Power.no - Moss Anmeldelser 96

4,6

Beliggenhet

Bytt filial

Varnaveien 43 E, 1526 Moss, NO

Flink og hyggelig ung mann, men for travel stakkars, jobbet som en helt med mange ventende rundt seg.., , jeg ville blitt stresset,., følte jeg måtte skynde meg.. men ikke hans skyld, men for lite be... Vis mer

Aksel var hjelpsom og løsningsorientert. Da jeg hadde fått dårlig/liten info om F-Secure/Support ved kjøpet av iPhone 17 pro i november av selgeren, var jeg ikke klar over at jeg hadde en support til... Vis mer

Jeg ventet i to uker på vaskemaskinen, og i går ble den levert til den gamle adressen. Posten ansatt ringte og sa at han ikke kunne levere den på grunn av en adressefeil. Den nye adressen min er hos d... Vis mer

1. Nr. 9 av de 10 beste virksomhetene i kategorien Elektronikkbutikk

• Varnaveien 43 E, 1526, Moss, Norge

• 21004000
Promotion box for Power.no - Moss

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

4,6

Enestående

Flink og hyggelig ung mann

Flink og hyggelig ung mann, men for travel stakkars, jobbet som en helt med mange ventende rundt seg.., , jeg ville blitt stresset,., følte jeg måtte skynde meg.. men ikke hans skyld, men for lite betjening..👍

19. mai 2026

Hei Gro,

Takk for en veldig fin tilbakemelding, og også for at du peker på noe viktig.

Det er hyggelig å høre at du fikk god hjelp i butikken, selv om det var travelt rundt deg. Samtidig tar vi med oss kommentaren om bemanning videre.

Kjøp

God pris og service

14. mai 2026

Hei Stein-Inge,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med både pris og service hos POWER Moss.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Moss⚡

Veldig engasjert og motivert…

Veldig engasjert og motivert medarbeider. God kunnskap om produktet jeg kjøpte

13. mai 2026

Hei Tore,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde god kunnskap og ekte engasjement i butikken. Slike opplevelser setter vi stor pris på å få høre om.

Flink og hjelpsom ekspeditør

Flink og hjelpsom ekspeditør, øyekontakt og sjarm.

10. mai 2026

Hei Mona,

Takk for den fine tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at besøket i Moss ble så bra, og at du opplevde god hjelp, øyekontakt og en imøtekommende service.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

Hei Berit,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde rask betjening og hyggelige ansatte i Moss.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Moss⚡

God service og ganske rask ekspedering

God service og ganske rask ekspedering. Tok litt tid å finne rette person, men det løste seg.

6. mai 2026

Hei Ottar,

Takk for tilbakemeldingen.

Det er veldig fint å høre at du opplevde god service og ganske rask ekspedering. Samtidig tar vi med oss at det tok litt tid å finne riktig person.

Vi setter pris på at du delte opplevelsen din med POWER Moss.

Fantastisk

Fantastisk. Profesjonell og dyktig

6. mai 2026

Hei kosta,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen var fantastisk, profesjonell og dyktig.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

Rask og god hjelp.

Hei Vidar,

Takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk rask og god hjelp. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Moss⚡

Lett å finne varene som jeg ville…

Lett å finne varene som jeg ville kjøpe. Personale var hyggelige. Jeg liker å handle på Power.

Hei Sleboda,

Takk for den fine tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at det var enkelt å finne varene du ønsket, og at opplevelsen i varehuset var god.

Det setter vi stor pris på, og det er ekstra kjekt å høre at du liker å handle hos POWER.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Moss⚡

Jeg er veldig fornøyd som jeg er…

Jeg er veldig fornøyd som jeg er kondehos dere .

Hei Frezghi,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd som kunde hos oss.

Hei Michael,

Takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at veiledningen i Moss var god.

Hyggelige bjening

Hyggelige bjening. God servise

1. mai 2026

Hei Liv,

Takk for den fine tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen i Moss var god, med hyggelig betjening og god service.

Vare til avtalt tilbudspris

Fikk den varen jeg var ute etter å kjøpe. God pris på dagstilbud

30. april 2026

Hei Erik,

Takk for tilbakemeldingen. Så bra at du fant varen du var ute etter, og at dagstilbudet traff godt.

Det setter vi pris på å høre, og vi håper du blir like fornøyd med produktet videre.

Ingen betjening i kassa.

Vedkommande som skulle betjent kassa hadde gått til lunsj uten å informere de andre ansatte. Derfor ble det lang ventetid for å betalt for et batteri. Regner med at dette blir tatt internt.

28. april 2026

Hei ARNE,

Takk for tilbakemeldingen. Dette er ikke slik et besøk hos oss skal oppleves, og lang ventetid i kassen skal selvsagt ikke oppstå på den måten.

Det er bra at du sier ifra. Slike tilbakemeldinger er viktige og blir tatt med videre internt.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Moss⚡

God opplevelse

Vi opplevde kundebehandleren som hyggelig, hjelpsom og ga god informasjon.

24. april 2026

Hei Tor,

Takk for en veldig hyggelig tilbakemelding.

Det er flott å høre at dere hadde en god opplevelse, og at dere fikk både god hjelp og tydelig informasjon i butikken.

Vi setter stor pris på at dere tok dere tid til å dele dette.

Hyggelig og behjelpelig selger

25. april 2026

Hei Per Kristian,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp og en positiv opplevelse i Moss.

Hei Rachel,

Takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du fikk hjelp med en gang du kom inn.

Veldig god service

Veldig god service, Veldig hyggelig selger

23. april 2026

Hei marit,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god service og en god opplevelse i butikken.

Raskt og effektiv

Raskt og effektiv. Serviceinnstilt.

23. april 2026

Hei Terje,

Takk for en veldig hyggelig tilbakemelding.

Det er flott å høre at opplevelsen var rask og effektiv, og at servicen traff godt.

Rask og enkelt

Rask og enkelt. Bestilte klikk og hent, varen var klar etter få minutter. Å hente var smooth og gikk smertefritt. Eneste var vel at de ikke ba om legitimasjon når jeg hentet ut en vare som var forhåndsbetalt, til 6000kr. Så strengt tatt kunne «hvem som helst» hentet den

22. april 2026

Hei Siv,

Takk for en veldig god tilbakemelding. Det er flott å høre at Click & Collect gikk raskt og smidig, og at varen var klar etter få minutter.

Det du nevner om legitimasjon ved utlevering er også nyttig innspill, og det setter vi pris på at du tok med.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Moss⚡