Jeg købte en vare på click and collect. Først var der så få medarbejdere i butikken, at de ikke havde tid til at tage imod betaling, Så ventede jeg utroligt længe på at få varen udleveret, for a... Vis mer
Beliggenhet
Bytt filialKalvebod Brygge 59, 1560 København, Vesterbro, DK
•Vi bekrefter ikke spesifikke uttalelser siden en forfatters mening er hens egen, men vi kan merke en anmeldelse som "bekreftet" når vi kan bekrefte at det har vært kontakt med virksomheten. Mer informasjon
Min datter købte en IPhone 17. Vi havde en MEGET god oplevelse!👌 De ansatte i Power på Fisketorvet var helt utrolig hjælpsomme, dygtige og informative. Lige fra den venlige butikschef,til sælgeren og... Vis mer
POWER er bare de bedste . Man bliver ikke overrumplet af mærkelige ydelser .ALT fungerer bare. DOG meget besværligt Med :AI ON Line Assistent . Det tog mig vildt mange timer at bestille 1 vaskemaski... Vis mer
- Elektronikkbutikk
- Mobiltelefonforhandler
- Husholdningsbutikk
- Forhandler av vaskemaskiner og tørketromler
30 dages-testen
Kalvebod Brygge 59, 1560, København, Vesterbro, Danmark
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Varen var ikke på lageret
Jeg købte en vare på click and collect.
Så ventede jeg utroligt længe på at få varen udleveret, for at få besked om, at de ikke kunne finde den, og de anbefalede at jeg fik pengene retur.
I butikken måtte jeg selv forslå, om jeg kunne hente den i en anden butik. De forsøgte at ringe til butikken ved Vesterport, men kunne ikke komme i kontakt med nogen medarbejdere.
Personalet var høflige og venlige, men det var utroligt spild af min tid, og jeg fik ikke den vare jeg havde bestilt. Det burde vel være formålet med click and collect. Jeg ville forvente produktet stod klar til mig når jeg ankom.
God service
God service, ekspedienter gav gode råd, havde tid til at lytte. God oplevelse alt i alt. Det er ikke sidste gang jeg handler hos Power på Fisketorvet.

Besøgte Power på Fisketorvet
Besøgte Power på Fisketorvet. Blev ekspederet af en venlig og kompetent medarbejder. Produktet jeg kom for, havde de heldigvis i butikken, Alt i alt en god oplevelse.

Svar fra POWER.dk - Fisketorvet
Hazel was the best selling girl in the…
Hazel was the best selling girl in the store, she help me so much I can’t even know how to thank her! I’m writing this because se really deserves some credit cause shes solved my problem in 5 minutes that i was having for 3 days at the store! Thanks so much hazel! <3

Svar fra POWER.dk - Fisketorvet
Jeg har haft en rigtig gode oplevelse
Jeg har haft en rigtig gode oplevelse. Og jeg er helt tilfreds med det service og product jeg har købt.

Ingen ansatte
Ingen ansatte. Ventede sammen med 15 andre mennesker på at få min vare som jeg havde bestilt og betalt. Efter 20 min gik jeg uden vare.

Svar fra POWER.dk - Fisketorvet
Hazel was the best selling girl in the…

Svar fra POWER.dk - Fisketorvet
I have a very good customer service…
I have a very good customer service experience. I highly recommend to shop with POWER DK. I really appreciate. Thanks.

Svar fra POWER.dk - Fisketorvet
Jeg stod i en lidt uheldig situation
Jeg stod i en lidt uheldig situation, da jeg havde købt en iPad, som efterfølgende viste sig ikke at passe til mine behov. Jeg var ikke klar over, at Apple-produkter som udgangspunkt ikke kan byttes, når emballagen har været åbnet, så jeg blev mildest talt chokeret da jeg hørte det i butikken.
Den unge medarbejder, der kom og hjalp mig, var heldigvis utrolig imødekommende og gjorde en stor indsats for at finde en løsning. Han tilbød at bytte den til en outlet-model, som passede langt bedre til mine behov – og han lod mig endda beholde det panserglas, der allerede var monteret.
Jeg følte mig virkelig mødt med forståelse og god service. Det er den slags kundeoplevelser, der gør, at man har lyst til at handle det samme sted igen. Tusind tak for hjælpen!

Svar fra POWER.dk - Fisketorvet
Når man forudbestiller et spil jeg jeg…
Når man forudbestiller et spil jeg jeg med at i har den i butikken på udgivelses datoen og ikke 2-5 dage senere det tager jo hele pointen ud af og skulle forudbestille det
Uengageret personale
Uengageret personale der, i en stort set tom butik, bruger mere tid på at snakke sammen eller privat og højlydt i mobil, end at ekspedere.

Svar fra POWER.dk - Fisketorvet
Er overrasket over at det jeg havde…
Er overrasket over at det jeg havde bestilt blev leveret 14 dage før som lovet ved bestilling👍

Svar fra POWER.dk - Fisketorvet
Jeg har ikke fået mine varer endnu
Jeg har ikke fået mine varer endnu. Så svært at sige noget endnu