POWER.dk - Lyngby Anmeldelser 4 028

3,8

Beliggenhet

Bytt filial

Klampenborgvej 215A, 2800 Kongens Lyngby, DK

Jeg kan godt li', at man kan reservere en vare, så den er klar, når man afhenter den. Det er også rart, at hvis man skulle finde et bedre alternativ til varen (f.eks. hos Power), er pengene for den f... Vis mer

Min vare, som var reserveret i click &collect, kunne ikke findes i butikken. Men personalet i butikken gjorde alt for at hjælpe. Så derfor endte det med at blive en god oplevelse.

Varen vsr klar til tiden. Den vsr tung, men ikke så 2 m lang. Pga af vægten kunne den ikke leveres til pakkeshop, så jeg måtte selv hente den hos GLS i Høje Tåstrup

1. Elektronikkbutikk

• 70338080

3,8

Bra

4k anmeldelser

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Hej Kjeld,

Tak for anmeldelsen.

Det var en lidt speciel oplevelse, men godt at varen blev ombyttet hurtigt, så det blev løst.

Vi sætter pris på den ærlige feedback og tager den med videre.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Reserver vare og betal i butikken.

Det er også rart, at hvis man skulle finde et bedre alternativ til varen (f.eks. hos Power), er pengene for den første vare ikke reserveret i flere dage :)

26. november 2025

Hej John,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du sætter pris på vores Click & Collect service. Vi er glade for, at du finder det praktisk at kunne reservere varer og betale først ved afhentning i butikken. Det giver dig netop den fleksibilitet, du beskriver, så du kan handle med ro i sindet.

Vi arbejder hele tiden på at gøre din oplevelse hos POWER så smidig som muligt, og din positive feedback betyder meget for os!

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Tung pakke ,men ikke over 2 m som der stod i fakturaen.

13. november 2025

Hej Nisc,

Tak for din anmeldelse på 3 stjerner vedrørende din ordre Elguide-38181423511.

Jeg kan se, at der var en fejl i fakturaoplysningerne, hvor pakken blev angivet som værende over 2 meter lang, selvom den ikke var det. Det er ærgerligt, at denne forkerte information blev angivet.

Jeg forstår også, at det var besværligt, at pakken på grund af sin vægt ikke kunne leveres til pakkeshop, og at du derfor måtte hente den selv hos GLS i Høje Tåstrup.

**Fejlagtige leveringsoplysninger** som dette bør rapporteres, så vi kan forbedre vores informationer fremover. For at hjælpe med at rette sådanne fejl, kan du sende os:

• En detaljeret beskrivelse af problemet (som du allerede har gjort)
• Dit ordrenummer (som du har oplyst)
• Billede af produktemballagen
• Billede af produktets EAN-kode fra emballagen

Dette hjælper os med at sikre, at korrekte oplysninger vises for fremtidige kunder.

Vi sætter pris på din feedback, da det hjælper os med at forbedre vores service.

God service i butikken

9. august 2025

Hej Susse,

Tak for din positive anmeldelse! Det glæder os at høre, at vores personale ydede god service og fandt en løsning, selvom der var udfordringer med din Click & Collect reservation. Din feedback er værdifuld for os, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

En specialist vil se nærmere på dette og vende tilbage snarest. Vi sætter pris på din tålmodighed og forståelse.

Dårlig service og uendelig lang…

Dårlig service og uendelig lang ventetid på at hente et produkt som var reserveret flere måneder i forvejen.

7. juni 2025

Hej Tobias,

Tak for din anmeldelse. 😞

Jeg er virkelig ked af at høre om din oplevelse med vores service og den uacceptable ventetid på at hente et produkt, som du havde reserveret i god tid. Det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at sætte, og jeg forstår, hvor frustrerende det må være.

Vi vil tage din feedback til efterretning og arbejde på at forbedre vores reserverings- og afhentningsprocesser, så vi kan sikre en meget mere smidig og effektiv oplevelse for vores kunder.

Tak fordi du delte din oplevelse med os. Vi sætter stor pris på din feedback og håber, vi kan få muligheden for at betjene dig bedre i fremtiden.

Christian/POWER

Dårlig service

Dårlig service

10. mai 2025

Hej!

Tak for din anmeldelse.

Vi er kede af at høre, at du ikke har været tilfreds med den service, du har oplevet. Det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at levere, og vi tager din feedback til os i håb om at kunne gøre det bedre fremover.

Du ønskes en god dag.
Astrid/POWER

Flinke unge mennesker i butikken og på…

Flinke unge mennesker i butikken og på telefonen.

13. mars 2025

Svar fra POWER.dk - Lyngby

Din ros gør os meget glade! Vi arbejder hårdt for at sikre, at alle vores kunder har en positiv oplevelse, og det er skønt at høre, når vi lykkes med det.

De bedste hilsner Andreas / POWER

Bytte

Fin byttedervice

9. februar 2025

Hej Ole 😊

Tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du oplevede en fin bytteservice! Vi sætter stor pris på din feedback og glæder os til at se dig igen.

Venlig hilsen
Christian

God pris

God pris, godt produkt og kom til tiden

20. januar 2025

Hej Mette😊

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både prisen, produktet og leveringstiden. Din feedback betyder meget for os, og vi er glade for, at vi kunne levere en god oplevelse!

Vi ser frem til at kunne hjælpe dig igen i fremtiden. Ha' en fantastisk dag!

