POWER.dk - Slagelse Anmeldelser 2 512

Bytt filial

Japanvej 8, 4200 Slagelse, DK

Se hva andre synes

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Alt var fint, den ene stjerne ned, skyldes at I ikke ville eller kunne sende med post nord, så var nød til at hente selv.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Power er egentlig gode nok men nu har de sendt mig 3 mails om at jeg skal anmelde dem her inde

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Når man bestille en fryser kommer produktet ikke til tiden. Bestilte en fryser den 19 august, til levering 21 september. De kunne først lev. 27 september. Så det er ikke I orden

Fantastisk kundeservice. Power Slagelse kan kun anbefales

Bra

TrustScore 4 av 5

3k anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Fin service

Fin servise

19. desember 2023

Hej Andrea👋

Det er skønt at læse, om din tilfredshed med denne handelsoplevelse.

Du kan tro, at vi ser frem til at kunne byde dig velkommen igen.

Du ønskes en herlig dag 🧡🤞

De bedste hilsner Emil/POWER

Grundig og god service

Grundig og god service. Klar anbefaling ⭐️

16. desember 2023

Hej Rikke

Tak for ⭐⭐⭐⭐⭐

Skønt at læse, om din tilfredshed med denne handel.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen og ønsker dig en fantastisk dag 🙏🧡

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Kaffemaskine virker ikke

3. desember 2023

Svar fra POWER.dk - Slagelse

Vi vil gerne takke dig for din ærlige feedback.

Selvom det ikke var en perfekt oplevelse, sætter vi stor pris på, at du deler den med os. Vores kundeservice team er klar til at hjælpe, og hvis der er mere, du gerne vil dele, eller hvis du stadig har brug for vores hjælp, er et dedikeret team klar til at hjælpe og tilgængelige via mail på review@power.dk.

Vi ønsker at sikre, at du får den hjælp, du behøver, og at din fremtidige oplevelse med os bliver endnu bedre. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for yderligere assistance.

Med venlig hilsen,
Oliver Kundeservice, POWER

Svar fra POWER.dk - Slagelse

Mange gange tak for de strålende stjerner! 🌟

Jeg er utroligt glad for at læse din positive anmeldelse 🙌 Det betyder meget for mig at høre, at du har haft en fantastisk oplevelse hos os i POWER 🤩

Jeg vil gerne takke dig igen for at have valgt POWER, og vi glæder os til at betjene dig igen i fremtiden, uanset om det er online på Power.dk eller i en af vores fysiske butikker 🤗

De allerbedste POWER hilsner,
Oliver/POWER😆️

Meget god service

22. november 2023

Svar fra POWER.dk - Slagelse

Tusind tak for de strålende stjerner! 🌟 Vi er henrykte over at se din positive vurdering 🙌 Det betyder meget for os at vide, at du har haft en god oplevelse med os i POWER 🤩 Vi sætter stor pris på al feedback!

Endnu en gang tak for at vælge Power, og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden, uanset om det er online på Power.dk eller i en af vores butikker 🤗

De bedste POWER hilsner

Henrik
Kundeservice, POWER

Vurdert til 5 av 5 stjerner

God service. Varen kom til tiden.

19. oktober 2023

Hej Bo,

Stor tak for din anmeldelse og for de herlige stjerner!

I POWER har vi netop stor fokus på at give vores kunder en god handelsoplevelse, hvorfor det er en fornøjelse for os at læse, at det lykkes! 😃😃

Du kan tro, at vi vil gøre vores absolut bedste for at fortsat leve op til alle dine 5-stjernede forventninger ved dit næste POWERbesøg! 🤞🧡

Hej Vibeke,

Tak for din anmeldelse 😊

Dejligt at se de fem stjerner du har givet os! Det sætter vi stor pris på 🤩

Vi er super glade for, at læse, at du valgte at handle hos os, hvor du blev mødt af en god oplevelse med god betjening.

Vi håber på at se dig igen snart i et af vores varehuse 😁

Du ønskes en dejlig dag 😄

Kommer ikke til tiden.

25. september 2023

Hej Jesper,

I POWER har vi fokus på at yde en god kundeservice, hvorfor vi beklager mange gange, at det ikke lykkedes denne gang.

Jeg er ked af, at læse, at du måtte være stødt på nogle udfordringer i forbindelse med din online bestilling. Vi tager det selvfølgelig med os videre, med henblik på at udbedre dette.

Du ønskes en god dag 🌞

Fantastisk kundeservice.

Fantastisk kundeservice.
Power Slagelse kan kun anbefales

7. september 2023

Hej Mark

Tak for anmeldelsen og for belønning af 5 smukke ⭐⭐⭐⭐⭐

Det er SÅ skønt at se disse fine stjerner, og du kan tro, at vi vil gøre vores absolut bedste for at gentage denne succes! 😊😊

Vi glæder os til, at du svinger forbi igen! 🤞🧡

Godt

Godt service.

