Wij zijn heel prettig geholpen. Kregen de ruimte om eerst rustig zelf te kijken maar konden wel vragen stellen indien nodig. Daarna rustig met de verkoper de mogelijkheden bekeken en de verkoper had h... Vis mer
Selskapet har svart
Erg prettige ontvangst. Uitgebreid de tijd genomen om goed advies te geven en ze denken in oplossingen. Koffie met wat lekkers aangeboden gekregen, altijd fijn. Vitrine/buffetkasten gekocht. Ze moeten... Vis mer
Selskapet har svart
Prima ontvangst in de winkel. Snelle levering meubels. Netjes gebeld dat de meubels binnengekomen waren en dat er een afspraak gemaakt kon worden. 1 dag vantevoren weer netjes gebeld met het tijdv... Vis mer
Selskapet har svart
Bij de keuze en aankoop waren we al erg enthousiast, aardige verkoper die heel goed advies gaf De levering zou pas eind januari zijn maar we werden gebeld of het half december al kon want de meubels... Vis mer
Selskapet har svart
Poppeliers Meubelen is een sfeervolle winkel waar u goed kunt slagen voor uw interieur. Diverse meubelen zoals bankstellen, kasten en complete eethoeken kunt u op een ontspannen manier ontdekken in deze royale meubelwinkel. Personeel is vriendelijk en heet u graag welkom. Streven naar de beste prijs-kwaliteit verhouding en klantwaardering zijn belangrijke pijlers van Poppeliers Meubelen. Bezoek Poppeliers.com voor de laatste woontrends en meubel aanbiedingen.
Wageningselaan 66, 3903LA, Veenendaal, Nederland
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Vriendelijke personeel
Geven je de vrijheid om rustig rond te kijken
Helpen je goed als je erom vraag
Hele mooie meubelzaak

Svar fra Poppeliers Meubelen Veenendaal
Netjes en snel geholpen , duidelijke uitleg voor vervolg afspraak en levering

Svar fra Poppeliers Meubelen Veenendaal
Hartelijke ontvangst en professioneel advies gekregen.

Svar fra Poppeliers Meubelen Veenendaal
Op basis van een koop met alleen telefonisch contact.
Personeel vriendelijk, meedenkend, goede info en snelle reactie
De aflevering prima geregeld op basis van afspraken en verwachtingen.
Na aflevering meteen een 2e stoel 👍

Svar fra Poppeliers Meubelen Veenendaal
We zijn correct geholpen door verkopers en op aanraden van een kennis daar beland is de moeite waard en prijs en kwaliteit staan in verhouding en we zijn geslaagd dus nu nog wachten op de levering

Vriendelijk geholpen
Kregen hulp waar nodig, niet opdringerig
Zeker een aanrader er is voor ieder wat wils

Svar fra Poppeliers Meubelen Veenendaal
Ontzettend aardige en vriendelijke verkoper liet ons rustig alles bekijken niet opdringerig fijn geholpen

Svar fra Poppeliers Meubelen Veenendaal
We konden rustig rondkijken, zijn vriendelijk geholpen en kregen korting.
Echter, pas over 5 maanden kan het bankstel geleverd worden. Dus afwachten maar!

Svar fra Poppeliers Meubelen Veenendaal
Verkeerde kast geleverd; 19 dgn later komt er een nieuw te verwachten leverdatum die nog 5 tot 7 weken op zich laat wachten!!
Mede oorzaak m.i. is het feit dat de bestelling alleen met de hand geschreven wordt, waarbij het handschrift nauwelijks te lezen is.
Straalt een allround deskundige ervaring uit. Meedenkend met de koper!

Svar fra Poppeliers Meubelen Veenendaal
Vond de verkopers erg pusherig en bot. Geen fijne ervaring. Het is dat jullie een product hadden die we nergens anders vonden want voor de klantgerichtheid zou ik niet terug gekomen zijn.

Svar fra Poppeliers Meubelen Veenendaal
Goed geadviseerd en meegedacht bij de aanschaf van onze nieuwe meubels.
Hebben in het verleden ook bij hun meubels aangeschaft.

Svar fra Poppeliers Meubelen Veenendaal
Van goed advies voorzien met een lekker kopje koffie en konden rustig rondkijken en heel prettig geholpen door de hr. Elings. Meubels zijn deze week netjes bezorgd door de monteurs en zijn zeer tevreden.

Svar fra Poppeliers Meubelen Veenendaal
We werden ontvangen met een kopje koffie en een oliebol. En er werd alleen gevraagd, komt u voor iets specifieks of wil u kijken. Wij wilden eerst kijken. En 10 min later vroeg meneer, of we advies wouden. En dat wilde we wel. Vond het fijn dat hij niet gelijk met het dure aan kwam. Maar dat we het zelf zo duur konden maken als we dat zelf wilden. Maar dat het gaat om kwaliteit

Svar fra Poppeliers Meubelen Veenendaal
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.