POWER.dk - Glostrup Anmeldelser 4 725

3,8

Beliggenhet

Bytt filial

Hovedvejen 197, 2600 Glostrup, DK

Er meget glad for min mikroovn den funger som den skal let atindstille tid og minutter

Det er for ringe at når man bestille en opvaskemaskine på dagen hvor den kommer på tilbud får af vide at den er udsolgt. Det kan ikke være rigtigt at man efterfølgende skal vente 2 uger på den.

Det hele fungerede! Jeg bestilte på nettet, og tyve minutter senere kunne jeg hente og betale mine varer ved kassen..... Det var OK!!

Jeg bestilte på click og collekt varen var der da jeg skulle hente det, høflige ansatte og god service. Let og enkelt

1. Elektronikkbutikk

• 70338080

3,8

Bra

5k anmeldelser

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Det var god service

25. august 2023

Hej Charlie

Tusinde tak for den fine perlerække af stjerner - dem 🧡 vi!

Her i POWER ønsker vi kun at give vores kære kunder en god købsoplevelse. Derfor er vi glade for at læse, om din tilfredshed.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen, hvor vi vil gøre vores bedste for at fortsætte denne positive stime og ønsker dig en fantastisk dag!

De varmeste hilsner

Hjemmesiden fungerer fint

Bestilte en Mac på hjemmesiden fungerer fint,og kan hentes til aftalt tid , god service i butikken.også en god pris.

22. august 2023

Hej Steen

Stor tak for din anmeldelse og for den fine perlerække af ⭐⭐⭐⭐⭐ dem 🧡 vi!

I POWER lever vi af glade og tilfredse kunder, hvorfor det spreder ekstra smil og glæde at læse om din tilfredshed med dette POWERbesøg!

Vi glæder os til at kunne fortsætte denne positive stime & ønsker dig en dejlig dag! 🤞😊

Hej Jan,

Tak for anmeldelsen og for belønning af 5 smukke ⭐⭐⭐⭐⭐

Det er skønt at se disse fine stjerner, og du kan tro, at vi vil gøre vores absolut bedste for at gentage denne succes! 😊😊

Sasan/POWER

Jeg har ikke hentet min pakke

Jeg har ikke hentet min pakke, da jeg bor i Jyllands hvad skal jeg svare.

13. august 2023

Hej Anna,

Tak for din anmeldelse.

Jeg beklager meget at du ikke har haft mulighed for at hente varen, da du bor i Jylland

Du ønskes en god dag 🌞

Hej John! 🚀

Mange tak for din feedback! Det er super at høre, at du har oplevet både stort udvalg og behagelig betjening i vores POWER Glostrup butik 🌈
Vi arbejder hårdt for at give vores kunder den bedste service, så tak for de 4 stjerner! 🌟

Michelle/POWER

Varen var på lager og der var ikke lang…

Varen var på lager og der var ikke lang ventetid

6. august 2023

Hej Thorbjørn!

Mange tak for din anmeldelse og for besøget i vores POWERHOUSE!

I POWER er vores mission at gøre det til en god oplevelse at købe elektronik og hvidevarer, hvorfor vi er ellevilde med, at det lykkes!

Selvom vi er beæret over de 4 flotte stjerner, er vi dog nysgerrig efter, hvad der skulle til at få den sidste flotte fine stjerne med til samlingen fra dig, så vi forhåbentligt kan yde dig en helt perfekt handel næste gang! 🤞😊

Vi lytter derfor hjertens gerne, hvis du skulle ønske at uddybe! 🤞🧡

Michelle/POWER

Manglende pris på vare og måtte stå i…

Manglende pris på vare og måtte stå i kø i en halv time for at få prisen

5. august 2023

Hej Morten,

Tak for din anmeldelse.

I POWER vægter vi at yde god kundeservice, hvorfor vi beklager ventetiden du måtte være stødt på i butikken.

Vi ser frem til dit næste POWERbesøg, hvor vi kan give dig en 5 stjernet oplevelse med en hurtigere betjening 😄

Du ønskes en god dag 🤗

Jennifer/POWER

Personalet i power 5 stjerner…

Personalet i power 5 stjerner leveringe 1 stjerne.

1. juli 2023

Hej Anders,

Tak for stjernerne og for den værdsatte tid du har brugt på anmeldelsen!

I POWER vægter vi at yde god kundeservice, hvorfor kritik såvel som ros er værdsat. Vi vil have din konstruktive feedback med i mente i vores søgen efter, at altid blive endnu bedre 😊

Vi ser frem til dit næste POWERbesøg, hvor vi kan give dig en 5 stjernet oplevelse på begge fronter 😄

Du ønskes en god dag 🤗

Hej Zahida

Stor tak for anmeldelsen og for de herlige ⭐⭐⭐⭐ dem er vi beæret over, kan du liige tro 🧡😊

I POWER lever vi af glade og tilfredse kunder, hvorfor det er en fornøjelse, at det lykkes!

Vi er dog nysgerrige på, hvad vi kunne have gjort bedre for at gøre os fortjent til den sidste ensomme stjerne, hvorfor vi håber, at du vil uddybe 😊

Under alle omstændigheder, ønsker vi dig en skøn dag og glæder os til at byde dig velkommen igen i fremtiden! 🤞😊

Hej Klara,

Tak for besøget, anmeldelsen og for belønning af 5 smukke ⭐⭐⭐⭐⭐

Det er SÅ skønt at se disse fine stjerner, og du kan tro, at vi vil gøre vores absolut bedste for at gentage denne succes! 😊😊

Vi glæder os til, at du svinger forbi igen! 🤞🧡

Super service.

Super service.
God betjening.
Varen var på lager.

20. mai 2023

Hej Christian,

Tak for de 5 herlige stjerner 🤩

I POWER lever vi af at yde en god service for vores kunder, og vi er glade for at du har været iblandt dem!

Vi glæder os til at du besøger os i butikken igen og vi kan gentage succesen 😄

Hej Hans

Tak for din anmeldelse!

I POWER bestræber vi os altid for at give vores kunder en god service, derfor ærgre det os at det ikke lykkedes i denne omgang.

Vi takker mange gange for din feedback, og tager den til intern efterretning, da vi altid ønsker at forbedre os😊

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen, så vi kan give dig den 5-stjernede oplevelse du fortjener🙌

Du ønskes en dejlig dag😊

Hej Basel!

Tusinde tak for handlen og for den fine perlerække af smukke stjerner – dem er vi ellevilde med!

Her i POWER elsker vi at give vores kunder en god købsoplevelse, hvorfor det varmer vores POWERhjerter at læse, at det lykkes! 😍

Vi ser allerede frem til at byde dig velkommen igen og ønsker dig en skøn dag! 🤞😊

Astrid/POWER

Det hele fungerede

30. mars 2023

Hej Gert,

Tusind tak for din anmeldelse og de 4 smukke stjerner 🤩

I POWER ønsker vi kun at give vores kunder den bedste købsoplevelse. Vi er derfor glade for at læse, at det hele fungerede, som det skulle 😊

Vi er meget beærede over de 4 flotte stjerner, som du har givet os, men vi er også meget nysgerrige på hvad, der skulle til for, at vi kunne gøre os fortjent til den sidste stjerne i rækken fra dig? Hvis du har tid og lyst, håber vi derfor på, at du vil uddybe lidt 🧡

Du ønskes en dejlig dag herfra 🌻

Ida/POWER

God pris

6. mars 2023

Kære Michael,

Tusinde tak for din anmeldelse og for, at du deler din gode POWERoplevelse med os & andre!

I POWER elsker vi glade og tilfredse kunder, hvorfor det spreder ekstra smil at læse, at det lykkedes os at give dig en god købsoplevelse!

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen i fremtiden! 🤞😊

Fin og venlig service

11. februar 2023

Hej!

Tusinde tak for din belønning af 4 flotte ⭐⭐⭐⭐

I POWER elsker vi at give vores kunder en handelsoplevelse, der efterlader jer tilfredse. Derfor er vi ellevilde med at se, at det lykkes!

Selvom vi er ellevilde med din belønning af stjerner, er vi dog fortsat super nysgerrige på, hvad vi kunne have gjort for at gøre os fortjent til den sidste ensomme ⭐, hvorfor vi håber, at du vil uddybe, hvad der kunne have gjort købsoplevelsen helt perfekt! 🤞😊

Det vil glæde os at se dig inden for nærmeste fremtid! 🤞🧡

Elian/POWER

10. februar 2023

Kære Leonids,

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen i fremtiden! 🤞😊

Orhan/POWER

Bestilt ny støvsuger dagen før og varen…

Bestilt ny støvsuger dagen før og varen klar ved kassen så helt perfekt og god service.

5. februar 2023

Hej Anne