De selfgel kit van Pronails is een handig product, grote collectie. Omdat mijn lak regelmatig scheurt of chipt is het handig dat ik dit direct kan bijwerken. Blijft meestal een kleine week zitten. Eni... Vis mer
Ik ben zeer tevreden over dit merk. De service is uitstekend: na een klein foutje in mijn bestelling kreeg ik meteen een reactie. Ze waren supervriendelijk en hebben het probleem onmiddellijk opgelost... Vis mer
As a teacher, I'm always writing on a blackboard or pointing a content in a book. Therefore, my hands are always visible and need to be perfectly manicured and clean. Thanks to PN Selfcare, I can... Vis mer
- Neglesalong
- Leverandør av skjønnhetsprodukter
- Kosmetikkforretning
- Kosmetikk
- Kosmetikkbutikk
- Helse- og velværebutikk
PN Selfcare is a Belgian beauty brand that brings nail hand and foot care into your home. Our clean, vegan products are designed to deliver results without complexity. From long-lasting gel polish to everyday care for hands and feet, everything is made to be easy, effective and satisfying to use. All formulas are developed, tested and produced in-house in Belgium. This allows us to maintain full control over quality and integrity at every step. We don’t test on animals, and we avoid unnecessary ingredients. Just honest, high-performing products that respect your time and your skin. PN Selfcare stands for simplicity, trust and self-confidence. Beauty that fits into real life and feels good from start to finish.
Ruiterijschool 11, 2930, Brasschaat, Belgia
- info@pn-selfcare.com
- pn-selfcare.com
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Ce vernis semi permanent qui s'enlève…
Ce vernis semi permanent qui s'enlève en l'épluchage est GÉNIAL!

Svar fra PN Selfcare
So happy with this at home kit!
Great nail polish with beautiful colours to choose from. 💅

Svar fra PN Selfcare
snelle en klantvriendelijke service.
snelle en klantvriendelijke service.
ik had nog recht op een korting die ik was vergeten in te geven online aankoop. per mail werd deze per direct verrekend.
sneller kan niet. zeer tevreden

Svar fra PN Selfcare
Topproducten - echt WAUW!
De producten van PN Selfcare zijn echte topproducten. Heel tevreden over de starter kit die ik onlangs ontving. Mooie, stapsgewijze uitleg en goed materiaal. Prachtige kleuren die lang en mooi op de nagel blijven zitten. De peel off basisproducten zorgen ervoor dat alles snel en netjes verwijderd kan worden en dat de nagel niet beschadig is. Integendeel, mijn nagels zijn er sterker van geworden!
Één woord om dit merkje te beschrijven: WAUW! ❤️

Super product
Super product ! Heel tevreden! Gemakkelijk aan te brengen. Blijft goed en lang zitten !

Super product
Heel goeie kwaliteit en gemakkelijk om aan te brengen

Svar fra PN Selfcare
Comfort van thuis en toch kwaliteit
Reeds een jaar of 3 gebruiker.
Producten gaan lang mee, gemakkelijk om aan te brengen en zó fijn om het gewoon thuis te kunnen doen.
Het enige jammer is geen fysieke winkel in de buurt om 'snel' een nieuw kleurtje te kiezen. Gelukkig is de levering na online bestelling telkens vlot en zijn er regelmatig acties.
Een concurrent merk dat offline te koop is bleek veel minder van kwaliteit voor mij.

Svar fra PN Selfcare
Wat een mooie french nails met chroom
Helemaal fan van de PN selfgel kit (kortere droogtijden dan andere merken en voor de base coat moet je niet onder de lamp dus nog meer tijd bespaard!).
Deze heb ik nu gecombineerd met de french manicure set en het chroom poeder, dat maakt het helemaal af!

Zeer gebruiksvriendelijke producten
Zeer gebruiksvriendelijke producten. Enkel de burgundy achtige kleur hecht niet zo goed, jammer!

Makkelijk aan te brengen
Makkelijk aan te brengen. Leuke kleurtjes en 2 weken mooie nagels.

Heel tevreden
Heel gemakkelijk om aan te brengen en de nagels blijven lang mooi. 🤩. De selfgel heeft heel veel mooie kleuren, keuze genoeg. Er is ook een vlotte levering van de producten.

Une expérience formidable
Je peux enfin prendre soins de mes mains en ayant des ongles soignés et avec une diversité énorme en terme de couleurs. L'expérience est géniale et je la conseille à tous, que vous soyez débutant ou expert.
Un tout grand Merci a l'équipe PN selfcare !

Top!
Altijd vlotte bezorging, producten zijn van top kwaliteit, ruime keuze aan kleurtjes, handige instructievideo’s, geen geknoei met de producten en de nagels blijven heel lang mooi!

Svar fra PN Selfcare
Great products for all users
Great products, very good guidance, beautiful Colorado and products

Svar fra PN Selfcare
Geen tijd (of geld-)verspilling meer…
Geen tijd (of geld-)verspilling meer aan een duur nagelsalon, maar gewoon wanneer ik het wil thuis 👌💅🏼

Een aanrader 😉
Al een paar jaar trouwe gebruiker van de productjes. Heel tevreden van. Ook de service van het team is super.
Een echte aanrader. Ondertussen al 3 vriendinnen kunnen overtuigen om het te gebruiken waardoor er al gemakkelijk kleurtjes worden uitgewisseld. Plezier verzekerd ☺️

Top producten
Top producten! Snelle levering. Nog nooit problemen mee gehad! Helemaal tevreden

Excellent products
Fast delivery, easy website
Great products that I have been using for 10+ years (both personal and professional)

Supertevreden
Ik ben supertevreden over PN selfcare. Ik ervaar een goeie service en goeie kwaliteit van gellak en andere accessoires. Ze hebben een uitgebereide keuze uit leuke kleuren. Ik zou het heel fijn vinden moest er soms nog iets uitgebreider uitleg worden gegeven over het gebruik van bepaalde producten of accessoires.