Overordnet tilfreds. Havde håbet, at den sad lidt bedre fast i højre side, hvor den sidder ved ladeklappens beslag. Fedt med hullet til ladelyset.

Hurtig levering og skarpe priser på filament. Håber at andre finder denne lille perle af en webshop. Eneste evt forbedringspunkt kunne være mulighed for at tilvælge hjemmelevering mod en merpris.

1. Plastprodusent
  2. Trykkeri
  3. Leketøysbutikk

Bech 3D Design tilbyder funktionelle og dekorative 3D-printede produkter til dit hjem. Opdag unikke designs og praktiske løsninger, skabt med passion for kvalitet.

4,6

Enestående

Hurtig levering og skarpe priser på…

23. mars 2026

Hej Peter,

Mange tak for den positive anmeldelse :)

Jeg kan desuden oplyse at det nu er muligt at vælge omdeling/hjemmelevering på webshoppen.

God påske

Alt var godt

Alt var godt! Godt produkt og hurtigt leveret 😊

9. februar 2026

Hej Rasmus,

Kanon god oplevelse

Kanon god oplevelse, lagde en bestilling om natten, den var pakket og gjort klar til afsendelse om morgenen og havde den dagen efter :) nok Danmarks bedste pris på bambulab filament! Håber priserne forsætter der og der kommer lidt flere farver samt typer filament på sigt! Men kan du holde den stil her mens du vokser har du fat i noget stort!

27. februar 2026

Hej Morten,

Mange tak for den rigtig fine anmeldelse :)

Perfekt

Hurtig handel, varen kom hurtigt og passer perfekt..
Alt bare i orden

7. februar 2026

Hej Heino,

Super god oplevelse

For det første så var det super nemt at bestille min vare på hjemmesiden. Leveringen var derefter hurtig og jeg kunne hente pakken så vi kunne få mandelgaven på bordet til jul. Jeg kommer gerne igen

18. desember 2025

Hej Jette,

Det glæder mig rigtig meget at læse din fine positive anmeldelse :)

Mange tak

5 stjerner, for mere kunne ikke gives

God kommunikation mht. ølkassens personlige udtryk. Hurtig produktion, hurtig forsendelse og et super flot resultat.

3. desember 2025

Hej Laila,

Mange tak for den fine anmeldelse :)

Brian T.
Bech3d.dk