POWER.dk - Randers Anmeldelser

Bytt filial

Paderup Boulevard 2, 8960 Randers SØ, DK

Se hva andre synes

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Leveringen tok lengre tid enn forventet. Ventetiden hadde ikke vært så viktig om vi bare hadde fått mere informasjon underveis. Vi er riktig glade for produktet, det var bedre enn forventet. Det er... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Flinke og positive ansatte. Deres tålmodighed bliver sat på prøve - jeg vil dog klart anbefale Jer at sørge for "back-up" til afdelingen for Hi-Fi og TV, etc, da ventetiden ved min ankomst var lidt f... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Venlig betjening - og rart den enkelte har råderum til at forhandle pris. Er ikke så vild med, at kunder der allerede har OK EL/mobil ikke kan få de samme betingelser, som dem de kan få til at... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Deres clik and Cloekt var bare så effektivt varen var klar tog kun 2 min. Så var vi videre

Informasjon om virksomheten

• 70338080

Bra

TrustScore 4 av 5

4k anmeldelser

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

(3 586)

33 943 anmeldelser i de siste 12 månedene

Hej Jette,

Tusind tak for de flotte 5 stjerner og de venlige ord.

Det glæder os at høre, at det var hyggeligt hos POWER Randers. Den slags feedback varmer virkelig.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Randers⚡

Perfekt produkt

Leveringen tok lengre tid enn forventet.
Vi er riktig glade for produktet, det var bedre enn forventet.
Det er perfekt for mitt bruk.

27. november 2025

Hei jørn,

Tusen takk for din tilbakemelding! Det er fantastisk å høre at produktet var perfekt og til og med bedre enn forventet. Vi setter stor pris på at du er fornøyd med kvaliteten.

Vi forstår at leveringstiden var lengre enn ønsket, og at bedre kommunikasjon underveis kunne gjort ventetiden lettere. Din tilbakemelding er verdifull for oss.

Det gleder oss enormt at produktet fungerer perfekt for ditt bruk!

Alt det beste, Erik hos POWER! ⚡

Vurdert til 3 av 5 stjerner

15. november 2025

Hej Thomas,

Tak for din feedback om din oplevelse i vores Randers butik. Det er ærgerligt at høre, at servicen ikke levede op til dine forventninger. Vi tager alle kunders oplevelser seriøst og bruger feedback som din til at forbedre vores service.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os, selvom den ikke var optimal. Din feedback hjælper os med at blive bedre.

Alle de bedste, Erik hos POWER! ⚡

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Hej Søren,

Tak for din besked. Vi beklager, hvis du fortsat har modtaget mails fra os, efter du har forsøgt at framelde dig – det skal naturligvis respekteres.

Vi tager det alvorligt og vil gerne sikre, at du ikke bliver kontaktet fremover, hvis det er dit ønske. Du er altid velkommen til at bruge afmeldingslinket nederst i vores mails, men virker det ikke, må du meget gerne give os besked, så vi kan sikre, at det bliver håndteret korrekt.

Du ønskes en dejlig dag.
De bedste hilsner,

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Dårlig service!

26. februar 2025

Kære Anders,

Tak for din feedback. Vi beklager, at du har oplevet dårlig service hos os – det er bestemt ikke det indtryk, vi ønsker at efterlade.

Hvis der er noget specifikt, vi kan gøre bedre, hører vi meget gerne fra dig, så vi kan forbedre os fremadrettet. Vi værdsætter, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Du ønskes en rigtig dejlig dag!

Flinke og positive ansatte

Flinke og positive ansatte. Deres tålmodighed bliver sat
på prøve - jeg vil dog klart anbefale Jer at sørge for "back-up" til afdelingen for Hi-Fi og TV, etc, da ventetiden ved min ankomst var lidt for lang.

4. oktober 2024

Hej Leif,

Tak for din positive feedback og de pæne ord om vores ansatte. Jeg er glad for at høre, at du oplevede vores personale som flinke og positive.

Jeg beklager, at du oplevede lang ventetid i Hi-Fi og TV-afdelingen. Vi forstår, at ventetid kan være frustrerende, og vi vil tage din anbefaling til efterretning for at sikre, at vi har tilstrækkelig bemanding og support i travle perioder.

