1. Plakatbutikk
  2. Interiørbutikk
  3. Trykkeri- og skilttjenester

Idéen til Pluma Posters opstod i et gammelt pakhus i hjertet af Aabenraa: håndtegnede og unikke plakater til det moderne hjem. Pluma betyder fjer på Latin, og det leder tankerne hen på den gamle måde at tegne på. Nemlig med en skrivefjer. 👉Alle vores plakater er helt unikke fordi vi selv tegner og printer dem, derfor kan du sikre dig noget du med garanti ikke finder andre steder. Vi ønsker at passe på naturen og producere derfor med omtanke for miljøet. 👉Vores mission er at alle plakater forlader vores adresse med stolthed og præcision og lander hos dig for at gøre dit levested mere hyggeligt og nærværende. Følg med, vi tilføjer hele tiden nye plakater. 👉På pluma.dk er alle designs lavet af Rachel. Du finder altså ikke hundredvis af plakater som er masseproduceret. Når du bestiller på shoppen, er det enten mig Nicolai eller Rachel som printer og pakker din bestilling. 👉Ønsker du noget endnu mere unikt? Så har vi stor erfaring indenfor special designet plakater, lærredsprint og akustik billeder. Vi har tidligere lavet komplette løsninger til private, men også hoteller, restauranter og det offentlige. 👉Tag kontakt til os, så kan vi finde den rette løsning til dig. Vi tager ikke noget opstarts gebyr, du har altså mulighed for at få et gratis og uforpligtende tilbud. 👉Du kan med fordel hoppe ind på vores Instagram eller Facebook. Der kan du følge med i hvad vi laver hver dag. Og hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, får du gratis tips og tricks til din indretning samt gode tilbud og rabatkoder vi kun deler i din indbakke.

4,2

Bra

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Super flot madplan til det moderne køkken

Jeg bestilte en madplan lavet i samarbejde med MUMMUM. Den er så flot og jeg er så glad for den. Var nervøs for at A4 str. ville komme til at virke for lille, men den er helt perfekt. Rammen får den til at virke større synes jeg😄

14. januar 2023
Logoen til Pluma Posters

Svar fra Pluma Posters

Hej Isabella

Hvor er jeg glad for at læse du har modtaget madplanen og er glad for den ☺️

Tak for din anmeldelse

Bedste hilsner
Nicolai

Vis anmeldelser på alle språk. (54 anmeldelser)