere på moroa. Bli med i dag og hent dine bonuser. 🎰
Bli medlem hos King Maker i dag og hent din velkomstpakke med 15000 NOK innskuddsbonus og 590 gratisspinn. Spennende spill venter deg ✅🏆🎰

Kongens gate 45, 7012, Trondheim, Norge
- inf
- primeportal.website
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Det beste med dette online casinoet er…
Det beste med dette online casinoet er følelsen av trygghet. Man bruker vanlige betalingsmetoder som Vipps og bankkort som jeg kjenner godt fra før, og siden ser solid og profesjonell ut. Jeg spiller alltid med helt ro i sinnet uten å bekymre meg for noe tull. Det gir en deilig fred i magen å vite at alt er på stell. Når jeg tar ut gevinster føles det bare helt trygt.
Jeg har tatt ut gevinster flere ganger…
Jeg har tatt ut gevinster flere ganger nå og det er helt rått hvordan casinoet betaler ut ærlig uten å finne på unnskyldninger. Ingen mas om ekstra dokumenter eller plutselige frysinger, pengene kommer rett inn på kontoen. Det føles så trygt og deilig å spille her uten den stressen man hører om andre steder. Jeg blir nesten litt rørt av lettelse hver gang uttaket går igjennom uten problemer. Dette er et casino man kan stole på.
Etter min mening er dette det beste…
Etter min mening er dette det beste casinoet som finnes. Noen kompiser tipset meg om det for et par uker siden, og jeg er skikkelig glad for at jeg lyttet til dem. Her fungerer alt så knirkefritt, både innskudd, uttak og selve spillingen. Jeg føler meg helt trygg og underholdt hver gang jeg logger inn. Det er rett og slett rått.
Selv når lykken er helt på bunn og…
Selv når lykken er helt på bunn og spinnene suger opp saldoen, er det deilig å få cashback likevel. Plutselig kommer en del av pengene tilbake og det redder kvelden skikkelig. Jeg blir ikke like sur når det går dårlig, for jeg vet at noe tikker inn igjen. Det føles som en liten redningspakke som gjør at jeg kan fortsette å spille uten å tenke på tapet. Cashbacken her er faktisk bedre enn hos de fleste andre jeg har prøvd.
Krypto-uttakene på dette casinoet er…
Krypto-uttakene på dette casinoet er helt rått. Pengene havner i walleten min etter bare noen få minutter uten at de begynner å stille masse spørsmål eller kreve ekstra dokumenter. Det er så deilig å slippe alt det vanlige maset man møter andre steder. Jeg blir alltid litt glad når jeg ser at uttaket er godkjent så fort. Nå bruker jeg nesten bare krypto her.
Etter en kort økt på dette casinoet kan…
Etter en kort økt på dette casinoet kan jeg bare ta ut gevinstene mine rolig uten å bekymre meg for at de skal fryse kontoen. Det er en skikkelig lettelse å slippe den stresset man hører om andre steder. Alt går så smooth og pengene dukker opp uten mas. Jeg føler meg faktisk trygg her, og det betyr mye. Noen ganger tar jeg bare en rask runde og så er det uttak uten drama.
Jeg digger virkelig spilldesignet på…
Jeg digger virkelig spilldesignet på dette casinoet, alt ser så fresh og moderne ut med kule animasjoner som holder meg oppslukt i timevis. De faste bonusene som kommer jevnlig er helt rått, det gir ekstra motivasjon til å logge inn. Noen ganger blir jeg nesten litt rørt når en bonus dukker opp akkurat når jeg trenger den. Grafikken flyter uten hakk og gjør at jeg bare vil spinne videre. Det er skikkelig digg å ha noe som føles både pent og givende.
Spillene på dette casinoet laster inn…
Spillene på dette casinoet laster inn vanvittig fort, det er ingen frysing eller evige laste-skjermer i det hele tatt. Jeg hopper rett inn i actionen hver gang og merker knapt at noe har lastet. Alt går så smooth at det nesten føles litt magisk. Noen ganger blir jeg helt glad inni meg av hvor fort det bare kjører uten hakking. Jeg kan spille flere runder på kort tid uten å miste flyten.
Helgepromoene på dette casinoet har…
Helgepromoene på dette casinoet har blitt en skikkelig fin tradisjon for meg. Bonusene er mye rundere både fredag og lørdag, så jeg gleder meg alltid til helga nå. Det føles ekstra givende å logge inn da, og jeg merker at jeg får mer ut av spillingen. Noen ganger blir det litt ekstra spenning når jeg ser hvor saftige de er. Jeg digger virkelig denne helgevanen.
Det er helt supert at man slipper…
Det er helt supert at man slipper verifisering når man skal ta ut penger her. Det er så praktisk at jeg bare kan be om uttak uten å sende inn en haug med dokumenter først. Pengene kommer inn på kontoen min i løpet av et par timer som regel, det er faktisk rått. Slipper alt det maset man hører om andre steder, så det føles deilig å spille uten stress. Jeg blir nesten litt glad hver gang jeg ser at gevinsten er på plass så fort.
