Petstudio Anmeldelser

4,8

Hvalpehold 🐶 Jeg kan ikke anbefale Sofia nok! 🌟🌟🌟🌟🌟 Min hund gik på hendes hvalpehold, der er ikke noget vi kunne sætte en finger på. Alt var fuldstændig gennemført og Sofia, var altid... Vis mer

1. Hundetrener
  2. Dyreutstyr
  3. Kjæledyrtrener

Hos Petstudio er hundetræning mere end øvelser og signaler – det handler om relationer, forståelse og trygt samarbejde. Hunde har altid været en naturlig del af livet her, og passionen for træning udspringer af oplevelsen af, hvor stor en forskel det kan gøre – både for hunden og for mennesket i den anden ende af snoren. Når træningen bygger på tillid, samarbejde og respekt, opstår der noget helt særligt: ro, glæde og et stærkere bånd mellem jer. Vi arbejder med positive og venlige metoder. I stedet for at fokusere på det, der ikke fungerer, styrker vi det, der allerede virker, og skaber små succesoplevelser, som giver motivation og selvtillid – for både hund og ejer. Alle hunde gør det bedste, de kan, ud fra det, de har lært og oplevet, og derfor møder vi jer altid med åbenhed, nysgerrighed og forståelse. Uanset om du har en nysgerrig hvalp, en energisk unghund eller en voksen hund med udfordringer, bliver du mødt med ro, tålmodighed og nærvær. Målet er ikke bare at lære din hund nye øvelser, men at give dig redskaberne til at forstå din hund bedre, så I sammen kan skabe en hverdag med mere harmoni og færre frustrationer. For Petstudio handler hundetræning ikke om at få en perfekt hund – men om at skabe et trygt og stærkt partnerskab, hvor både hund og ejer trives i et fælles samarbejde. Vi glæder os til at byde jer velkommen og hjælpe jer godt videre på jeres fælles rejse.

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

6 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Sofia har et fantastisk blik for samspil

Sofia har et fantastisk blik for samspillet mellem mig og min hund og har hjulpet mig i gang med at få ham gjort mere rolig omkring andre hunde med sit super forberedte program, der er tilpasset os helt individuelt

Vi ser frem til det fortsatte forløb

8. juli 2026

Svar fra Petstudio

Tusind tak for din anmeldelse! 💛

Det betyder virkelig meget for mig at høre, at du oplever forløbet som både individuelt og målrettet jer. Hver hund og ejer er unik, og derfor er det vigtigt for mig at tilpasse træningen, så den giver mening i netop jeres hverdag og tager udgangspunkt i jeres behov.

Jeg glæder mig meget til at følge jeres videre udvikling og fortsætte arbejdet med at skabe mere ro og tryghed omkring andre hunde. Tak fordi du har valgt at tage mig med på jeres rejse. 🐾

Hvalpehold 🐶

Hvalpehold 🐶
Jeg kan ikke anbefale Sofia nok! 🌟🌟🌟🌟🌟

Min hund gik på hendes hvalpehold, der er ikke noget vi kunne sætte en finger på. Alt var fuldstændig gennemført og Sofia, var altid forberedt til fingrespidserne.
Vi lærte både som simpel træning, men fik også dybdegående læring om HVORFOR det er vigtigt eller hvorfor hunden har behov for netop denne træning. Jeg er blevet så meget klogere og det er ikke sidste gang min hund og jeg, tager på et hold.

Jeg følte mig set og hørt. Kæmpe anbefaling. 💗

TAK Sofia!

14. juli 2026

Svar fra Petstudio

Tusind tak for din helt fantastiske anmeldelse! 💗

Det betyder virkelig meget for mig, at I har haft en god oplevelse på hvalpeholdet. Mit mål er ikke kun at lære hundene øvelser, men også at give jer ejere en forståelse for, hvorfor vi træner, som vi gør – for når man forstår sin hund, bliver samarbejdet bare endnu stærkere. 🐶✨

Det glæder mig også rigtig meget, at du har følt dig set og hørt undervejs. Det er noget, jeg vægter utrolig højt, fordi ingen hunde eller ejere er ens.

Tusind tak for din tillid og de flotte ord 💛

Super god service i forbindelse med…

Super god service i forbindelse med levering af ordre

10. juni 2026

Svar fra Petstudio

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det glæder mig virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse med både din ordre og leveringen. Jeg gør mig umage for at give den bedst mulige service, så det betyder meget for mig at få sådan en positiv tilbagemelding.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Jeg håber, du bliver rigtig glad for dit køb, og jeg ser frem til at hjælpe dig igen en anden gang.

De bedste hilsner
Sofia / Founder of Petstudio

Har gået til unghunde træning …

Har gået til unghunde træning med vores hund Leo. Hvilket har givet ro i opdragelsen, tro på egne evner og en god forståelse af hunden. Alt sker i et roligt tempo i små hold. Og efter hver time eftersendes info på hvad vi har gennemgået. Kan virkelig anbefales.

