Power.no - Sandefjord Anmeldelser 77

4,6

Beliggenhet

Bytt filial

Nygårdsveien 88, 3221 Sandefjord, NO

Betjeningen hos Power er gode, og vi har fått en svært god kontakt med Edgar og Sergej, som bestandig gjør sitt ytterste for å hjelpe oss, også hvis noe er gått galt. De er svært gode representanter... Vis mer

Jeg fikk god hjelp til å finne produktet jeg lette etter . Selger ga meg gode og informative tips og fant produktet rask for meg. Ingen negative opplevelser. Rask og effektiv handel som mange ganger f... Vis mer

Produktene er svært god kvalitet og godt lyd og appen fungerer fint. Men har funnet ut den med dobbel skal være svært spenende. Hvis får jeg et godt tilbudt da skal hente en til . Venter deres t... Vis mer

1. Nr. 9 av de 10 beste virksomhetene i kategorien Elektronikkbutikk

• Nygårdsveien 88, 3221, Sandefjord, Norge

• 21004000
Promotion box for Power.no - Sandefjord

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

4,6

Enestående

Hyggelig og kunnskapsrik hjelp

Hyggelig og kunnskapsrik hjelp, ordnet opp for meg, ang. abonnement. Veldig bra service.

13. mai 2026

Hei EVA,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk kunnskapsrik hjelp og god service, og at saken rundt abonnementet ble ordnet opp på en god måte.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Hei Per,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde topp service og hjelpsomme medarbeidere i Sandefjord.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

Kort fortalt god service 👍

Kort fortalt god service 👍

9. mai 2026

Hei Bente,

Takk for tilbakemeldingen.

Så hyggelig å høre at du opplevde god service. Det setter vi stor pris på.

Beliggenhet

Beliggenhet, enkel parkering og hyggelig betjening.

8. mai 2026

Hei Jan,

Takk for den fine tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at beliggenheten, parkeringen og opplevelsen i butikken fungerte så bra.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

God service

Kort ventetid. Hyggelig personale med gode kunnskaper i forhold til hva jeg søkte.

30. april 2026

Hei Kari,

Takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god service, kort ventetid og god hjelp i butikken. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Veldig god kundeservice😊👍.

Veldig god kundeservice😊👍.Har handlet der før også og det er Veldig hyggelig betjening😊👍.

29. april 2026

Hei Freddy,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du har hatt gode opplevelser og møtt hyggelig betjening flere ganger.

Vi setter stor pris på at du handler hos oss og deler dette videre.

Vennlig og profesjonell holdning

Vennlig og profesjonell holdning og svar på det vi spurte om

26. april 2026

Hei Even,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen var vennlig og profesjonell, og at dere fikk gode svar på det dere lurte på.

Hei Frithjof,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk gode anbefalinger og ekspeditt service. Slike opplevelser setter vi stor pris på å høre om.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Sandefjord⚡

God hjelp på kjøpshjelp,men håpløs…

God hjelp på kjøpshjelp,men håpløs kassakø

22. april 2026

Hei Marion,

Takk for tilbakemeldingen.

Det er veldig bra å høre at du fikk god hjelp med kjøpshjelpen. Samtidig er det synd at kassakøen trakk ned opplevelsen i Sandefjord.

Slike tilbakemeldinger er nyttige og blir satt pris på.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Sandefjord⚡

Hei Øystein,

Takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du fikk rask kjøpshjelp og god service.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Sandefjord⚡

Ble meget godt mottatt og fikk fin…

Ble meget godt mottatt og fikk fin hjelp over hele linjen. Fikk god service og kjøpte både Nettbrett og Smart klokke 👍

12. april 2026

Hei Rolf,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du ble så godt mottatt i butikken og fikk fin hjelp gjennom hele prosessen. Vi er glade for at du var fornøyd med servicen og at du fant både nettbrett og smartklokke som passet dine behov.

Slike positive opplevelser er akkurat det vi ønsker å gi alle våre kunder, og det gleder oss å vite at teamet vårt leverte den servicen du fortjente.

Takk for at du valgte POWER, og vi håper du blir fornøyd med dine nye produkter!

Meget bra Levert

Meget bra Levert

12. april 2026

Hei Odd,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er flott å høre at leveringen gikk så bra og at du er fornøyd med opplevelsen. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din.

Hei RIKKE,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde personalet vårt som hyggelige, informative og kunnskapsrike. Slike positive opplevelser er akkurat det vi ønsker å levere til alle våre kunder.

Det gleder oss enormt at besøket ditt i Sandefjord var så vellykket!

Hei Mette,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du er fornøyd med servicen på POWER Sandefjord. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Handlet via klikk&hent

Handlet via klikk&hent. Fikk mld etter 30 minutter at varen var klar for henting.

10. april 2026

Hei Arne,

Tusen takk for din flotte tilbakemelding! Det er fantastisk å høre at klikk&hent-tjenesten vår fungerte så bra for deg, og at du fikk beskjed om at varen var klar for henting allerede etter 30 minutter. Vi setter stor pris på at du valgte å handle hos oss og at opplevelsen var positiv.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Sandefjord⚡

Meget dyktig og hjelpsom tekniker i…

Meget dyktig og hjelpsom tekniker i Support

5. april 2026

Hei Thor,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at teknikeren vår i Support var så dyktig og hjelpsom. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele denne positive opplevelsen.

Det betyr mye for oss å vite at vi leverte den servicen du forventet, og vi er glade for at du fikk den hjelpen du trengte.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Sandefjord⚡

Guttene i mobilavd er flinke og…

Guttene i mobilavd er flinke og hjelpsomme. Det hender det er lang ventetid, men det er fordi det er mange kunder som trenger hjelp - og hver ekspedisjon tar ofte lang tid. De ansatte er blide og hyggelige og blir ikke sure pga kunder som ikke skjønner seg på moderne telefoner.

31. mars 2026

Hei Brit,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at teamet i mobilavdelingen på Sandefjord har gitt deg så god service. Vi setter stor pris på at du nevner hvor flinke og hjelpsomme de er, og at de tar seg tid til å hjelpe hver kunde ordentlig. Det er akkurat den typen service vi ønsker å levere.

Vi forstår at ventetid kan være utfordrende, men som du selv påpeker, er det fordi vi ønsker å gi hver kunde den oppmerksomheten de fortjener. Det er deilig å høre at de ansatte våre forblir blide og tålmodige.

Takk for at du tok deg tid til å dele denne positive opplevelsen!

Hei Hilde,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er flott å høre at du fikk så god hjelp hos oss i Sandefjord. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Sandefjord⚡

Meget god kundebehandling i butikken

Alle kundebehandlere i butikken er veldig hjelpsom, vennlig og hyggelig.

1. april 2026

Hei Vigdis,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er deilig å høre at teamet vårt i Sandefjord har gitt deg så god service. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Det betyr mye for oss å vite at våre medarbeidere har vært hjelpsome, vennlige og hyggelige. Slike tilbakemeldinger motiverer hele teamet vårt til å fortsette å levere den beste kundeopplevelsen.

Takk igjen for at du valgte POWER!

Kjøpte et nytt tv

Kjøpte et nytt tv. Selger var pågående for mersalg, hvor han påstod at dersom jeh hadde en hdmi kabel fra før som var eldre enn 2 år burde jeg bytte denne ut, da eldre hdmi kabler mistet sin evne å lede signaler og gi dårligere tv signaler. Dette er selvfølgelig bare sprøyt, men å villede eldre mennesker som undertegnede gikk ikke denne gangen. Håper ikke power i sine mersalgskurs for ansatte anbefaler selgere å komme med usannheter.

28. mars 2026

Hei Øyvind

Takk for at du sier ifra.
Slik informasjon skal selvsagt være korrekt, og det du beskriver om HDMI‑kabler er ikke i tråd med hvordan vi ønsker at rådgivning og mersalg skal foregå.
Vi beklager opplevelsen, og tar dette videre internt med butikken og opplæring av ansatte.
Vi har også ordnet med en liten kompensasjon for dette som du har fått info om på egen mail 👍

Ønsker deg en fin dag! 😊

Med vennlig hilsen
Veronica