Brałem udział w Kursie Specjalista ds.Cyberbespieczeństwa i moge powiedzieć że był prowadzony z wielką klasą i zaangażowaniem wykładowcy. Zadania do wykonania motywowsly mnie do ciężkiej pracy. Atmos... Vis mer
Selskapet har svart
Jeśli zastanawiasz się czy warto, czy podołasz - śmiało stwierdzam TAK! WARTO! Każdy wyjdzie z tego kursu z dobrą encyklopedią wiedzy i przygotowany na świat projektanta. Podejście Pani Natalii do... Vis mer
Selskapet har svart
Szkoła online zawodów, w której praktyka kształtuje sukces. Oferujemy szkolenia, które rozwiną Twoje umiejętności i otworzą Ci drzwi do atrakcyjnych możliwości zawodowych. Innowacyjne podejście, realny rozwój, szansa na więsze zarobki – to wszystko czeka na Ciebie w Practimie.
ul. Długa 29, 00-238, Warszawa, Polen
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én måned
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Jeśli ktoś się zastanawia czy wydać pieniądze na kurs, bo wszystko wygląda „porządnie” - to nie- nie warto :) niepotrzebnie wydałam pieniądze na kurs social media menager. Do niczego was to nie przygotuje, chyba, że nie wiecie czym jest instagram czy Facebook ;p

Svar fra Practima
Zadania do wykonania motywowsly mnie do ciężkiej pracy. Atmosfera na wykładach była jak w rodzinie. Jestem bardzo zadowolony że mogłem brać udział w tym kursie.💪👍💪

Svar fra Practima
Jestem bardzo zadowolona z kursu UX/UI Designer a przede wszystkim z jakości prowadzonych zajęć przez Pana Michała Makowskiego - bardzo kompetentnego, cierpliwego, empatycznego i życzliwego prowadzącego, specjalistę w swojej dziedzinie. To on nadawał tak pozytywny flow całemu kursowi, prowadził wszystkich kursantów od początku do końca, odpowiadał na każde pytanie, doradzał we wszystkim i pomagał. Dzięki jego zaangażowaniu i wsparciu czułam się przez cały czas trwania kursu zaopiekowana. Jeśli miałam jakieś wątpliwości, mogłam omówić każde zadanie. Każdy mógł liczyć na słowo wsparcia oraz merytoryczne uwagi. Uważam, że była to bardzo dobra inwestycja i dokonałabym jej ponownie. Dziękuję

Svar fra Practima
Dziękuję za świetny kurs z analizy danych. Za profesjonalizm, naukę, materiały jestem bardzo wdzięczna. Polecam serdecznie.

Svar fra Practima
Wysoki poziom merytoryczny prowadzących, pełne wsparcie związane z oprogramowaniem. Bardzo dobry wstęp do zawodu.

Svar fra Practima
Kurs dla projektantów wnętrz przerósł całkowicie moje oczekiwania. Ogrom wiedzy od specjalistów z branży, super atmosfera, masa zajęć praktycznych, ale też sporo bardzo potrzebnej teorii. Jestem bardzo zadowolona, że zdecydowałam się na wybór szkoły Practima. Co ważne, szkoła zawsze pomaga, szybko odpowiada na pytania, zawsze skłania się do różnych próśb uczestników, nie zostawia nikogo samemu sobie. Naprawdę polecam! :)

Svar fra Practima
Brałem udział szkoleniu z datą analityk z Practima i serdecznie polecam. Program bardzo dobrze przygotowany i wykładowczyń Karolina świetnie go poprowadziła dając mi solidne podstawy do dalszego rozwoju w tym kierunku.

Svar fra Practima
Odbyłam kurs z Graphic Desingu i mogę szczerze polecić tą firmę.
Zaczynając kurs po raz pierwszy korzystałam z programów Adobe, a po jego zakończeniu uważam że mogę stawiać pierwsze kroki w nowym zawodzie.
Zajęcia są dobrze zbudowane, oparte o realne przykłady i kreatywne. Sama forma zajęć jest bardzo przystępna i prowadzona w miłej atmosferze (zajęcia online z Justyną) a możliwość odtworzenia nagrań z zajęć nie tylko, pomaga w przypadku braku czasu ale też wrócenia do informacji w trakcie tworzenia swoich projektów, prac domowych czy utrwalenia informacji.
Na duży plus koncepcja kreatywna zajęć, nie są to tylko ,, suche informacje’’ ale oparte informacje o np. Psychologię w projektowaniu czy historię powstawania co dla mnie było dużym plusem. Samo nauczanie programów jest bardzo dokładne i dobrze wyjaśnione, w razie problemów można było kontaktować się na dedykowanej grupie czy omówić na zajęciach na żywo.
Rzeczą do poprawy jest działanie classroomu i feedback do oceny zadań. Uważam że mogłyby być bardziej rozbudowane i dodawane w szybszym czasie. Uwzględniając w tym poprawki projektów, gdzie czekało się długo na np 2 zdaniową odpowiedź. Stąd ocena 4 gwiazdkowa.
Kurs i kontakt z firmą oceniam bardzo pozytywnie. Napewno będę jeszcze korzystać :)

Svar fra Practima
Kurs Analiza Danych - super rozwiązanie na początek drogi w tym zawodzie. Elastyczna forma zajęć, która ułatwia nadrobienie treści w dowolnym czasie. Prowadzący w przystępny sposób tłumaczy i pomaga.

Svar fra Practima
Brałam udział w kursie Zawód grafika od podstaw, bardzo mi się podobało. Dowiedziałam się wielu przydatnych rzeczy. Szkoła Practima dbała o to, żeby każdy uczestnik był zadowolony i reagowała gdy coś było nie tak. Materiały były udostępniane bez problemów, a sam projekt zdecydowanie pozwolił mi się rozwinąć i przy okazji zyskać pracę do portfolio.

Svar fra Practima
Kurs cyberbezpieczeństwa był dla mnie rewelacyjny. Prowadzący bardzo rzetelnie i przejrzyście przedstawiał materiał. Miał również dużo cierpliwości. Zawsze znalazł czas, aby wytłumaczyć zawiłe problemy. POLECAM!!!

Svar fra Practima
Kurs był fajnym przeżyciem, mentorzy byli bardzo pomocni i wspierający, a materiał przystępny do zrozumienia.

Svar fra Practima
Jestem bardzo zadowolona z kursu smm, polecam każdemu, a wykładowca Kamil cudowny!

Svar fra Practima
Jestem bardzo zadowolona z kursu SSM ogrom wiedzy.Kurs profesjonalnie wprowadza do zawodu.Polecam🙂

Svar fra Practima
Wzielam udział w kursie Analityka Danych, kurs bardzo ciekawie opracowany, podejscie jest indywidualne, daje mozliwość zdobycia cennej wiedzy pozwalajacej operowac danymi i wyciaganiem wnioskow oraz tworzyc dynamiczne wizualizacje - dajace szybkie odpowiedzi na wiele pytan

Svar fra Practima
Polecam kurs analityka danych. Bardzo dobrze zorganizowane zajęcia, wsparcie przez cały czas trwania kursu i duża dawka wiedzy potrzebnej do rozpoczęcia swojej drogi analityka danych 😁

Svar fra Practima
Przygotowane materiały oraz prowadzenie krok po kroku do zdobycia potrzebnych umiejętności zasługują na 5 gwiazdek

Svar fra Practima
Jeśli zastanawiasz się czy warto, czy podołasz - śmiało stwierdzam TAK! WARTO!
Podejście Pani Natalii do zajęć i indywidualnie do każdej osoby sprawiało, że te dwa dni w tygodniu chciało się być na tych zajęciach i dalej chłonąć.
Dziękuje! :)

Svar fra Practima
Serdecznie polecam kurs projektowania wnętrz z panią Natalią, w bardzo zrozumiały sposób przekazuje wiedzę,a zajęcia przebiegają w miłej atmosferze. Dużo aspektów jest tłumaczonych i wyjaśnianych.

Svar fra Practima
Jestem zachwycona kursem! Wiedza przekazana w bardzo przystępny sposób, mnóstwo inspiracji i praktycznych wskazówek. Czuć, że prowadząca ma ogromne doświadczenie i pasję do projektowania. Dzięki temu kursowi zyskałam pewność siebie w pracy z klientami. Z całego serca polecam!

Svar fra Practima
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.