Op zoek naar een papiersnijder (Bosch) op accu, stuitte ik op de site van Outlet-Loket. Uitgebreide site en dus ook mijn snijmachine gevonden. Nieuw, compleet met accu's en oplader en in L-Boxx voor e... Vis mer
Se hva andre synes
Laatst wat nieuwe producten gekocht. Topkwaliteit! De heren zijn heel behulpzaam en denken graag met je mee. Ze bieden een ruim assortiment met veel verschillende A-merken. Als ik later weer iets... Vis mer
Oven aangeschaft ging in begin moeizaam, bank blokkeerde de betaling. Bank gebeld betaling gedeblokkeerd. Na de bestelling kreeg een bevestiging dat de oven de volgende dag in de middag zal worden b... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Outlet Loket lost overstockproblemen op door bedrijven te ontzorgen en overtollige voorraad snel en effectief te verkopen. Daarnaast kopen we zelf partijen in, waardoor we onafhankelijk opereren en altijd een breed aanbod hebben. Voor consumenten bieden we kwaliteitsproducten aan tegen scherpe, gereduceerde prijzen, wat zowel bedrijven als klanten voordelen oplevert.
Kontaktopplysninger
Zutphen-Emmerikseweg 75-B, 7223 DA, Baak, Nederland
- +31 8 52 12 92 40
- info@outletloket.nl
- outletloket.nl
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
snelle levering volgens advertentie.
snelle levering volgens advertentie.
goed product (100% nieuw)
Topservice!
Heel vriendelijke en professionele service/afterservice!
Heel correcte klantenservice!
Prijs/kwaliteit super!
Zeker een aanrader!
Bedankt!
Gaat serieus met klachten om....
Betrouwbare service
Goede informatie op de website. Gunstig geprijsd en snel geleverd. Zeer tevreden over deze service
Goed voor de mensen en een duurzamere wereld.
Vriendelijk en behulpzame medewerkers. Bovendien werkt deze onderneming mee om het groeiende tekort aan grondstoffen in de wereld te verminderen. Producten met lichte beschadigingen worden niet weggegooid, maar consumenten krijgen de kans deze met korting te kopen. Een heel goed initiatief dat de wereld een beetje mooier kan maken.
Order went smooth
Order went smooth, delivery quick, item arrived in condition as promised.
Uitstekend product. Communicatie mag iets beter
Communicatie mag ietsjes beter, maar het product is prima! Daar is niets aan toe te voegen. We wachten alleen nog op de juiste factuur. Er is nl. in overleg met ons een ander product geleverd.
Wat ze geleverd hebben is heel slecht
Wat ze geleverd hebben is heel slecht, direct een mail gedaan om het te laten weten, maar geen antwoord, daarna was het buiten de tijd, terug zeden kan alleen op mijn eigen kosten.
Nooit nog koop ik daar iets.

Svar fra Outlet loket
goede prijs-kwaliteit verhouding
mooi product, nette prijs. Koffer was wel wat beschadigd, maar dat is naar één keer gebruiken ook zo
Prima geholpen en geregeld
Prima geholpen en geregeld. Enthousiaste mannen. Aanrader
Goede prijs en snelle levering van mijn…
Goede prijs en snelle levering van mijn nieuwe Bosch boormachine, thx!
alles goed en snel geleverd .
Prettige e mail communicatie prijs…
Prettige e mail communicatie prijs kwaliteit verhouding in orde!
Volgende keer weer bij outlet loket eerst kijken!
Top product voor een mooie prijs en…
Top product voor een mooie prijs en snelle verzending
Nog niet gebruikt.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.