Poppeliers Meubelen Veenendaal Anmeldelser 1 130

TrustScore 4.5 av 5

4,7

Se hva andre synes

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Wij zijn heel prettig geholpen. Kregen de ruimte om eerst rustig zelf te kijken maar konden wel vragen stellen indien nodig. Daarna rustig met de verkoper de mogelijkheden bekeken en de verkoper had h... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Erg prettige ontvangst. Uitgebreid de tijd genomen om goed advies te geven en ze denken in oplossingen. Koffie met wat lekkers aangeboden gekregen, altijd fijn. Vitrine/buffetkasten gekocht. Ze moeten... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Prima ontvangst in de winkel. Snelle levering meubels. Netjes gebeld dat de meubels binnengekomen waren en dat er een afspraak gemaakt kon worden. 1 dag vantevoren weer netjes gebeld met het tijdv... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bij de keuze en aankoop waren we al erg enthousiast, aardige verkoper die heel goed advies gaf De levering zou pas eind januari zijn maar we werden gebeld of het half december al kon want de meubels... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Møbelbutikk

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Poppeliers Meubelen is een sfeervolle winkel waar u goed kunt slagen voor uw interieur. Diverse meubelen zoals bankstellen, kasten en complete eethoeken kunt u op een ontspannen manier ontdekken in deze royale meubelwinkel. Personeel is vriendelijk en heet u graag welkom. Streven naar de beste prijs-kwaliteit verhouding en klantwaardering zijn belangrijke pijlers van Poppeliers Meubelen. Bezoek Poppeliers.com voor de laatste woontrends en meubel aanbiedingen.

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Goed advies gekregen ivm

Goed advies gekregen ivm. rugklachten

24. januar 2025

Beste mevrouw van Os,

Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat het advies u heeft geholpen met uw rugklachten. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of verder advies nodig hebben, staan we altijd voor u klaar.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Sneller dan gepland geleverd en goede…

Sneller dan gepland geleverd en goede monteurs

3. januar 2025

Beste heer de Leeuw,

Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat de levering sneller dan gepland was en dat de monteurs naar wens hebben gewerkt. We hopen dat u veel plezier heeft van uw aankoop. Mocht u nog verdere vragen of wensen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Levering op afgesproken tijdstip

Levering op afgesproken tijdstip. Vriendelijke en behulpzame mensen.
Goede tips gekregen voor onderhoud stoelen.

21. januar 2025

Beste heer Herben,

Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij dat de levering volgens afspraak heeft plaatsgevonden en dat u tevreden bent met de service die u heeft ontvangen. We hopen dat de onderhoudstips voor de stoelen goed van pas komen. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, staan we altijd voor u klaar!

Prima verkoper

Prima verkoper, goed advies en fijne afwikkeling. Blij met onze aankopen!

14. desember 2024

Beste heer,

Hartelijk dank voor uw beoordeling! We zijn blij dat u tevreden bent met het advies en de afwikkeling van uw aankoop. Fijn dat u blij bent met uw aankopen! We hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn.

Prima geholpen

Prima geholpen, fijne verkoper ook

17. januar 2025

Beste heer,

Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij om te horen dat u prima geholpen bent en dat u de verkoper als prettig ervaarde. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

* In het kiezen van de meubels was gauw besloten, fijn geholpen.

* In het kiezen van de meubels
* Het vlotte door sturen van de foto's
* En het beantwoorden van de vraag via de
mail.

22. januar 2025

Beste heer/mevrouw,

Dank u wel voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u snel tot een keuze bent gekomen en dat we u goed hebben kunnen helpen. Ook fijn dat het doorsturen van de foto's en het beantwoorden van uw vragen via de mail naar wens zijn verlopen.

We hopen dat u veel plezier zult hebben van uw meubels en staan uiteraard voor u klaar mocht u in de toekomst nog vragen hebben.

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw reactie en het delen van uw ervaring! Wat fijn om te horen dat u goed bent geholpen door onze verkoper en dat u tevreden bent met uw keuze. We hopen dat de levering van de bank naar wens verloopt en dat u er veel plezier van zult hebben.

Onze koffie staat altijd voor u klaar! 😊

Prima ervaring gehaad.

We kregen eerst de gelegenheid om rustig door de winkel te lopen om op ons gemak een bank uit te zoeken. Daarna werden we prima te woord gestaan door de verkoper.
Ook toen we terugkwamen werden we prima geholpen.

12. november 2024

Beste heer,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden. Wat fijn om te horen dat u de tijd en ruimte kreeg om rustig uw keuze te maken en dat u goed geholpen bent door onze verkopers. Wij waarderen uw vertrouwen en zien u graag weer terug in onze winkel!

