Sad og manglede lidt retro underholdning til ferien og rejsetimerne og faldt over dette danske alternativ. Var lidt på vippen, men med en solid og super lækker kundeservice der ikke bare besvarede,... Vis mer
Play-Back er en fantastisk retro gaming hjemmeside, der virkelig fanger essensen af de klassiske spil. Min søn er helt vild med deres Game Boy-sektion! Det er så sjovt at se ham spille de gamle klassi... Vis mer
Min order faldt sammen med nogle helligdage, så leveringstiden blev noget længere end forventet. Men gutterne I Kundeservice var hurtige og præcise I deres svar, så vi fandt ud af det I fælle... Vis mer
Bestilte en GameBlaze d 25-11-2025. Pakkede den ud d 22-12-2025 for at klargøre den til min søns julegave. GameBlaze virkede ikke, trods flere forsøg med nye stik og forskellige TVs. Skrev en mail d.... Vis mer
Har svart på 29 % av de negative anmeldelsene sine
Bruker vanligvis over én måned på å svare
Jeg var lidt skeptisk inden bestillingen, men er fuldt ud tilfreds efter at have fået produktet. Har nu bestilt 3 ekstra, efter at have spillet et par timer på den konsollen da det er en super gaveidé jeg vil overraske mine barndomsvenner med 😁

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Rigtig god oplevelse!
Jeg havde en super god oplevelse med at handle på hjemmesiden. Bestillingen var nem, levering kom hurtigt, og varen levede fuldt ud op til forventningerne. Kundeservice var også hurtige til at svare på mine spørgsmål. Handler helt sikkert her igen!

Svar fra Play Back
Har købt en gameblaze og den er god underholdning. Levering efter 3 dage. Ingen problemer

Svar fra Play Back
Det er ikke andet end drop shipping fra Ali-Express, du kan finde deres R36S Gameboy for det halve af prisen online. Men de tillader sig at tage 599,- for den når du snildt kan få den til 245,-

Svar fra Play Back
Købte en retro Gameboy, og fik lidt gode vibes fra gamle dage. God kvalitet og hurtig levering, kan klart anbefales.

Svar fra Play Back
Retro på den helt rigtige måde
Play-back.dk har virkelig ramt noget unikt. Jeg fandt præcis det retro-udstyr, jeg har ledt efter, og kvaliteten er helt i top. Det er fedt at handle et sted, hvor man mærker passionen for både nostalgi og godt håndværk.
Hurtig levering og god service gør oplevelsen endnu bedre. Hvis du er til retro, er Play-back.dk stedet at starte!
– En tilfreds kunde, der vender tilbage.

Svar fra Play Back
Jeg er så glad for at have fået Super Mario tilbage med GameBlaze – det er ren nostalgi! Det er fantastisk at genopleve de gamle klassikere og samtidig dele glæden med min søn. Nu skal der bare hygges med timevis af gaming sammen. Kan varmt anbefales til alle retro-fans!

super god behandling
min pakke skulle levers af Dao og jeg får en besked fra dao at den er leveret ved min dør og da jeg åbner min dør er den der IKKE
så jeg kontakter play back og får en god snak og han siger så vi sender bare en ny til dig uden beregning.......
så kan klart anbefale play-back.dk
Kim Jahnsen og Mona Jahnsen

Svar fra Play Back
Produktet levede op til mine forventninger og blev leveret hurtigt. Kan klart anbefales.

Svar fra Play Back
mega fedt produkt! derudover var der hurtig fragt👍

Svar fra Play Back
Perfekt - god service, fint produkt - alt overholdt :)

Svar fra Play Back
Jeg har både købt deres GameBlaze og GameBoy, og er stor fan! Jeg kan klart anbefale at købe fra dem :)

Svar fra Play Back
5 stjerner her fra. God kundeservice, hurtig levering og så er varen over alt forventning.
(Jeg synes det er meget mærkeligt at folk kan skrive en anmeldelse uden at have handlet. En her giver 1 stjerne bare ved at have set hjemmesiden😮. Men det siger vel en del om den person)
Det er ikke sidste gang jeg handler hos Play-Back - for medarbejder har været så flinke at svare på alle mine spørgsmål, og varen kom som lovet inden for 3 dage. Og så er varen virkelig god.

Svar fra Play Back
Der er noget besynderligt ved produkt og hjemmeside. Det er ikke samme adresse der er registreret på hjemmesiden og i de registre man kan oplysninger om virksomhederne. Gamebalze kan man købe på aliekspress og amarzon, så mon ikke leveringstiden matcher disse.
Generelt er produktet lidt for godt til at være sandt.
Når man vil betale, er der heller ikke andre muligheder end at skrive sit kortnummer ind manuelt.
Pas nu på derude.
Jeg turde hvertfald ikke købe derfra. Vil se produktet fysisk før jeg tror det er sandt.

Svar fra Play Back
Super god service med hurtig levering! Jeg er meget tilfreds med det produkt jeg har fået hjem med posten. Kan varmt anbefale denne hjemmeside til andre.

Svar fra Play Back
De er ikke E-mærkede, der er brugtvognsforhandler på firma adressen og anmeldelserne er alt for enslydende. Så lad nu bare være.

Svar fra Play Back
Retro gaming er det fedeste. Nolstalgi for alle pengene. Klart et kig værd!😃
Mvh Peter

Svar fra Play Back
Super fed gameboy. det giver gamle minder tilbage. en fed oplevelse. 100% anbefales.

Svar fra Play Back
Har købt en game stick kører fint med de gamle spil men udvalget er begrænset