Prima product met prima prijs. Probleem ontstaan door geen adequate verpakking resulterend in lekkage tijdens verzending werden zeer snel opgelost. Prime product dus en prima leverancier. Aanrader d... Vis mer
Se hva andre synes
Ik heb 2x 5 kg zwembadchloor tabletten besteld, maar slechts 1x 5 kg ontvangen. Dus de helft van mijn bestelling ontbreekt. Daarna meerdere keren geprobeerd contact op te nemen via telefoon en... Vis mer
Snel te vinden op de site Prima artikel ( chloortabs 10 kg ) Hele goede prijs En geen verzendkosten ONGELOOFLIJK MAAR BINNEN 24 uur thuis ontvangen
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Pool-care is dé specialist in producten voor zwembad onderhoud in België. Wij helpen klanten bij het eenvoudig onderhouden van hun zwembad, jacuzzi en vijver met kwalitatieve waterbehandelingsproducten en duidelijke begeleiding. Alles voor “water in de tuin”, van helder zwembadwater tot een perfect uitgebalanceerde vijver. Ons assortiment bestaat uit zorgvuldig geselecteerde producten voor reiniging, waterbehandeling en onderhoud, geschikt voor zowel beginners als ervaren gebruikers. Dankzij onze gebruiksvriendelijke oplossingen en snelle levering geniet je zonder zorgen van schoon en gezond water. Actief in heel Vlaanderen en online beschikbaar via pool-care.be, jouw partner voor alles rond zwembad onderhoud en waterkwaliteit.
Kontaktopplysninger
Zeepakker 20, 2390, Malle, Belgia
- 0474 83 16 36
- info@pool-care.be
- pool-care.be
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 45 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Prima product met prima prijs.
Prima product met prima prijs.
Prime product dus en prima leverancier. Aanrader dus!!!
Een bestelling gedaan via bol.com
Een bestelling gedaan via bol.com
Niets geleverd alleen digitaal aangemeld bij post.nl . Erg vreemd allemaal.
Ook geen reactie op mail.
Snel te vinden op de site
Snel te vinden op de site
Prima artikel ( chloortabs 10 kg )
Hele goede prijs
En geen verzendkosten
ONGELOOFLIJK MAAR BINNEN 24 uur thuis ontvangen
Ze doen wat ze beloven
Ze doen wat ze beloven. Goed produkt voor scherpe prijs en snel geleverd. Voor herhaling vatbaar.
Eerste aankoop
Ik heb deze producten gekocht:
- pool care ultra shoc
- pool care ph min
Levering netjes binnen de levertijd.
Maar de verpakking van de ultra shoc is kapot, waardoor de deksel niet meer dicht kan.
De ph min heb ik gekregen van een héél ander merk dan wat ik besteld had en de 5 kg emmer zat half vol en de verzegeling was eraf.
De ph emmer was dus niet goed verzegeld tegen eventueel lekken of open gaan tijdens transport, de chloor emmer was wel goed verzegeld.
De producten werken verder wel uitstekend!! Ik vind het vooral raar van die ph-min.
Ik ben erg goed en vriendelijk geholpen!
Ik ben erg goed geholpen. Alles per email, snel en met vriendelijke toon. De bereidwilligheid om te helpen was groot
Vriendelijk gebaar ter compensatie
(Onderaan de update)
Achteraf gezien had ik mij eerst hier moeten informeren… en dan elders bestellen…
Zoals anderen hier, heb ik nog steeds geen artikelen ontvangen. Op mijn eerste mail reageerde men met het excuus dat ik hier meermaals zie terugkomen over het huisnummer dat “niet correct ingegeven” geweest zou zijn, terwijl ik met 100% zekerheid weet dat die wel degelijk correct ingegeven werd.
Toen kregen ze nog het voordeel van de twijfel en heb ik nog enkele dagen gewacht.