Det var helt sinnssykt da gevinsten…
Det var helt sinnssykt da gevinsten bare hoppet fra 900 til 4500 euro på en vanlig kveld her. Jeg ble nesten litt rørt av lettelse og humøret mitt har vært på topp siden. Først betalte jeg ned de siste restene av studielånet, det føltes som en stein falt fra skuldrene. Så bestilte jeg en skikkelig fin ferie til Spania for meg og venninna mi, og jeg har allerede kjøpt noen fresh klær og en ny laptop jeg har drømt om lenge. Nå planlegger jeg å fikse opp kjøkkenet hjemme også, det blir digg.
Helgebonusene på dette online casinoet…
Helgebonusene på dette online casinoet har blitt en skikkelig fin tradisjon for meg nå. Det er helt klart at bonusene er mye rundere både fredag og lørdag, så det føles ekstra givende å logge inn i helga. Jeg gleder meg nesten litt ekstra når det nærmer seg fredag kveld. Det er jo blitt en sånn koselig vane som setter stemningen for helga på en bra måte.
Utvalget av spill på dette casinoet er…
Utvalget av spill på dette casinoet er helt rått, enten jeg er i humør for slots, roulette eller blackjack så er det alltid noe som passer stemningen akkurat da. Noen ganger vil jeg bare chille med enkle automater, andre ganger er det gøy å teste strategier ved blackjack-bordet. Det er deilig å ha så mye variasjon, så jeg aldri blir lei. Når jeg treffer litt flaks blir jeg skikkelig glad og går rundt med et stort smil resten av dagen.
Selv når flaksen er helt på bunn og…
Selv når flaksen er helt på bunn og spinnene suger opp alt, er det deilig å få cashback likevel. Plutselig kommer en del av pengene tilbake og det redder kvelden skikkelig. Jeg blir ikke like sur når det går dårlig, for jeg vet at noe alltid tikker inn. Det føles som en liten trøst i motgang. Cashbacken her er faktisk gull verdt.
Jeg digger virkelig spilldesignet på…
Jeg digger virkelig spilldesignet på dette casinoet, alt ser så fresh og moderne ut med kule animasjoner som holder meg oppslukt. Det er helt rått hvordan grafikken flyter uten hakk, og jeg blir gjerne sittende lenge bare for å se på det. I tillegg er de faste bonusene skikkelig bra, de dukker opp jevnlig og gir ekstra spillelyst uten at det føles masete. Det gjør at jeg alltid har lyst til å logge inn igjen. Jeg blir faktisk litt glad hver gang en ny bonus popper opp!
Jeg synes det er helt fett at dette…
Jeg synes det er helt fett at dette casinoet stadig legger til nye slots, så det er alltid noe fresh å prøve seg på. Hver uke dukker det opp spennende automater med kule temaer og bonusfunksjoner som holder spillingen levende. Det føles aldri kjedelig her. Jeg blir skikkelig glad når jeg ser en ny favorittpoppe opp.
Supporten her er helt rå
Supporten her er helt rå, de svarer som oftest innen et minutt enten jeg bruker chat eller mail. De hjelper med alt mulig, fra bonusproblemer til uttak og tekniske greier, uten å lage noe drama. Alle er så høflige og vennlige at det faktisk betyr mye for meg. Jeg føler meg skikkelig godt tatt vare på hver gang. Det er deilig å vite at de er der og fikser ting kjapt.
Når jeg endelig får en ordentlig…
Når jeg endelig får en ordentlig gevinst på dette casinoet, blir humøret mitt helt strålende resten av dagen. Alt føles lettere og jeg går rundt med et stort glis. Jeg starter allerede å planlegge en liten feiring for meg selv, kanskje en god middag eller noe koselig. Det er helt digg, det setter stemningen skikkelig. Gevinsten gjør dagen min til en skikkelig god en.
Jeg elsker virkelig at free spinsene på…
Jeg elsker virkelig at free spinsene på dette casinoet ikke har noen frist i det hele tatt. Jeg kan bare logge inn og spinne når det passer meg helt perfekt, enten det er en stille formiddag eller en kveld jeg har lyst, uten å stresse som en gal. Det er så deilig å slippe panikken med å måtte bruke dem innen et par timer. Noen ganger føler jeg meg nesten lykkelig når jeg husker at jeg har dem liggende klare. Alt blir mye mer avslappet og gøy på denne måten.
Etter min mening er dette helt klart…
Etter min mening er dette helt klart det beste casinoet der ute. Noen venninner anbefalte det for meg i høst, og jeg er så glad jeg fulgte rådet deres. Alt fungerer så smooth her, fra innskudd til uttak, og jeg har aldri hatt noen trøbbel. Det er faktisk litt av en lettelse å slippe all stresset man hører om andre steder. Jeg anbefaler det til alle jeg kjenner, for det er rett og slett topp.