Ich habe eine Öl/Obstpresse bestellt. Alles lief sehr gut, Bestellung, Bestellbestätigung, Bezahlung, Rechnung und dann die Sendeverfolgung- alle Info per Mail ganz zeitnah! Das Unternehmen hat durch... Vis mer
Schnelle Lieferung, alles wie bestellt. Nicht ganz billig, dafür überzeugt die Ölmühle mit gutem Ergebnis, sofern man sich an die Gebrauchsanleitung hält. Die Konstruktion ist simpel, aber durchdacht,... Vis mer
Strona intuicyjna, łatwo się po niej poruszać,wybrać opcję dostawy. Co do produktu to wygląda o wiele solidniej od chińskich zamienników. Niestety na razie mam nie najlepsze doświadczenia w tłoczeniu... Vis mer
J'ai atteint sans dificulté un rythme de 5 kg/h pour casser les coques. C'est bien plus qu'avec un casse-noix "traditionnel", sans effort Le mode d'emploi est trop succinct. Quelques indications... Vis mer
PITEBA is a Dutch family company specializing in durable, handcrafted oil presses and nutcrackers. For over 20 years we have been making products that allow you to easily press oil from the most common seeds and nuts worldwide, such as sunflower seeds, rapeseed (canola), flaxseed, sesame, soybeans, peanuts, walnuts, almonds, and hazelnuts. Our oil presses are designed for efficiency and ease of use. They are compact, long-lasting and ideal for producing pure, natural cold pressed oil, whether for culinary, cosmetic or artisanal purposes. Built from high-quality materials, PITEBA presses are made for long-term use. In addition to oil presses, PITEBA also offers powerful nutcrackers for hard nuts such as walnuts, almonds, hazelnuts and pecans. Our nutcrackers are designed to handle different nut sizes and deliver optimal results. PITEBA products are sold worldwide in more than 160 countries. We provide extensive support, including manuals and demonstration videos, to help you get the most out of your oil press and nutcracker.
Scheemderzwaag 4, 9679TM, Scheemda, Nederland
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Zeer goede notenkraker waarbij ik een 10 liter emmer vol gekraakte noten heb na 20 minuten. Voordeel van deze kraker is dat alle maten van noten achter elkaar even goed gekraakt worden omwille van het pletprincipe wat ik niet kon bereiken met die notenkrakers met draaiende as waarbij je bij diverse notenmaten telkens de variabele pletplaat moet bijregelen.

Svar fra PITEBA
Good information about assembly and workingmethod
Great video with song about the cleaning:)

Svar fra PITEBA
Livraison très rapide, article de qualité, correspondant à sa description.

commande livrée avec rapidité
produit conforme au souhait
facilité de montage avec les explications fournies

Svar fra PITEBA
Alles bestens, leider war der Lieferant/Spedition das Dilema, aber Piteiba hat geholfen, das die Ware doch noch angekommen ist. Das Produkt ist toll
This simple machine is perfect for a small olive orchard ( about ten olive oil trees). Is it easy? No! It takes work to manually extract oil from dehydrated olives. When I can afford it I’ll add on the electric motor. But I’m having fun in the mean time!

Svar fra PITEBA
Enviado rápidamente,en pocos días estaba el paquete en mi casa.calidade escepcional muy robusto el producto y uso intuitivo y fácil,de esos productos que te gustan de verdad.

Bonjour,
Excellent matériel,et surtout de fabrication européenne.Colisage en parfait état, arrivé dans les temps.Reste à se mettre au boulot,120 kg à casser et à transformer en huile de noix.Je recommande.

Svar fra PITEBA
L appareil n est pas du tous fait pour presser les olives l antenoir trop petit le mode d emploi n est pas en français

Svar fra PITEBA
We moeten nog goed leren persen maar dat licht aan ons. Hele snelle levering.

Svar fra PITEBA
Commande expédiée rapidement et super bien
protégée.Mais surtout,surtout,réactivité aux mails trés rapide,appréciable.Recommande ce site sans probléme.Joyeuses fêtes. Yannick.L

Svar fra PITEBA
Die bestellte Ware ist bis heute nicht geliefert daher kann ich nicht anders bewerten.
Vielen Dank an Piteba für die Reaktion. Tatsächlich kam das Produkt gerade um 11:55 an. Es wurde wohl bei dem Transporteur nicht korrekt bearbeitet, wie mir gesagt wurde. Ich habe zusammengebaut und es scheint alles da zu sein. Also Bewertung wird geändert. Da aber die Kommunikation nicht so erbaulich war wegen der zeitlichen Verschiebung gebe ich nur 4 Sterne. Funktion ist noch nicht überprüft.

Svar fra PITEBA
Mijn olijfpers kwam binnen en die was scheef. Zonder gedoe hebben ze een nieuwe gestuurd die perfect was. Ik zou iedereen een piteba aanraden

Svar fra PITEBA
la livraison n'a toujours pas été effectuée depuis l'expédition le 17/12... demain c'est le réveillon et mon cadeau ne pourra pas être donné à temps.
Je suis très déçue

Svar fra PITEBA
The website is very simple.
The explanations are simple.
The purchase is easy.
Everything is easy.
Thank you.

Svar fra PITEBA
Brilliant homepage, has all the information you would ever need on extracting any kind of oil, plus videos. Shipment was quick, product perfectly packaged. All very professional. Haven't put the press to work yet!

Svar fra PITEBA
Er was iets misgegaan met bestellen, door het snelle handelen van Piteba had ik toch snel de pers in huis. Top geregeld!

Svar fra PITEBA
Eenvoudig en degelijk ontwerp. Onverwoestbaar! Als je een plankje kan maken dat 20 cm lang is en 14 cm breed met een gat onder het hefboomsysteem en wat antislip, hoef je er zelfs geen klem op te zetten.