Tak, fordi du tog dig tid til at dele dine tanker, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen til en endnu bedre oplevelse.

Med venlig hilsen,
Fatma

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Godt produkt til en fornuftig pris og…

Godt produkt til en fornuftig pris og hurtig information ved afhentning.

14. juli 2024

Hej

Jeg vil gerne tage et øjeblik til at udtrykke min oprigtige taknemmelighed for din ærlige feedback.

Din tid og dine tanker betyder virkelig meget for os. Det er gennem kunder som dig, der tager sig tid til at dele deres oplevelser, at vi virkelig kan forbedre os. Selvom vi er kede af at høre, at din seneste oplevelse ikke var perfekt, er vi taknemmelige for muligheden for at lære af den.

Din feedback er uvurderlig for os, og vi vil gøre alt for at forbedre os.

Venligst kontakt os på review@power.dk, hvis der er noget mere, du gerne vil dele, eller hvis der er yderligere du ønsker hjælp med.

Endnu engang, tak for din ærlighed og din støtte. Vi ser frem til at gøre din næste oplevelse med os til en mere positiv og mindeværdig en.

Isabella/POWER

Super behandling

1. juli 2024

Hej😎️

Tusind tak for din positive feedback og de flotte stjerner! 🌟Det var virkelig en fornøjelse at læse om din gode oplevelser hos os.

Det er kunder som dig, der gør vores arbejde så meningsfyldt og givende. Ved at dele dine oplevelser hjælper du ikke kun os med at vokse, men du inspirerer os også til at stræbe efter endnu bedre service hver dag. 🤗. 🙌 Jeg er glad for, at du havde en god oplevelse hos POWER, og at du tog dig tid til at dele din glæde ved at give os disse fantastiske stjerner 🌟🤩.
Dine ord er ikke bare et kærkomment skulderklap; de er brændstof for vores passion og dedikation til at give den bedste service muligt. 🤗

Tak for at vælge POWER! Vi kan slet ikke vente med at se dig igen, enten i vores butik eller online, og fortsætte med at gøre din oplevelse hos POWER fantastisk.

Oliver/POWER

Meget fin betjening

Meget fin betjening, og en god information

27. mai 2024

Tak for din positive anmeldelse og de fine stjerner! 🌟

Det glæder mig at læse din anmeldelse! 🙌 Det er så dejligt at høre, du har haft en god oplevelse her hos POWER, og at du har taget dig tid til at dele din glæde med os ved at give os disse strålende stjerner 🌟🤩.

Vi sætter stor pris på din støtte og dine venlige ord. Det betyder meget for os at vide, at vores indsats blev værdsat🤗

Tak for at vælge Power!

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen næste gang du besøger os eller handler online!

Ha en dejlig dag!

Andrey/POWER

Kanon betjening

16. mai 2024

Tak for besøget, anmeldelsen og for belønning af 5 smukke ⭐⭐⭐⭐⭐

Det er SÅ skønt at se disse fine stjerner, og du kan tro, at vi vil gøre vores absolut bedste for at gentage denne succes! 😊😊

Vi glæder os til, at du svinger forbi igen! 🤞🧡

Oliver/POWER

Virkelig fin betjening

Virkelig fin betjening

2. mai 2024

Tusind tak for din positive feedback og de flotte stjerner! 🌟

Det varmer virkelig vores hjerter at læse din anmeldelse. 🙌 Jeg er glad for, at du havde en god oplevelse hos POWER, og at du tog dig tid til at dele din glæde ved at give os disse fantastiske stjerner 🌟🤩.

Vi sætter virkelig pris på din støtte og de venlige ord. Det betyder meget for os at vide, at vores indsats blev værdsat. 🤗

Tak for at vælge POWER! Vi ser frem til at byde dig velkommen igen næste gang, du besøger os i butikken eller handler online.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

En virkelig god rådgivning og en god…

En virkelig god rådgivning og en god service

9. april 2024

Tak for din positive anmeldelse og de fine stjerner! 🌟

Ha en dejlig dag!

Hej!

Venlig betjening

Venlig betjening - og rart den enkelte har råderum til at forhandle pris.

Er ikke så vild med, at kunder der allerede har OK EL/mobil ikke kan få de samme betingelser, som dem de kan få til at skifte.

3. april 2024

Hej

Jeg takker for din positive anmeldelse! 🙌
Det betyder meget for mig at vide, at din oplevelse her hos POWER har været god, og vi er taknemmelig for, at du har taget dig tid til at dele din glæde med os ved at give os disse fantastiske stjerner 🌟🤩. Vi sætter pris på alt feedback!

Tak fordi du valgte Power! Vi ser virkelig frem til at betjene dig igen i fremtiden, uanset om det er online på Power.dk eller i en af vores butikker 🤗 Og hvis der er noget, vi kunne have gjort for at gøre din oplevelse endnu bedre, vil vi meget gerne høre det, så vi kan stræbe efter at give dig en femstjernet oplevelse næste gang!

Hej!

Hej Pernille 👋

Det varmer vores POWER🧡 at læse, om din tilfredshed med denne handelsoplevelse og håber, at din nye vare spreder en masse glæde i din hverdag!

Vi glæder os til at se dig igen og du ønskes en herlig dag 🧡🤞

Zaneb/POWER

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Lykke ydede virkelig en god service

Lykke ydede virkelig en god service, viste god kundekontakt og kundeforståelse.

13. mars 2024

Hej, Hanne 😊

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at Lykke kunne give dig en god service med god kundekontakt og kundeforståelse.

Vi bestræber os altid på at sikre, at vores kunder føler sig velkomne og godt taget sig af, så det er virkelig dejligt at få bekræftet, at vores indsats bliver bemærket og værdsat.

Vi sætter stor pris på din støtte, og vi ser frem til at betjene dig igen ved en anden lejlighed.

Ha' en fantastisk dag! 🌟

Hilsen

Super kompetent behandling.

Super kompetent behandling.

5. mars 2024

Hej

Mange tak for din positive anmeldelse og de fine stjerner! 🌟

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Flere ansatte så man ikke skal stå og…

Flere ansatte så man ikke skal stå og vente i 1 time på at en er ledig vi ville gerne have købt en vaskemaskine men valgte at tage i Elgiganten hvor vi kommer lige ind og får hjælp med det samme.

4. mars 2024

Hej Natasja,

Tak for at dele din oplevelse med os, og vi beklager de udfordringer, du har haft med ventetiden og service. Det er ikke den standard, vi stræber efter at levere, og vi sætter pris på din ærlige feedback.

Vi forstår vigtigheden af at reducere ventetider og gøre oplevelsen mere effektiv for vores kunder. Jeg har informeret den relevante afdeling om din feedback og vil arbejde på at forbedre bemandingen for at imødekomme vores kunders behov mere effektivt.

Vi beklager, at din oplevelse har ført dig til at vælge en anden forhandler, men vi forstår vigtigheden af at sikre en positiv og effektiv indkøbsoplevelse. Vi vil tage dine kommentarer til hjerte og stræbe efter at gøre det bedre i fremtiden.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker at dele flere oplysninger om din oplevelse, er du velkommen til at kontakte os privat. Vi håber på muligheden for at genvinde din tillid i fremtiden.

Du ønskes en god dag.

De bedste hilsner,
Jonas/POWER.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Hvorfor vil i presse folk til at skifte…

Hvorfor vil i presse folk til at skifte elselskab, når man bare gerne vil købe noget køkkenudstyr.
Dårlig oplevelse..

17. februar 2024
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Hej Nanna!

Mange tak fordi du tog dig tid til at anmelde os på Trustpilot.

Vi ærgrer os meget over at høre om din oplevelse her, den er bestemt ikke optimal. I POWER stræber vi altid efter at kunne skabe en god købsoplevelse for vores skønne kunder, så vi beklager meget at det ikke lykkedes i denne omgang. Vi sætter dog utrolig stor pris på din feedback her, den vil vi sørge for at tage med videre til det besøgte varehus så de ved besked.

Vi takker mange gange for din tid og lyst til at dele din oplevelse med os her, og så håber vi på at få chancen for at byde dig velkommen igen, så vi kan give dig den 5-stjernede oplevelse du fortjener!

Du ønskes en rigtig dejlig dag!

Astrid/POWER

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv