Denne hosten er legit den beste som finnes. Finner ingen plass billigere servere for minecraft. Top notch support. Svarer innen 24 timer og hvis du trenger hjelp med noe raskere så er det bare å hoppe... Vis mer
Denne hosten er faktisken den beste hosten eg har brukt, ikkje berre får eg varen min fort, men vist noe er galt så får eg enten en heilt ny ellers får eg den fikset. Eieren er super, og alt er supert... Vis mer
Rett og slett en dårlig hosting. De fleste som skriver de tilbakemeldingene her er enten ansatte eller kids på 12, denne bedriften er useriøs og burde ikke brukes om noen vil starte profesjonelt. Sid... Vis mer
Vedlg bra produkter. Du får det du betaler for. Og snille og hyggelige ansatte. Keep it up Powerlines!!. Kommer nok til og kjøpe mer snart. Anbefaler Powerlines syykt mye.
Powerlines tilbyr hosting tjenester i høy kvalitet, og en av Norges billigste priser!
Norge
Bra suport. Anbefales om du vil ha 24 7 server
Super host. Har 2 gig og 50+ plugins uten lagg!
Billig og god service
Anbefales til minecraft hosting.
Supporten jeg har fått i det siste er helt elendig... når dere først gir meg svar gi meg noe som faktisk gir meg noe... jeg føler meg scammet for å være helt ærlig... Endrer dette seg, endrer min vudering seg :)
Gikk over til Powerlines etter at McPilot valgte å avslutte og legge ned virksomheten sin. Virker som de egentlig kun har skifta eier og tatt med samme folkene som styrte McPilot over til Powerlines.
Hosta en server til en billig penge for å teste det ut, virker som den kjørte greit utenom at pluginsene ble fjernet to ganger, så valgte å avslutte en uke etter at jeg hadde betalt ny periode, det endte med at de kansellerte serveren samme dagen og pengene var borte.
I tillegg tar de over 500 kr for å reklamere for serveren din med IP, hjemmeside/butikk samt at du får en liten everyone tag i Discorden, det sees på som scam. Flere av de som er/har vært i T0 Support mangler kompetanse og ser at flere har påpekt dette selvom eieren forsvarer med at de har blitt grundig opplært - det er rett og slett bare tull. Attpåtil har det vært veldig mye tull med MySQL, men det er et kapitell for seg selv.
Alt i alt, er du mellom 10-14 år og starter server for første gang så kjøp. Er du seriøs og vurderer Powerlines? Aldri i verden.
Hei,
Jeg skrev tidligere en anmeldelse som "alt hos powerlines er perfekt, nydelig" osv.
Men det var før jeg hadde hatt serveren min i uke... Senere oppsto det flere problemer som gjaldt alle. Mysql bla. har de sagt var fikset. Men nei, flere ganger på rad gjentok dette seg, at det ikke fungerte, og da mye progress med det som var satt opp til mysql. Ble borte.
Jeg har også opplevd en skremmende situasjon, til at jeg trodde dette var et sikkert hosting firma. Det som hadde skjedd var at en person hadde brukt kontoen til en i staffet, for å slette filer fra serveren min. For det var først etterpå de hadde tenkt på det som kalles 2FA. Selv om vi fant ip-en til personen så skjedde det ingenting. Eieren sa at personen skulle bli anmeldt, men det skjedde aldri og saken ble bare glemt.
Senere har jeg også blitt truet med at serverene mine skal bli suspendet, fordi han ene som jobber der var med i serveren min sitt staff team. Men ble kicket fordi han ikke lenger hadde noe der å gjøre. Med andre ord, en ansatt i powerlines truet meg med å suspende mine servere, uten en god grunn.
Utenom alt det negative, er det jo en billig hosting, men satser du på en stor server? Så hold deg langt vekk!
Håper å se forandringer, vis ikke bytter jeg host så fort som mulig.

Powerlines beskriver jeg med 3 ord:
- Uprofosjonelt
- Spydig
- Treg Support
Anbefales ikke.
Etter og ha prøvd og komme i kontakt med support, uten og komme noen vei. lang ventetid, og når det først kom svar, så var de ikke svar på spørsmålet jeg faktisk spurte om, så flyttet jeg heller serveren til ett annet hostingselskap.
Søkte litt på Google, både på selskapet her, og han som driver det. Og er glad jeg gjorde det, Hostingsiden, er bare en virrvarr av norsk og engelsk tekst. Når du er oppført på Regnskapstall.no som programeringstjenester, så skulle man tro at man skulle klare og sette opp en nettside riktig ivartfall. Dette virker som om det bare var en rask og enkel løsning uten at man han lagt for mye arbeid i det.
Ser at du skrev som svar på en tidligere annmeldelse "Våre medarbeidere som jobber i kundeservice er kvalifisert for stillingen"
Såvidt jeg kan se, så er du oppført som et enkelmansforetak, så jeg kan ikke helt forstå hva du mener der.
Glad jeg flytter over, for det er tydelig at dette er arbeidet til en 19 åring, uten spesielt mye erfaring. Synes foresten det er ganske underholdende at du fortløpende presenterer deg som "Daglig leder/Adm.Direktør" når du responderer på anmeldelser, siden det kun er en person i bedriften.
Sikkert en helt ok løsning for brukere i alderen 12-14 år. Noe som er ganske tydelig hovedandelen av de som har gitt en anmeldelse her. Men vil man ha en seriøs aktør, bør du styre unna. Det er ikke alltid det hjelper å være billig.

Svar fra Powerlines
Super support!!!!!! Denne hosten stoler jeg på.

Svar fra Powerlines
Veldig fornøyd. Bra support og hyggelige moderatorer

Svar fra Powerlines
Perfekt! Jeg anbefaler denne hsoten til minecrafft servere, domener, webhosting osv.. Ikke bare bra hosting men veldig billig! Dere har kjapp support noe som gjør kundene trygge. Tusen takk :)

Verdens beste host.
Billig også.