nie było innego wyjścia, więc kupiłem 30-dniowy dostęp do netflix dla taty. od ponad 40 godzin nie dostałem dostępów. Szajs!! nigdy więcej, a tak w ogóle to po kiego ch.... podają adres mailowy, skoro... Vis mer
Se hva andre synes
Korzystałam kilka razy , pakiety na więcej niz 30 dni nie działają. Po jakimś czasie konto się blokuje i nie dostajesz nowego hasła. Ostatnio wykupiłam dostęp do kolejnych dwóch platform. Zapłaciłam... Vis mer
Wykupiłam usługę na 30 dni, zero danych do logowania na maile nikt nie odpowiada od tygodnia. Kiedyś platforma działała super, teraz to już poniżej krytyki. Brak numeru telefonu wiec łaskawie trzeba... Vis mer
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Wszystkie komentarze to prawda
Wszystkie komentarze to prawda
Konto Netflix kupione na 90 dni…
Konto Netflix kupione na 90 dni wygasło po 30 próba kontaktu z platformą brak odzewu stracone pieniądze nie polecam
Oszuści, naciągacze
Konto zakupione na 3 miesiące. Po 1 miesiącu przestało działać. Brak kontaktu, zero odpowiedzi na reklamacje. Zwykli złodzieje, naciągacze. Pieniądze do kosza.
Oszustwo. Brak dostępu do konta
Kupiłem dwa tygodnie temu Netflix na mc, brak danych do konta, na mailu cisza.
Uwaga oszuści !!!
Uwaga nie zasługują nawet jedną gwiazdkę
Zostałem oszukany na 3 razy, wykupiłem 2 x netflix na 90 dni i you tube premium, wszystkie konta zablokowane po 2 tygodniach, nie odpisują na reklamacje. Ta strona powinna być dawno zablokowana !!!
Oszuści
Dokładnie jak kolega wykupiłem pakiet 90 po 30 dniach zablokowany na reklamacje i maile nikt nie odpowiada oszuści
Złodzieje
Złodzieje, oszuści, nie brać nic od nich,po miesiącu znika Netflix i nie odpowiadają na email,krenty oszuści,nie polecam, chyba że na miesiąc to działa,a potem wszystko znika
NIE POLECAM !!!
Również nie POLECAM tej strony , wykupiłem pakiet Netflix 90dni po miesiącu konto zostało zablokowane po czym pisałem do nich o nowe dane to dopiero po kilku dniach sie doprosiłem po czym teraz upłynął kolejny miesiąc i ta sama sytuacja z Tym że do tej pory nie dostałem żadnych danych pomimo wysłania kilu emailów !!! Zwykłe oszustwo, tak się nie postępuje !! Uważajcie ludziska !!
Oszustwo
Oszustwo. Zamówiłem Netflix na 3 m-ce po tygodniu przestał działać, po wysłaniu reklamacji zero odzewu dopiero po 2 tygodniach dostałem dostęp do nowego konta i znowu po tygodniu został wyłączony. Na kolejne reklamacje nie odpowiadają już od ponad miesiąca. Tak więc nie polecam. Zastanawiam się czy nie zgłosić tego na Policję, ale pewnie skoro to strony nielegalne to pewnie to nie ma sensu. Jak to mówią chytry 2 razy traci. Oryginalny Netflix kosztuje 60 zł i przynajmniej masz pełny miesiąca tutaj zapłaciłem prawie 90 zł i miałem tylko 2 tygodnie, normalnie interes życia.
Wykupiłem konto Netflix na 90dni
Wykupiłem konto Netflix na 90dni. Po 29 dniach konto nie działa. Brak kontaktu ze sprzedawcą. Nie odpisuje na wiadomości. Nie polecam jest to oszustwo.
Ludzie wam chociaż coś doszło ja…
Ludzie wam chociaż coś doszło ja wykupiłem i w ogóle nie dostałem maila zwrotnego a ma reklamacje oczywiście nie odpowiadają zwykle oszustwo i złodziejstwo...
Porażka9,kupiłem na 3…
Porażka9,kupiłem na 3 miesiace,cieszyłem się przez 2,nie polecam,złodzieje
Strata pieniedzy
Konto kupione na 90 dni, po 30 brak dostepu i kontkatu z dostawca.
Nie polecam. To Oszuści. Wykupiłam pakiet na 90 dni . Nie dostałam żadnego maila zwrotnego . OSZUŚCI!!!! NIE DAJCIE SIE NABRAC JAK JA.
Początkowo było dobrze...
Początkowo działało dobrze, ale 2 tygodnie po zakupie straciłem dostęp do konta. Napisałem do sprzedawcy, nie uzyskałem odpowiedzi od 3 dni.
Wykupiłem na 90 dni
Wykupiłem na 90 dni, po miesiącu nie działa. Na reklamację brak odzemu. Wyłudzenie pieniędzy. Zbierają chyba na prezenty na święta.
Konto nie działa, wyłudzone pieniądze.
Konto nie działa, na reklamację brak odzewu. Banda zlodziei i oszustów !
Ludzie wystarczy kupować na prawdziwych…
Ludzie wystarczy kupować na prawdziwych stronach streamingowych w normalnych cenach a nie szukać żeby było po taniości, macie za swoje po prostu. A potem na pewno dzwonicie na infolinie do takiego np Netflixa czy HBO o zwrot pieniędzy, pomimo że kupiliście na nie wspieranej przez nich stronie. Sama nazwa Netfliks jest podejrzana bo prawdziwa nazwa to NETFLIX
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.