24. august 2023

Hej Amália,

Tak for anmeldelsen og for belønning af 5 smukke ⭐⭐⭐⭐⭐

Det er skønt at se disse fine stjerner, og du kan tro, at vi vil gøre vores absolut bedste for at gentage denne succes! 😊😊

Vi glæder os til at kunne fortsætte denne positive stime & ønsker dig en dejlig dag! 🤞😊

Sasan/POWER

Hej Vivian

Tak for ⭐⭐⭐⭐⭐

Skønt at læse, om din tilfredshed med denne handel.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen og ønsker dig en fantastisk dag 🙏🧡

Michelle/POWER

Hej Kim

Tusinde tak for handlen og for de fire flotte ⭐⭐⭐⭐

Selvom vi er beæret over din belønning af stjerner, er vi dog lidt nysgerrige på, hvad vi kunne have gjort bedre for at gøre os fortjent til den sidste ensomme stjerne. Vi håber derfor, at du vil uddybe lidt? 😊

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fin og behagelig service - tak for det

Fin og behagelig service

6. juli 2023

Hej Birgit

Tusind tak for handlen og for den fine perlerække af smukke stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐

Her i POWER sætter vi en ære i at give vores kunder den bedste købsoplevelse, hvilket selvfølgelig indebærer imødekommende og kompetent service og betjening. Så det er dejligt at læse, at din oplevelse stemmer overens med dette 🤩

Vi håber, at du bliver glad for dit nye produkt, og ser allerede frem til næste gang, du lægger vejen forbi 🤞😊

Du ønskes en dejlig dag 🌻

Hej Karin,

Tak for de 5 herlige stjerner 🤩

I POWER lever vi af at yde en god service for vores kunder, og vi er glade for at du har været iblandt dem!

Vi glæder os til at du besøger os i butikken igen og vi kan gentage succesen 😄

Alt var fint

25. april 2023

Hej Bjarni,

Tusind tak for din anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi er glade for at høre, at du generelt er tilfreds med din oplevelse hos os, men vi beklager, at vi ikke kunne sende din ordre med post nord og at du var nødt til at hente den selv.

Vi gør altid vores bedste for at tilbyde vores kunder den bedste service, og vi vil tage din feedback med os videre for at se, om vi kan gøre noget anderledes i fremtiden.

Vi håber at se dig igen i fremtiden, og hvis du har nogen spørgsmål eller bekymringer, er du velkommen til at kontakte os når som helst.

Ha' en dejlig dag!

Venlig hilsen,
Elian fra POWER

Hej Susanne,

Tusinde tak for handlen og for den fine perlerække af smukke stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐

I POWER sætter vi en ære i at give vores kunder den bedste købsoplevelse, med stort fokus på altid at finde de bedste løsninger for vores kunder. Hele handlen skal bare køre som smurt. Det er dejligt at læse, at din oplevelse matcher vores ambition 🤩

Du ønskes en dejlig dag 🌻

Kære Lars,

Tak for din belønning af 4 smukke ⭐⭐⭐⭐og for dit besøg i vores varehus!

I POWER ønsker vi netop kun at give vores kunder en god købsoplevelse, da glade og tilfredse kunder er det brændstof, der holder POWERgejsten oppe. Vi er derfor glade for, at det lykkes!

Da din feedback er værdifuld og værdsat i vores søgen efter forbedring, håber vi, at du vil uddybe, hvad vi kunne have gjort for at gøre os fortjent til den sidste ensomme stjerne! 🤞😊

Vi glæder os til at byde dig velkommen en anden gang! 🤞🧡

Orhan/POWER

Hej Karl,

Stor tak for din anmeldelse og for den fine perlerække af ⭐⭐⭐⭐⭐ dem 🧡 vi!

I POWER lever vi af glade og tilfredse kunder, hvorfor det spreder ekstra smil og glæde at læse om din tilfredshed med dette POWERbesøg!

Vurdert til 1 av 5 stjerner

2spam mails ikke en

2spam mails ikke en. men 2om jeg skal rate jer.

9. mars 2023

Hej Martin

Tak for din anmeldelse og for at dele den med os!

Vi her hos POWER er rigtig glade for at modtage feedback fra vores kære kunder, da det er et vigtigt redskab i vores søgen efter at altid blive endnu bedre, hvorfor vi sender invitationer til at anmelde os her på Trustpilot via mail.

Derfor er vi ærgerlige over, at du ikke har ønsket at modtage sådan en mail, og hvis det har trukket ned på din oplevelse med os! Det er bestemt også en feedback, vi sætter pris på at modtage :-)

Du kan afmelde fremtidige invitationer i bunden af mailen.

Du ønskes en god dag!

Julie/POWER

Hej Steponas 👋

Det varmer vores POWER🧡at læse, om din tilfredshed med denne handelsoplevelse og håber, at din nye vare spreder en masse glæde i din hverdag!

Vi glæder os til at se dig igen og du ønskes en herlig dag 🧡🤞

Julie/POWER

Vis anmeldelser på alle språk. (2 512 anmeldelser)

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv