Wij hadden een mooie wandklok besteld en ondanks de zorgvuldigheid waarmee deze was verpakt en duidelijk als breekbaar was gemerkt heeft de koeriersdienst kans gezien deze kapot af te leveren. Na tele... Vis mer
Selskapet har svart
Redelijk snel ontvangen , ondanks verwarring , gesticht door DPD. Eerst een mail , dat het niet kon worden afgeleverd omdat ik volgens hen niet thuis was , met de boodschap dat het pakket retour is... Vis mer
Selskapet har svart
Ik had een klein maar essentieel onderdeel nodig voor mijn Ferm luchtcompressor, de manometer. Die vond ik bij Piet van Walsem op de website. Besteld, betaald en de volgende dag geleverd. Uitstekend!... Vis mer
Een voor ons bekend product besteld, voor een aantrekkelijk prijsje en met snelle levering! 🙃
Skrevet av virksomheten
Piet van Walsem B.V.
Al ruim 50 Jaar een begrip in de regio, door de toegenomen activiteiten inmiddels bekend door heel Nederland. Bekijk snel onze website om onze diensten en producten te bekijken.
Klanttevredenheid
Piet van Walsem richt zich al méér dan 50 jaar op klanttevredenheid. Dankzij onze ervaren en vakkundige medewerkers kunnen wij een gerichte klantenservice verlenen. Doordat PietvanWalsem.nl oorspronkelijk voortkomt uit onze dorpswinkel, staat onze aandacht en dorpse benadering nog altijd voorop. Klanttevredenheid is voor ons dan ook het eerste uitgangspunt.
Bezorging
Bestellingen vanaf €50,- worden gratis thuisbezorgd. Voor producten welke op voorraad zijn, hanteren wij een levertijd van op werkdagen voor 16:00 besteld is de volgende dag in huis. De levertijd staat per product vermeldt.
Winkel
Piet van Walsem beschikt over een échte fysieke winkel waar u ook een groot gedeelte van ons assortiment kunt bekijken. Kom je ook een keer langs? Ons adres: Dorpsstraat 2a, 4043KK, Opheusden.
Veilig online winkelen
Bij pietvanwalsem.nl bestel je eenvoudig en veilig met de wel bekende betaalmethodes zoals iDeal, Riverty, Paypal en nog meer.
Bereikbaarheid
Neem gemakkelijk contact met ons op via de chat, telefoon of mail. Open de chat op onze website, of bel naar 0488-441317 of mail naar webshop@pietvanwalsem.nl
Prijs
Wij proberen altijd een zo voordelig mogelijke prijs te hanteren.
Dorpsstraat 2a, 4043KK, Opheusden, Nederland
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Snelle levering en duidelijke informatie
Over bestelling en levering

Svar fra Piet van Walsem BV
Snelle levering en een goede after sales communicatie.

Svar fra Piet van Walsem BV
Super vlotte service. Klantendienst is vlot te bereiken, vriendelijk en snel van antwoord. Knap aanbod voor mooie prijzen ook

Svar fra Piet van Walsem BV
Makkelijk bestellen en goed op de hoogte gehouden van de vooruitgangvan de bestelling
Alleen de extra mail om de bon-app te gebruiken om het product te volgen is voor mij niet nodig

Svar fra Piet van Walsem BV
We kregen maar de helft van de bestelling, doch na een mail gestuurd te hebben, met zeer snelle reactie , kregen we toch nog snel de andere helft geleverd.

Svar fra Piet van Walsem BV
Verkeerd artikel ontvangen , niet hetgeen ik besteld had
Teruggestuurd en na een paar dagen werd mijn geld teruggestort
Misschien volgende keer beter ,

Svar fra Piet van Walsem BV
Ik ben vriendelijk en ter zake doende geholpen.
Ik ben erg tevreden over de afhandeling van mijn bestelling.
Ik kan iedereen dit bedrijf aanraden

Svar fra Piet van Walsem BV
Klok gevonden die ik zocht en nog goedkoper ook dan bij andere aanbieders. Snelle levering van product en ben tevreden.

Svar fra Piet van Walsem BV
Het bestelde artikel bleek bij aankomst te groot.
Kon zonder moeite retour gestuurd worden.

Svar fra Piet van Walsem BV
Hartelijk dank voor de vlotte service! Ik had iets besteld wat ik verder nergens meer kon bestellen. Maar jullie hadden het nog in de outlet. Helemaal top, helemaal blij mee en fijn dat uw medewerkers het ondanks de vakantie toch nog hebben verzonden, zodat ik het op tijd heb om met mijn nieuwe baan te beginnen.

Svar fra Piet van Walsem BV
Product was precies wat wij ons ervan voorgesteld hebben. Stevig materiaal en goed afgewerkt.

Svar fra Piet van Walsem BV
Heel snel geleverd.Goed verpakt.Ook complimenten aan de bezorger.

Svar fra Piet van Walsem BV
Fijn dat er om een ervaring gevraagd word maar ik heb nog niets mogen ontvangen 😢

Svar fra Piet van Walsem BV
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.