Op de website staat vermeld dat het product nog dezelfde dag wordt verzonden. Dit is de reden dat ik op deze website heb besteld, aangezien ik de bestelling nog deze week nodig heb. Na mijn order... Vis mer
Selskapet har svart
Bestelling kon niet helemaal geleverd worden. Daarom kreeg ik mijn geld terug van het deel wat niet geleverd kon worden en een kortingscode voor de volgende bestelling. De rest van de bestelling gewoo... Vis mer
Scherpe prijs en correcte afhandeling. Ik bestelde op een zaterdag en begreep niet waarom ik op maandag nog geen bevestigingsmail had, want de website vermeldt dat ze op dezelfde dag verzenden. Op mij... Vis mer
Selskapet har svart
Redelijk duidelijke product beschrijving, snelle levering. Wel mogen er iets duidelijkere foto’s en wellicht wat uitgebreidere beschrijving bij het product. Het was me namelijk nog niet helemaal dui... Vis mer
Ontdek een breed assortiment van topkwaliteit dierenvoeding, speelgoed, accessoires en meer bij Pip's. Wij bieden alles wat uw huisdier nodig heeft voor een gezond en gelukkig leven!
De Brauwweg, 3125AE, Schiedam, Nederland
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 33 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Hondervoer voor volwassene hond besteld, 2 zakjes voor pups gekregen, telefonisch niet te bereiken, emails niet beantwoord, 150€ kwijt. Ik ga stappen nu maken, want dat kan niet zo zijn

Svar fra Pips
verpakking veel te groot voor 2 vogelvoer bakjes zo kunnen de verzendkosten omlaag, en niet meerlaten bezorgen door DHL niet beleeft
We kregen dat wat webesteld hebben. En snelle fijne levering door de dhl
Op dit moment moet ik de bestelling nog ontvangen. Ze hebben ook niet gereageerd op mijn e-mail over de leveringstermijn. De website ziet er verder wel netjes uit.
Bestelling niet volledig. Ik miste de Kong producten. Toevallig net 2 x 6 van ieders en het duurste ban de bestelling.
Zou nagestuurd worden, maar tot heden nog niets gezien ( week later op moment van schrijven )
Update;
Uiteindelijk de producten ontvangen een aantal dagen later.
Gister besteld en vandaag bezorgd. Beter kan niet. De 2 bestelde regenjasjes waren precies zoals verwacht en komen nu goed van pas. Hondjes blij, ik blij.
Op 4/7 iets besteld en nog steeds niets ontvangen. Al meermaals gemaild maar ik krijg geen antwoord. Dat geld ben ik dus duidelijk kwijt. Best hier niets bestellen.
Je besteld en krijg niet je volledige bestelling als je mailt daarover zeggen ze komt zo weer binnen en sturen we het naar je op ondertussen weken later nog steeds niets en als je nog eens mailt hierover krijg je geen antwoord.
Ik had een bestelling geplaats van 3 artikelen.
Tot mijn verbazing zat er 1 artikel niet bij.
Telefonisch niet te bereiken helaas.
Via klantenservice klacht ingediend het artikel was inderdaad niet erbij gedaan zou dezelfde dag dat ze de mail gelezen hadden ophestuurd worden inmiddels 1 week later nog altijd niet gekregen.
Nogmaals telefonisch contct gezocht maar wederom niet bereikbaar
Volgende was bestelling er en goed ingepakt. Voor mij 5 sterren.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Alles is vlot gegaan. Alleen had ik niet gezien dat 1 artikel niet onmiddellijk leverbaar was. Maar dat is daarna vlot nageleverd.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.