Ondertussen nog steeds geen levering en PostNL beweert dat ze nog niets ontvangen hebben van pool-care. Dus weer mailen, deze keer “gaan ze alles opnieuw opsturen”…
Na nog langer wachten en ondertussen zijn niet alleen mijn voorraad producten op, waardoor ik geen waterbehandeling meer kan doen. Maar begint het water troebel en groen te worden.
Als dit een klein ploeterbadje geweest was, was dit geen probleem geweest, nieuw water en vooruit. Maar om dit volume te vervangen en/of chemisch terug helder te krijgen, kost honderden euro’s! Enkel en alleen omdat pool-care zijn levertermijnen niet nakomt.
Ik ben benieuwd of de goederen alsnog zullen aankomen en of de firma met een compensatie zal aankomen voor deze extra kosten. Maar voorlopig is mijn advies, bestel elders of ga het zelf halen in Westmalle, want een pakje verzenden is blijkbaar niet zo simpel…
UPDATE 17/7/26
Ondertussen, na een 10-tal mailtjes heen en weer, heeft de zaakvoerder Frank een compensatie voorgesteld van 20% korting bij een volgende bestelling en een gratis bus Polysher om het water te ontvlokken.
Ondanks dat niet alles altijd helemaal vlekkeloos verloopt, komt hij daarmee wel de klant tegemoet en dat mag/moet ook gezegd worden.
Hierdoor herzie ik de score van mijn review van 1 naar 4 sterren.
Super service
Super service. Bestellingen komen meteen en snel aan. Direct ook reactie op mail. Bij vergissing levering meteen ook terugbetaling en zelfs iets extra ! Zeker een aanrader !! Heel mooi kwalitatief gamma ook en de beste prijzen. ik blijf hier kopen !
Eerste ervaring SUPER!
Eerste ervaring SUPER!! Contact klantenservice positief! Na een dag beantwoord.
Bestellingen na 2dgn in huis.
Alles in orde.
Bedankt, ik kom hier altijd terug.
Vriendelijke groet!
Ook bij problemen top service
We hadden een toestel ontvangen dat steeds een foutcode gaf. Zonder problemen of vragen hebben we een ander toestel meegekregen. Dit werkte wel perfect. Top service
Zeer slechte ervaring. Ik raad deze webshop absoluut af.
Daarna meerdere keren geprobeerd contact op te nemen via telefoon en e-mail, maar totaal geen reactie. Niet bereikbaar en geen enkele opvolging.
Dit is onacceptabel. Bestelling niet compleet geleverd en service bestaat praktisch niet.
Zeer slechte ervaring. Ik raad deze webshop absoluut af.
Bestel hier vaker spullen en altijd…
Bestel hier vaker spullen en altijd wordt het snel geleverd en altijd is het goed blijf hier als klant
Vorig jaar een zwembadrobot besteld van…
Vorig jaar een zwembadrobot besteld van zodiac..... er ontbraken een paar onderdelen in de verpakking.
Na vele mails nog steeds geen oplossing !!!!
Super slechte na service !!
Pas op met bestellen!
Mijn bestelling #5785 van 17 april is na twee weken nog altijd niet verzonden en de klantendienst reageert nergens op.
Het is onbegrijpelijk dat een simpele verzending zó lang duurt en dat klanten volledig genegeerd worden.
Ik heb zelfs een refund aangevraagd, maar ook dat wordt genegeerd — geen geld terug, geen update, niets.
Meerdere keren mail gestuurd maar een…
Meerdere keren mail gestuurd maar een reactie...

Svar fra Pool-Care
Snelle en correcte levering.
Snelle en correcte levering.
Reparatie warmtepomp.
Reparatie warmtepomp ging echt vlot, geen garantie meer maar toch coulance regeling gekregen via Glenn.
Hier kom ik zeker weer.
Zeer tevreden over Pool-care
Zeer tevreden over Pool-care! Professionele service, de producten die doen wat ze beloven!
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.