Prima service

Prima service

Beste heer/mevrouw,

Dank u voor uw positieve feedback! We zijn blij dat u tevreden bent met onze service.

Klantvriedelijk Er vriendelijk geholpen

Er vriendelijk geholpen. Werd meegedacht en advies gegeven.
Echter m'n bestelling nog niet binnen. Hoop dat alles conform het bestelde is.

18. oktober 2024

Beste mevrouw Stagman,

Bedankt voor uw feedback! Fijn dat u goed geholpen bent. We doen ons best om uw bestelling naar wens te leveren.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Een prettige zaak waar je goed geholpen wordt.

Een prettige zaak waar je goed geholpen wordt

Beste heer/mevrouw,

Dank u wel voor uw positieve feedback! We zijn blij dat u een fijne ervaring heeft gehad en goed geholpen bent. We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wij zijn bij binnenkomst hartelijk…

Wij zijn bij binnenkomst hartelijk ontvangen en er werd al meteen koffie aangeboden. De heer nam alle tijd om mijn moedertje te helpen met de meubels uitzoeken en meneer heeft ervoor gezorgd dat mijn moeder niet met de oude meubels blijft zitten. Echt een top service👍

29. november 2024

Beste mevrouw Vermeulen,

Wat fijn om te horen dat jullie zo goed zijn geholpen! We zijn blij dat onze service en persoonlijke aandacht uw ervaring hebben verbeterd. Bedankt voor uw mooie woorden!

Het was niet opdringerig

Het was niet opdringerig

8. desember 2024

Beste heer/mevrouw van Sterkenburg,

Bedankt voor uw positieve review! We zijn blij dat u onze service als prettig en niet opdringerig heeft ervaren. We hopen u snel weer te verwelkomen!

Mooie ruime collectie

Vriendelijke verkopers. Grote keuze.

Bij binnenkomst vriendelijk ontvangen.
Lekker rustig kunnen rondkijken zonder dat er iemand de hele tijd achter je aan loopt. Op moment dat je keuze hebt gemaakt nemen ze alle tijd om de juiste beslissing te nemen.

Beste heer Huzen,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Wat fijn om te horen dat u onze service als vriendelijk en prettig heeft ervaren. We vinden het belangrijk dat onze klanten op hun gemak kunnen rondkijken en dat we de tijd nemen om u goed te adviseren bij uw keuzes.

Veel plezier gewenst met uw aankoop, en we zien u graag weer terug in onze winkel!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De verkoper was heel aardig en…

De verkoper was heel aardig en behulpzaam. De mannen die de meubels kwamen bezorgen waren aardig .en vlotte mannen .na bestellen van de meubels 2 weken geleverd.

19. november 2024

Beste heer,

Bedankt voor uw positieve reactie! Wat fijn dat u tevreden bent over zowel de verkoop als de bezorging. We streven ernaar om onze klanten altijd goed van dienst te zijn, zowel in de winkel als bij de levering. We wensen u veel plezier met uw nieuwe meubels!

Beste heer/mevrouw Mackaay,

Hartelijk dank voor uw reactie! Wat fijn om te horen dat u zeer tevreden bent. We zorgen ervoor dat de levering naar verwachting verloopt en hopen dat u straks veel plezier heeft van uw aankoop.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

De levering was sneller als verwacht

De levering was sneller als verwacht. Gemakkelijk op te halen op locatie Veenendaal

30. november 2024

Beste heer/mevrouw Driesens,

Hartelijk dank voor uw positieve reactie! Wat fijn dat de levering sneller was dan verwacht en dat het ophalen in Veenendaal soepel verliep. We zijn blij dat u tevreden bent!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

We zijn goed en fijn geholpen.

We zijn goed en fijn geholpen.

26. november 2024

Beste heer/mevrouw Hanegraaf,

Hartelijk dank voor uw fijne reactie. Wat fijn om te horen dat u goed en prettig geholpen bent. We waarderen uw feedback enorm!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Netjes behandeld en goede afspraak voor…

Netjes behandeld en goede afspraak voor de te halen en leveren.

21. november 2024

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat alles netjes en volgens afspraak is verlopen. We hopen dat u tevreden bent met uw aankoop.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Onze ervaring tijdens het uitzoeken van een bankstel. De verkoper die ons geholpen had dacht…

De verkoper die ons geholpen had dacht met ons mee, was geduldig, kortom een uiterst ervaren en klantvriendelijk persoon.

29. november 2024

Beste mevrouw Stam-Vos

Hartelijk dank voor uw positieve woorden. We zijn ontzettend blij om te horen dat onze verkoper u zo goed heeft kunnen helpen. We blijven ons inzetten voor een uitstekende service en het meedenken met onze klanten.

Team Poppeliers Meubelen

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv