Plusboekhouden Anmeldelser

3. Finanskonsulent
  4. Skatterådgiver
  5. Ligningsmyndigheter
  6. Skatterådgivning

Plus Administratie & Belastingadvies is een vooruitstrevend administratiekantoor voor ondernemers in heel Nederland. Wij helpen zzp’ers, eenmanszaken en BV’s met hun volledige boekhouding, belastingaangiften en financieel advies – snel, accuraat en volledig digitaal. Met een groeiend klantenbestand van honderden ondernemers weten wij precies wat er speelt binnen het MKB. Of je nu een startende zzp’er bent of een onderneming met personeel runt, wij zorgen voor structuur, overzicht en rust in je administratie. Van btw-aangifte en inkomstenbelasting tot vennootschapsbelasting en salarisadministratie: alles wordt professioneel en tijdig geregeld. Wat Plus Administratie & Belastingadvies onderscheidt, is onze proactieve aanpak. Wij kijken niet alleen naar het verleden, maar vooral naar de toekomst van jouw onderneming. We signaleren kansen, adviseren over belastingbesparing en helpen je bij het maken van slimme financiële keuzes. Zo haal je het maximale uit je onderneming. Als boekhouder voor zzp en MKB zijn wij landelijk actief. Zoek je een boekhouder in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of elders? Dankzij onze efficiënte werkwijze kunnen wij ondernemers door heel Nederland ondersteunen met dezelfde hoge kwaliteit en persoonlijke betrokkenheid. Onze klanten waarderen ons om onze snelle communicatie, duidelijke uitleg en het feit dat wij echt met hen meedenken. Geen standaard administratiekantoor, maar een betrokken partner die jouw bedrijf begrijpt en actief bijdraagt aan groei. Wil je een boekhouder die verder kijkt dan alleen cijfers? Kies dan voor Plus Administratie & Belastingadvies – dé specialist in boekhouding en belastingadvies voor ambitieuze ondernemers.

Bra

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

2 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Sinds wij werken met Plus Administratie…

Sinds wij werken met Plus Administratie & Belastingadvies is onze administratie eindelijk goed geregeld. Ze reageren snel, denken proactief mee en helpen ons niet alleen met de boekhouding, maar ook met belastingadvies, btw aangiftes, jaarrekening en salarisadministratie.

Wij zochten een betrouwbaar administratiekantoor dat digitaal werkt en verstand heeft van ondernemers, en dat hebben we zeker gevonden. Alles loopt overzichtelijk via moderne systemen en we krijgen altijd duidelijk advies.

Voor ondernemers die een professionele boekhouder zoeken in Nederland kunnen wij Plus Administratie absoluut aanbevelen. Goede service, snelle communicatie en veel kennis van zaken.

27. mai 2026

Plus Administratie & Belastingadvies…

Plus Administratie & Belastingadvies levert uitstekende service. Onze administratie, btw-aangiftes en belastingzaken worden altijd snel, nauwkeurig en op tijd verzorgd.

Ze denken mee, communiceren duidelijk en werken efficiënt met moderne digitale oplossingen. Wij bevelen Plus Administratie & Belastingadvies dan ook graag aan aan iedere ondernemer die op zoek is naar een betrouwbaar administratiekantoor.

15. mai 2026