PITEBA Anmeldelser 225

4,6

Ich habe eine Öl/Obstpresse bestellt. Alles lief sehr gut, Bestellung, Bestellbestätigung, Bezahlung, Rechnung und dann die Sendeverfolgung- alle Info per Mail ganz zeitnah! Das Unternehmen hat durch... Vis mer

Schnelle Lieferung, alles wie bestellt. Nicht ganz billig, dafür überzeugt die Ölmühle mit gutem Ergebnis, sofern man sich an die Gebrauchsanleitung hält. Die Konstruktion ist simpel, aber durchdacht,... Vis mer

Strona intuicyjna, łatwo się po niej poruszać,wybrać opcję dostawy. Co do produktu to wygląda o wiele solidniej od chińskich zamienników. Niestety na razie mam nie najlepsze doświadczenia w tłoczeniu... Vis mer

J'ai atteint sans dificulté un rythme de 5 kg/h pour casser les coques. C'est bien plus qu'avec un casse-noix "traditionnel", sans effort Le mode d'emploi est trop succinct. Quelques indications... Vis mer

1. Utstyrsleverandør

PITEBA is a Dutch family company specializing in durable, handcrafted oil presses and nutcrackers. For over 20 years we have been making products that allow you to easily press oil from the most common seeds and nuts worldwide, such as sunflower seeds, rapeseed (canola), flaxseed, sesame, soybeans, peanuts, walnuts, almonds, and hazelnuts. Our oil presses are designed for efficiency and ease of use. They are compact, long-lasting and ideal for producing pure, natural cold pressed oil, whether for culinary, cosmetic or artisanal purposes. Built from high-quality materials, PITEBA presses are made for long-term use. In addition to oil presses, PITEBA also offers powerful nutcrackers for hard nuts such as walnuts, almonds, hazelnuts and pecans. Our nutcrackers are designed to handle different nut sizes and deliver optimal results. PITEBA products are sold worldwide in more than 160 countries. We provide extensive support, including manuals and demonstration videos, to help you get the most out of your oil press and nutcracker.

4,6

Enestående

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

persbericht

We hebben de pers nog niet uitgepakt, dat komt veel later, maar de koop en verzending gingen alvast fantastisch

7. desember 2025

Svar fra PITEBA

Bedankt voor de positieve review!

Experiencia triturando aceitunas

El material es de buena calidad, aunque no tengo claro si es de acero inoxidable (creo que no lo es).
Cuando lo quieres para triturar aceitunas la explicación del cabezal que hay que colocar, así como si tienes que utilizar o no el mechero está confuso, y aparece en un set aparte.
El tornillo que une la palanca manual, no se podía poner ya que el grosor del tornillo era mayor al orificio y no se podía meter. Pusimos otro que cabía en el orificio, pero se nos rompió en dos ocasiones mientras triturabanos las aceitunas.
El elástico que une el embudo con la trituradora se rompió al primer intento de colocarlo.

26. november 2025

Svar fra PITEBA

Gracias por su mensaje. La prensa está fabricada en acero. Si nos envía un correo electrónico, podré ayudarle y resolver todos los puntos mencionados

Very fair pricing and quick delivery.

Very fair pricing and quick delivery.
So 5 stars - minus one - because it is such a usefull, keep it simple product, that is not not compatible to the virtuel and stupid world of online-ratings. We all had to decrease internet-time and increase garden/agriculture/hands-on time - not for money but for real knowledge. ( and to learn how fresh pressed oil taste !!!)

30. november 2025

Svar fra PITEBA

Thank you for your review. It’s a pity to miss the fifth star, as our products are meant exactly to encourage hands-on work and less screen time.

Livraison rapide (3j) et offerte

Parle couramment français (même en direct au Pays-Bas ), livraison extrêmement rapide, en moins de 3 jours la presse (8kg) etait livrée à mon domicile en France !

1. desember 2025

Svar fra PITEBA

Merci beaucoup pour votre message !

Livraison rapide

Livraison rapide, très bien conditionné.
Nous n'avons pas encore essayé la presse électrique commandée mais la manuelle que nous avions déjà acheté auparavant fait très bien le boulot pour des petites quantités.

30. november 2025

Merci beaucoup !

moulin huile de noix

je suis parfaitement satisfaite du moulin à huile et des accessoires ,pourtant il serait bon de présenter un kit avec seulement des flacons verre et beaucoup plus de mèches . Merci

28. november 2025

Merci!

Respaldo

Excelente tiempo de envio y atención a inquietudes. Buen equipo.

21. november 2025

Muchas gracias !

Goede service toen ik iets doms deed.

Het apparaat is goed.

Ik ben alleen niet heel technisch. De bijgeleverde plaatjes waren onvoldoende als gebruiksaanwijzing om het geheel in elkaar te zetten. Volgende keer voor een nieuwe klant graag er een vel inleggen met een link naar de youtube instructie, dan had ik geen domme dingen gedaan.

Toch weer bedankt voor de mondelinge hulp van Pim, die me zelfs aanbood om als ik wat ik verkeerd in elkaar had gezet niet kreeg opgelost, de zending terug te sturen, dan zou hij het herstellen.

Dat bleek niet nodig. De notenkraker werkt geweldig. Echt een aanrader!.

26. november 2025