POWER.dk - Esbjerg Anmeldelser

Bytt filial

Stormgade 155, 6715 Esbjerg, DK

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bestilte en vaskemaskine den kom til tiden tror det var et godt tilbud det må tiden vise

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Lang ventetid for at betale som skulle ske i den respektive afdeling Der stod tre i elektronik uden kunder Og nul i hårde hvidevarer det var først da vi spurgt at de fik tilkaldt en der kunne tag... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ifølge webside var produktet i butikken - det var det ikke … Efter 3 dage fik vi besked at produktet nu var i butikken ….30 min søgning … nej igen - bliver sendt den næste uge

Alt var som det skulle være flink personale og der var styr på det hele

• 70338080

Bra

TrustScore 4 av 5

3k anmeldelser

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

(3 290)

33 943 anmeldelser i de siste 12 månedene

Gode tilbud

8. januar 2024

Svar fra POWER.dk - Esbjerg

Vi er dybt taknemmelige for de strålende stjerner, du har givet os! 🌟

Din positive vurdering glæder os meget 🙌 Det betyder meget for mig at vide, at du har haft en god oplevelse hos os i POWER 🤩

Endnu en gang tak for at vælge Power, og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden, uanset om det er online på Power.dk eller i en af vores butikker 🤗

Oliver/POWER

Svar fra POWER.dk - Esbjerg

Vi vil gerne takke dig for de dejlige stjerner! ⭐ Din positive bedømmelse glæder os virkelig 🙌 Det er en stor glæde at høre, at du har haft en fremragende oplevelse hos os i POWER 🤩^

Din feedback er af uvurderlig betydning for os, da den hjælper os med at forbedre vores service og produkter. Vi sætter stor pris på alle de kommentarer og input, vi modtager fra vores kunder.

Tak fordi du valgte Power, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen i fremtiden, uanset om du besøger os online på Power.dk eller i en af vores fysiske butikker 🤗

De venligste hilsner,
Isabella Kundeservice, POWER

Godt pric

Godt pric....

26. november 2023

Tusind tak for de strålende stjerner! 🌟

Vi er henrykte over at se din positive vurdering 🙌 Det betyder meget for os at vide, at du har haft en god oplevelse med os i POWER 🤩 Vi sætter stor pris på al feedback!

Maria POWER

Kathrine POWER

Ekstrem god service

22. november 2023

Maria POWER

Faktisk en god service

Faktisk en god service, vi

7. november 2023

Hej Klaus

Tak for handlen, din feedback & for din belønning af stjerner – dem er vi beæret over!

I POWER er glade og tilfredse kunder dét brændstof, der holder POWERgejsten oppe! Derfor er det en fornøjelse at læse om din tilfredshed 🤩

Vi glæder os til dit næste POWERbesøg & ønsker dig en dejlig dag! 🤞😊

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Det er ikke første gang jeg oplever at…

Det er ikke første gang jeg oplever at prisskiltningen ikke stemme overens med det der trykkes ind i kassen. Medarbejderen var sød og fik det rettet.

5. november 2023

Hej Kathrine!

Tak for stjernerne og for den værdsatte tid du har brugt på en anmeldelse!

I POWER elsker vi feedback, hvorfor kritik såvel som ros er værdsat!

Vi takker dig derfor mange gange for din konstruktive feedback, som vi vil have in mente i vores søgen efter, at altid blive endnu bedre! 😊

Vi glæder os allerede til dit næste POWERbesøg, hvor vi vil gøre vores bedste for at leve op til alle dine 5-stjernede forventninger!

Du ønskes en god dag!

De bedste hilsner,
Astrid/POWER

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Virkelig en dårlig betjening i butikken…

Virkelig en dårlig betjening i butikken der var ikke styr på noget.

14. oktober 2023

Kære Louise

Først og fremmest ønsker vi at udtrykke vores beklagelse over den dårlige betjening, du oplevede i vores butik. Det er vigtigt for os at kunne levere en høj kvalitet af service, og vi beklager dybt, at vi ikke levede op til dine forventninger.

Din feedback er værdifuld for os, og vi vil straks tage den til intern efterretning hos vores butikkens ledelse. Vi vil undersøge årsagerne til den manglende styring og betjening i butikken for at forbedre vores processer og sikre, at vores kunder får den service, de fortjener.

Selvom du har haft en dårlig oplevelse, ønsker vi stadig at byde dig velkommen igen i POWER en anden gang. Vi vil arbejde hårdt for at sikre, at din næste oplevelse hos os er mere positiv og tilfredsstillende.

Endnu en gang tak for din ærlige feedback, og vi ønsker dig en god dag.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Handler kun der fordi det er oftest…

Handler kun der fordi det er oftest billigst. Men sikke en dårlig service

15. september 2023

Kære Jeppe

Først og fremmest vil vi gerne udtrykke vores oprigtige beklagelse over den dårlige service, du har oplevet under dit seneste besøg hos POWER. Det er slet ikke den standard, vi stræber efter at opretholde, og vi forstår din skuffelse.

Din feedback er meget vigtig for os, da den hjælper os med at forbedre vores tjenester og sikre, at vores kunder får den oplevelse, de fortjener. Vi tager din kommentar om den dårlige service meget alvorligt og vil tage de nødvendige skridt til at forstå, hvad der er gået galt og træffe foranstaltninger for at forbedre vores kundeservice.

Selvom du vælger at handle hos os på grund af vores konkurrencedygtige priser, ønsker vi stadig at give dig en helstøbt positiv oplevelse. Vi vil arbejde på at gøre det bedre, så du føler dig velkommen og værdsat som kunde.

Vi vil notere din feedback og tage den til intern efterretning hos butikkens ledelse. Vi ønsker også at invitere dig til at besøge os igen i POWER. Vi vil gøre vores bedste for at sikre, at din næste oplevelse hos os er langt mere tilfredsstillende.

Endnu en gang undskylder vi for de besværligheder, du har oplevet, og vi ønsker dig en god dag.

Bedste hilsner

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Alt var som det skulle være flink…

Alt var som det skulle være flink personale og der var styr på det hele

8. september 2023

Hej Gert

Stor tak for din anmeldelse og for den fine perlerække af ⭐⭐⭐⭐⭐ dem 🧡 vi!

I POWER lever vi af glade og tilfredse kunder, hvorfor det spreder ekstra smil og glæde at læse om din tilfredshed med dette POWERbesøg!

Vi glæder os til at kunne fortsætte denne positive stime & ønsker dig en dejlig dag! 🤞😊

Dårlig service

25. august 2023

Hej Peter

Tak for din anmeldelse!

I POWER ønsker vi altid at give vores kunder en komfortabel og nem serviceoplevelse, derfor ærgre det os at det ikke lykkedes i denne omgang.

Vi takker mange gange for din feedback, og sender den til intern efterretning hos butikken, da vi altid ønsker at forbedre os😊

Vi håber på at byde dig velkommen igen, så vi kan give dig den 5-stjernede oplevelse du fortjener🙌

Du ønskes en dejlig dag😊

Super betjening

Super behaglig betjening 10 : STJERNER

11. august 2023

Hej John 👋

WOW 10 stjerner! 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟 Hvor er det dejligt at høre!
Vi er overvældede og meget taknemmelige for din fantastiske anmeldelse fra Esbjerg. Tak for din tillid! 🚀💙

Bedste hilsner

Michelle/POWER

Vurdert til 3 av 5 stjerner

kun 1 ekspedient så derfor meget lang…

kun 1 ekspedient så derfor meget lang ventetid men betjening super

10. juli 2023

Hej Tonny

Tak for din anmeldelse!

I POWER ønsker vi altid at give vores kunder en nem og hurtig betjening, derfor ærgre det os at det ikke lykkedes i denne omgang.

Du ønskes en dejlig dag😊

Virkelig god service

Virkelig god service, både i butikken og ved afhentning.

30. juni 2023

Hej Henny

Tak for ⭐⭐⭐⭐⭐

Skønt at læse, om din tilfredshed med denne handel.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen og ønsker dig en fantastisk dag 🙏🧡

De varmeste hilsner

Forvirret betjening

God pris på varen, men betjening var rodet . Blev sendt flere steder hen i butikken for at betale og endte med at betale det første sted igen.

28. juni 2023

Hej Klaus,

Tak for stjernerne og for den værdsatte tid du har brugt på en anmeldelse!

I POWER elsker vi feedback, hvorfor kritik såvel som ros er værdsat. Vi takker dig derfor mange gange for din konstruktive feedback, som vi vil have in mente i vores søgen efter, at altid blive endnu bedre 😊

Vi glæder os allerede til dit næste POWERbesøg, hvor vi vil gøre vores bedste for at leve op til alle dine 5-stjernede forventninger 🤞😊

Jennifer/POWER

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Gode produkter og fantastisk kundeservice

Super god service båd online og i butikken. Kan varmt anbefales.

28. juni 2023

Hej Yenni

Tak for ⭐⭐⭐⭐⭐

Skønt at læse, om din tilfredshed med denne handel.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen og ønsker dig en fantastisk dag 🙏🧡

20. juni 2023

Hej Bjarne

Vi glæder os til dit næste POWERbesøg & ønsker dig en dejlig dag! 🤞😊

Hej Kim,

Tusind tak for handlen og for den fine perlerække af smukke stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐

Her i POWER sætter vi en ære i at give vores kunder den bedste købsoplevelse, hvilket selvfølgelig indebærer kvalificeret og kompetent betjening og vejledning. Så det er dejligt at læse, at din oplevelse stemmer overens med dette 🤩

Vi håber, at du bliver glad for din nye epressomaskine, og ser allerede frem til næste gang, du lægger vejen forbi 🤞😊

Du ønskes en dejlig dag 🌻

Ida/POWER

virker super godt

23. mai 2023

Hej

Tak for besøget, anmeldelsen og for belønning af 5 smukke ⭐⭐⭐⭐⭐

Det er SÅ skønt at se disse fine stjerner, og du kan tro, at vi vil gøre vores absolut bedste for at gentage denne succes! 😊😊

Vi glæder os til, at du svinger forbi igen! 🤞🧡

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Hej Arne

Tak for din belønning af 4 smukke ⭐⭐⭐⭐⭐og for dit besøg i vores POWERHOUSE!I POWER ønsker vi netop kun at give vores kunder en god købsoplevelse, da glade og tilfredse kunder er det brændstof, der holder POWERgejsten oppe. Vi er derfor glade for, at det lykkes!

Vi takker for din feedback og håber, at vi næste gang kan give dig en købsoplevelse, der gør sig fortjent til den sidste ensomme stjerne! 🤞😊

Vi glæder os til at byde dig velkommen en anden gang! 🤞🧡

Zaneb/POWER

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv