Pips Anmeldelser

TrustScore 3.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Op de website staat vermeld dat het product nog dezelfde dag wordt verzonden. Dit is de reden dat ik op deze website heb besteld, aangezien ik de bestelling nog deze week nodig heb. Na mijn order... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Bestelling kon niet helemaal geleverd worden. Daarom kreeg ik mijn geld terug van het deel wat niet geleverd kon worden en een kortingscode voor de volgende bestelling. De rest van de bestelling gewoo... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Scherpe prijs en correcte afhandeling. Ik bestelde op een zaterdag en begreep niet waarom ik op maandag nog geen bevestigingsmail had, want de website vermeldt dat ze op dezelfde dag verzenden. Op mij... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Redelijk duidelijke product beschrijving, snelle levering. Wel mogen er iets duidelijkere foto’s en wellicht wat uitgebreidere beschrijving bij het product. Het was me namelijk nog niet helemaal dui... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Dyrebutikk

Skrevet av virksomheten

Ontdek een breed assortiment van topkwaliteit dierenvoeding, speelgoed, accessoires en meer bij Pip's. Wij bieden alles wat uw huisdier nodig heeft voor een gezond en gelukkig leven!

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 33 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

31 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Verkeerde eten gekregen

Ik heb eten besteld voor mijn Pitbull en krijgt eten voor een Poodle. Geen nummer om te bellen en klantenservice reageert niet. Ik voel mij genaaid, want €65 ben ik kwijt.

Such a shame!!!

Update in response to owner's:

Ik heb geen e-mail van jouw klantenservice gekregen. Van het moment die ik het bestelling had gedaan had ik niet eens een confirmation e-mail gekregen met de bestelling of de bon. Vanaf die moment twijfelde ik, maar na een paar dagen krijgde ik wel een e-mail van Postnl met de bezorg tijden.

Tot nu toe, heb ik helemaal niks binnen gekregen van jullie klantenservice, dus graag niet doorgeven dat mijn opmerking klopt niet. Ik ben niet een persoon die zomaar reviews plaatsen! Alleen via de review heb ik een antwoord van jullie gekregen, dus gellukig dat ik een review had geschreven.

Misschien is het ook een tip om een telefoon nummer te hebben waar mensen kunnen bellen als er iets is.

29. mars 2024
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Beste,

bedankt voor je review. Helaas klopt je opmerking niet. Wij hebben dezelfde dag nog nieuw voer verstuurd, zoals aangegeven in de mail vanuit onze klantenservice.

Ik hoop dat u begrijpt dat het vanwege de paasdagen iets langer duurde om het af te leveren.

Inmiddels wachten wij op de retourzending van het verkeerd geleverde voer ;-)

Bij vragen kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice op klantenservice@pips.nl

ook vandaag om 11:56 is er een mail verstuurd met de vraag of het voer is aangekomen. We kunnen hier geen screenshot delen helaas. echter de klantenservice is er nu al dagen druk mee bezig. Een telefoonnummer staat netjes op ons 'over ons' pagina vermeld.

Update 12-04: Deze klant heeft inmiddels al geruime tijd het juiste product ontvangen. Wij voelen ons genaaid omdat wij het verkeerde geleverde product nog steeds niet hebben ontvangen. Misschien is het een tip om het werk dat een kleine ondernemer doet om je probleem op te lossen te waarderen en die niet met grote kosten laat opzadelen. @truspilot kan deze nutteloze review verwijderd worden?

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snel verzonden en goede customer service

Ik heb een zeer goede winkelervaring gehad; mijn bestelling werd snel verzonden en klantcontact was ook heel goed. Alle vragen werden snel beantwoord. De prijzen zijn echt top, dus ik zal hier zeker vaker spullen voor mijn kat bestellen!

20. mars 2024
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Oplichters!!!

1. mars 2024

Beste,

het is blijkbaar vrij makkelijk om dit te plaatsen. Echter we missen een beetje context, waar gaat dit over?

@trustpilot controleren jullie dit soort plaatsingen?

Ik heb het teruggestuurd

Ik heb het teruggestuurd , omdat de bakken groter waren dan op plaatje en vind het heel raar dat ik dan 7,95 euro moet betalen om het terug te sturen . Geen bakken maar wel 7,97 kwijt . Dat valt mij tegen

20. februar 2024

Beste,

bedankt voor de review. Jammer dat dit een slechte review is geworden.

Wij vinden het niet meer dan normaal dat wanneer een artikel helaas niet bevalt, u moet zorgdragen voor het retoursturen en de kosten.

Daarnaast hebben wij uw retour vrij vlot afgehandeld en het bedrag inclusief verzendkosten teruggestort.

Klantenservice
Pips.nl

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Veel te klein nog steeds geen geld…

Veel te klein nog steeds geen geld terug gekregen al 24 d'Agen terug gestuurd

16. februar 2024

Beste Sylvia,

veel te klein kunnen we uiteraard altijd oplossen door te zoeken naar een grotere afmeting.

Alleen uw retour is nog steeds niet ontvangen, ondanks eerdere vragen van de klantenservice naar de track & trace.

Wij willen het graag oplossen / terug boeken echter ontvangen we graag meer informatie.

U kunt contact opnemen met de klantenservice via:

klantenservice@pips.nl

Vurdert til 2 av 5 stjerner

ik heb jullie de 28e februari 2024 een…

ik heb jullie de 28e februari 2024 een mailtje gestuurd
Ik schreef hierin, dat ik niet tevreden ben over de bakjes voor het zaad en het water. Die krijg ik er na steeds proberen niet uit. Je moet gewoon kracht zetten en dat heb ik als 89jarige niet. Het kooitje zelf is prachtig en de vogeltjes vinden het zeker een fijne kooi! Lees maar even mijn mailtje van gisteren. Daar staat het bestelnummer enz. ook in!!

12. februar 2024

Svar fra Pips

Beste Betty, zoals gemeld via de email zijn wij druk bezig om een passende oplossing te zoeken. Helaas zijn wij hierin afhankelijk van de fabrikant. Wanneer wij een deze dagen een passende oplossing hebben koppelen we dat direct terug.

Bestelling zaterdag 06/01/2024

Bestelling geplaatst op zaterdag 6 januari 2024.
Door foutieve prijsduiding Pips werd geld teruggestort.
Er is dus geen bestelling uitgevoerd.
pips.nl heeft 20 % korting beloofd op een "verbeterde prijs"- bestelling.
Ik word niet geïnformeerd over deze "nieuwe" prijs!!!

Afwachten dus!!!????

6. januar 2024

Svar fra Pips

bedankt voor je review, het heeft eventjes geduurd voordat de nieuwe producten op voorraad kwamen en daarbij een nieuwe prijs afgesproken kon worden. Uiteindelijk hebben we elkaar kunnen helpen en we hopen dat het naar tevredenheid is opgelost.

Klantenservice
pips.nl

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Petsafe vervang flap

Het produkt en het bestellen bij pips was perfect.
Het leveren was niet zo super. Het werd geleverd in een post.nl punt in een andere gemeente dan waar ik woon.

5. januar 2024

Beste Po,

goed om te horen dat het bestellen goed is verlopen. Jammer dat PostNL zijn best niet heeft gedaan, wij zullen dit doorgeven.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ik heb al 2x een bericht gestuurd omdat…

Ik heb al 2x een bericht gestuurd omdat ik mijn bestelling niet heb ontvangen. Maar krijg geen reactie van jullie.
Als mijn artikel niet meer beschikbaar is zou ik graag op de hoogte gebracht worden en mijn centjes terug krijgen.

29. desember 2023

Beste Vanessa,

We hebben inmiddels contact gehad. Er is intern inderdaad iets verkeerd gegaan omtrent de terugkoppeling qua levertijd.

We hopen dat het naar tevredenheid is opgelost.

Pip's

Betrouwbaar

Snelle levering. Betaalbare prijzen.
1 keer contact gehad met klantenservice. Antwoord was snel en vriendelijk.

2. januar 2024

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv