nie było innego wyjścia, więc kupiłem 30-dniowy dostęp do netflix dla taty. od ponad 40 godzin nie dostałem dostępów. Szajs!! nigdy więcej, a tak w ogóle to po kiego ch.... podają adres mailowy, skoro... Vis mer
Se hva andre synes
Korzystałam kilka razy , pakiety na więcej niz 30 dni nie działają. Po jakimś czasie konto się blokuje i nie dostajesz nowego hasła. Ostatnio wykupiłam dostęp do kolejnych dwóch platform. Zapłaciłam... Vis mer
Wykupiłam usługę na 30 dni, zero danych do logowania na maile nikt nie odpowiada od tygodnia. Kiedyś platforma działała super, teraz to już poniżej krytyki. Brak numeru telefonu wiec łaskawie trzeba... Vis mer
Również nie POLECAM tej strony , wykupiłem pakiet Netflix 90dni po miesiącu konto zostało zablokowane po czym pisałem do nich o nowe dane to dopiero po kilku dniach sie doprosiłem po czym teraz upłyną... Vis mer
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Złodzieje i oszuści
Złodzieje i oszuści. 2 dni czekałem aż ktoś raczy aktywować usługę. Po 8 dniach przestało działać,wylogowalo. Brak odzewu nie polecam!
Oszustwo !!
Oszustwo !!! Nie dziala zaplacilem i brak oddzewu zeby wymienic. Czy mozna zrobic zbiorowy pozew do wlasciciela?
Premium VOD Oszustwo!
Korzystałem z usług kilkakrotnie i wcześniej konta działały jak trzeba, nie było problemów.
Ostatnio kupiłem konto i po 3 dniach już problemy z działaniem, blokowanie konta. Zgłosiłem reklamacje to dopiero po 3 kolejnych dniach została odczytana i dostałem "drugie konto" które nie działa kompletnie. Kolejna reklamacja i zero odzewu ze strony firmy.
Zwykle oszustwo!
PREMIUM.VOD.PL - źródełko wyschło.
Od lat korzystam z usług PREMIUM.VOD.PL i czasami zdarzały się jakieś problemy typu niepoprawne hasło, zajęte konto itp. ale problemy były naprawiane i jakoś to wszystko działało. Niestety już od pewnego czasu jest tragedia. Wykupione konta są nie aktywne. Brak jakichkolwiek pomocy oraz zwrotów pieniędzy. Teraz to jest po prostu oszukiwanie ludzi na kasę.
od kilku lat kupowałem konto na portalu…
od kilku lat kupowałem konto na portalu i reakcja była bardzo szybka. Konta zakupione ostatnio i niestety ale do tej pory nie otrzymałem loginu i hasła. Brak jakiejkolwiek odpowiedzi.
Nie opłaca sie
Konto wykupione na 30 dni wygasa po trzech tyg. To nie przypadek bo powtórzyło się trzy razy
Kupiłem konto Netflix30 na premiumvod…
Kupiłem konto Netflix30 na premiumvod niestety po 10 dniach przestał zdziałać więc szybka reklamacja i co i nic do dziś czekam na nowe konto . Zero odzewu to oszuści nie polecam . Złodzieje .
Przestrzegam
Przestrzegam, brak kodów, brak odpowiedzi.
#27403368 konto nie działa gość oszust
#27403368 konto nie działa gość oszust
Nie otrzymałem żadnego konta
Nie otrzymałem żadnego konta, zwyczajne oszustwo. Szczeże nie polecam.
Brak kontaktu.Opłacone konto przestało…
Brak kontaktu.Opłacone konto przestało działac.Nie odpowiadaja na wiadomosci.
Brak @ z kontem...
To ja już jestem na etapie, że w ogóle nie otrzymałam dostępu. Zamówiłam 60 dni Netfiksa. Napisałam reklamację. Mam tylko @ z potwierdzeniem zamówienia i cisza . Zakup 16.12.2024. Dzisiaj ponownie wysłałam do nich info. Tym razem nie przez formularz, tylko wkleiłam podanego @. A też kupowałam, choć nieregularnie.
Dno konta pr,estaja działać po paru…
Dno konta pr,estaja działać po paru dniach na odpowiedź reklamacji się nie doczekasz...
Oszustwo nie wysyłają nowych danych…
Oszustwo nie wysyłają nowych danych jeśli poprzednie przestają działać.
Strasznie dziadoska firma
Strasznie dziadoska firma. Nierzetelna i nie odpowiada na reklamację, wystrzegajcie się jej...
Zakupione konto na 2msc
Zakupione konto na 2msc, po 30 dniach przestaje działać, na support nikt się nie odzywa. Dno totalne - kupowałem nie raz, ale widać hajs stał się ważniejszy niż klienci. Ale spokojnie karma wraca
Dangerous_boy
Szkoda, bo kupowałem dostęp do netflixa od paru lat i zasadniczo było ok. Gdy dostęp został zablokowany to otrzymywałem nowy dostęp. Tym razem po tygodniu taka sama sytuacja, dostałem nowy dostęp, a następnie tydzień przed końcem okresu znowu dostęp został zablokowany i już sprzedający nawet nie odczytał reklamacji. Naprawdę szkoda bo byłem stałym klientem.
DRAMAT
DRAMAT! DRAMAT! DRAMAT!
Konta przestają działać po paru dniach.
Kontaktu brak, można pisać reklamacje, nikt na nie nie odpowiada.
Nigdy więcej premium VOD
NIE POLECAM!!!
NIE POLECAM!!!
OSZUSTWO!!!
Zakupione konto na Netflix wygasło za tydzień, na reklamacje żadnej odpowiedzi
Jak zrobić zwrot pieniędzy?
Szkoda że najpierw kupujemy, a później czytamy opinie 🤬😡
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.