6. mai 2026

Svar fra Petstudio

Tusind tak for din anmeldelse og for de varme ord om unghundetræningen. 🐾

Det glæder mig meget at høre, at du og Leo har fået både ro i opdragelsen, større tro på egne evner og en bedre forståelse af hinanden. Det er netop mit mål at skabe trygge rammer, hvor både hund og ejer kan udvikle sig i et tempo, der passer til dem.

Tak fordi du fremhæver de små hold og de efterfølgende træningsnoter – vi ved, hvor vigtigt det er at kunne arbejde videre derhjemme mellem træningsgangene.

Jeg ønsker jer alt det bedste fremover og håber, at I får stor glæde af alt det, I har lært sammen.

De bedste hilsner

Hvalpehold.

En god oplevelse for hvalp og ejer, foregår i roligt tempo ,passende hvalpe på holdet,tid til spørgsmål, dygtig underviser, materiale tilsendt efter hver undervisning, 5stjernef herfra.

27. april 2026

Svar fra Petstudio

Tusind tak for din anmeldelse 🌟
Det glæder mig virkelig at høre, at både du og din hvalp Bella har en god oplevelse med mit hvalpehold. Jeg lægger stor vægt på det rigtige tempo, små og passende hold, samt tid til spørgsmål og individuel guidening. Det betyder meget at høre, at det bliver værdsat.
Tusind tak for tilliden 🐾

Sofia Høholt / Founder of Petstudio

Kæmpe anbefaling

Min hund og jeg er i forløb hos petstudio, efter hjemmebesøg har vi fået en god træningsplan, som bare virker på både problemerne, samt har fået lysten og håbet tilbage. Sofia har givet mig nye redskaber samt en forståelse for mig og min hund. Sofia er grundig samt er der altid mulighed for en plan b, hun er meget realistisk i forhold til hverdagen, og kravene til hund. Samt er hun nem at snakke med og gør ikke tingene svære end de burde være. Hun har været meget hjælpsom gennem hele forløbet, ved store og små ting.
Kæmpe andbefaling herfra.

10. april 2026

Svar fra Petstudio

Tusind tak for de virkelig flotte ord ❤️
Det betyder enormt meget for mig at høre, at både du og din hund har fået så meget ud af det. I har selv gjort et kæmpe arbejde gennem hele forløbet, og det har været en fornøjelse at følge jeres udvikling 🐾

Jeg er glad for, at træningen har føltes realistisk og brugbar i hverdagen — det er så vigtigt for mig, at løsningerne passer til både hund og menneske. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse og for din anbefaling ✨

Virkelig fin service

Virkelig fin service! Hurtig forsendelse, alt pakket fint ind og håndskrevet kort. Har netop bestilt herfra igen :)

25. juni 2024

Hej Julie,

Tusind tak for din søde feedback, og det glæder os at høre du kommer igen :) Det er vi taknemmelige for !

Sofia / Petstudio

Hurtig levering og lækre produkter

Hurtig levering og lækre produkter af fantastisk kvalitet.

Favorit sted at handle, når vores lille pelsbaby skal forkæles.

1. april 2024

Hej Sara,

Tusind tak for de rosende ord, hvor er vi glade for at høre I elsker og handle hos os :) det sætter vi stor pris på!

Super god oplevelse

Super god oplevelse. Meget fine produkter. God service. Hurtig levering. Hundetasken jeg bestilte var præcis som beskrevet og afbilledet på den meget nemme og overskuelige hjemmeside. Jeg fik tilmed et håndskrevet “tak for ordre” kort.

25. mars 2024

Hej :)

Tusind tak for din dejlige anmeldelse, og vi er så glade for at høre hele oplevelsen var god og var som den skulle være ! Rigtig god dag,

God og nem oplevelse

Det hele var bare dejlig nemt

30. januar 2024

Hej Carolina,

Det glæder os at høre, at din oplevelse har været god hos os :)

Er meget tilfreds

God, venlig og hjælpsom service. Hurtig levering af min ordre.

25. januar 2024

Hej Helle,

Vi sætter stor pris på din anmeldelse, og er glad for at høre du var tilfreds med hele købsprocessen og produkterne :)

Rigtig god weekend,

Lækker hjemme side

Ubeskrivelig god service.
Har lækre produkter. Har købt en lækker taske til min hund, som min hund også elsker at ligge i.

10. desember 2023

Svar fra Petstudio

Hej Anita, tusind tak for de søde ord :) Dejligt at høre !

Rigtig god nytår,

Mega god service

Mega god service, venligt personale, fede ting, god stil. Ingen problemer med at sende retur. Man får endda en mail vedrørende, at pengene er tilbagebetalt. Kan klart anbefale dem!!!!!!

26. september 2023

Hej,

Sikke en skøn anmeldelse at modtage, vi er meget taknemmelige for dine fine ord ! Vi er rigtig glade for, at alt gik som ønsket :)

Sofia

Meget tilfreds

Meget tilfreds
Fik en super fin kundeservice

30. august 2023

Svar fra Petstudio

Tusind tak, det betyder meget for os at høre ! :)

God aften,
Sofia/Petstudio