Louise

Meget fin og teknisk klar betjening

Meget fin og teknisk klar betjening

17. november 2024

Hej Gunther,

Tak for din positive anmeldelse!

Det er dejligt at høre, at du oplevede en meget fin og teknisk kyndig betjening. Vi gør vores bedste for at sikre, at vores kunder får den support og viden, de har brug for.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen hos POWER! 😊

Venlige hilsner,
Louise🧡🖤

De ung personaler var maget flinke og…

De ung personaler var maget flinke og høflige. Det er meget rare at snakke med dem.

13. august 2024

Hej,

Tusind tak for de fantastiske 4-stjerner på Trustpilot! ⭐⭐⭐⭐ Vi er utrolig glade for, at du har haft en god oplevelse hos POWER. Din tilfredshed er meget vigtig for os, og vi arbejder hårdt for at levere den bedste service og de bedste produkter. 🛒💪

Vi håber at se dig igen snart, og hvis der er noget, vi kan hjælpe dig med, er du altid velkommen til at kontakte os. 📞😊

POWER / Emma

Utrolig flink fyr

11. juli 2024

Hej🤗️

Jeg vil gerne tage et øjeblik til at udtrykke min oprigtige taknemmelighed for din ærlige feedback.

Din tid og dine tanker betyder virkelig meget for os. Det er gennem kunder som dig, der tager sig tid til at dele deres oplevelser, at vi virkelig kan forbedre os. Selvom vi er kede af at høre, at din seneste oplevelse ikke var perfekt, er vi taknemmelige for muligheden for at lære af den.

Din feedback er uvurderlig for os, og vi vil gøre alt for at forbedre os.

Venligst kontakt os på review@power.dk, hvis der er noget mere, du gerne vil dele, eller hvis der er yderligere du ønsker hjælp med.

Endnu engang, tak for din ærlighed og din støtte. Vi ser frem til at gøre din næste oplevelse med os til en mere positiv og mindeværdig en.

Oliver/POWER

Hej🤗️

Tusind tak for din positive anmeldelse! 🙌

Det betyder virkelig meget for mig at høre, at du har haft en god oplevelse hos POWER. Vi er meget taknemmelige for, at du har taget dig tid til at dele din glæde med os og give os disse fantastiske stjerner 🌟🤩. Vi værdsætter al feedback!

Tak fordi du valgte POWER! Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden, både online på Power.dk og i vores butikker 🤗 Hvis der er noget, vi kunne have gjort bedre for at forbedre din oplevelse yderligere, vil vi meget gerne høre det, så vi kan stræbe efter at give dig en femstjernet oplevelse næste gang!

Aisha/POWER

Fin vare der kom til tiden.

God og hurtig behandling.

2. juli 2024

Hej🤩️

Tusind tak for din positive feedback og de flotte stjerner! 🌟Det var virkelig en fornøjelse at læse om din gode oplevelser hos os.

Det er kunder som dig, der gør vores arbejde så meningsfyldt og givende. Ved at dele dine oplevelser hjælper du ikke kun os med at vokse, men du inspirerer os også til at stræbe efter endnu bedre service hver dag. 🤗. 🙌 Jeg er glad for, at du havde en god oplevelse hos POWER, og at du tog dig tid til at dele din glæde ved at give os disse fantastiske stjerner 🌟🤩.
Dine ord er ikke bare et kærkomment skulderklap; de er brændstof for vores passion og dedikation til at give den bedste service muligt. 🤗

Tak for at vælge POWER! Vi kan slet ikke vente med at se dig igen, enten i vores butik eller online, og fortsætte med at gøre din oplevelse hos POWER fantastisk.

Oliver/POWER

Super god betjening og faglig…

Super god betjening og faglig kompetance

22. juni 2024

Andrey/POWER

Hej!😎️

Tusind tak for din positive feedback og de flotte stjerner! 🌟

Det varmer virkelig vores hjerter at læse din anmeldelse. 🙌 Jeg er glad for, at du havde en god oplevelse hos POWER, og at du tog dig tid til at dele din glæde ved at give os disse fantastiske stjerner 🌟🤩.

Vi sætter virkelig pris på din støtte og de venlige ord. Det betyder meget for os at vide, at vores indsats blev værdsat. 🤗

Tak for at vælge POWER! Vi ser frem til at byde dig velkommen igen næste gang, du besøger os i butikken eller handler online.

Oliver

Super service fra en kompetent Apple…

Super service fra en kompetent Apple ekspedient og det generelle personale

30. april 2024

Hej🤗️

Tak for din positive anmeldelse og de fine stjerner! 🌟

Det glæder mig at læse din anmeldelse! 🙌 Det er så dejligt at høre, du har haft en god oplevelse her hos POWER, og at du har taget dig tid til at dele din glæde med os ved at give os disse strålende stjerner 🌟🤩.

Vi sætter stor pris på din støtte og dine venlige ord. Det betyder meget for os at vide, at vores indsats blev værdsat🤗

Tak for at vælge Power!

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen næste gang du besøger os eller handler online!

Ha en dejlig weekend!

Venlig Hilsen
Oliver

Super service og meget behagelig…

Super service og meget behagelig betjening.

21. april 2024

Hej Ejnar!

Tusinde tak for din anmeldelse og for, at du deler din gode POWERoplevelse med os & andre!

I POWER elsker vi glade og tilfredse kunder, hvorfor det spreder ekstra smil at læse, at det lykkes!

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen i fremtiden! 🤞😊

Du ønskes en dejlig dag!