Vreselijke klantenservice. Artikel al na 1 week defect en er wordt geen oplossing geboden, sterker nog ze reageren gewoon niet meer nadat ze aangeven het aan de fabriek voor te leggen. Ga hier nooit m... Vis mer
Se hva andre synes
Diverse Rosewood gevlochten spullen, zowel mandjes als matjes, zijn erg populair bij onze konijntjes. De leveringen zijn er over het algemeen snel en alles klopt altijd. Top!
Zeer snelle levering, binnen 24 uur! Echter? Er bleek iets fouts geleverd te zijn. Foto gemaakt, mailtje gestuurd. Dezelfde dag al antwoord dat de door mij bestelde producten die middag naar mij werd... Vis mer
Heb sinds Februari een fantastische kat. Inmiddels 4 bestellingen gedaan bij petshop24 van gemiddeld 6 artikelen per keer. Alle bestellingen zijn keurig compleet en op tijd uitgeleverd. Sinds de Coron... Vis mer
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Hele snelle levering van de juiste…
Hele snelle levering van de juiste spullen. Top!!!
Prima assortiment, soms orderproblemen
Petshop24 heeft een groot assortiment binnen de producten die ik gebruik: Vibrisse natvoer en True Instinct droogvoer. Petshop24 lijkt soms wat problemen te hebben met hun eigen voorraad (werkelijke hoeveelheid producten op de plank en de levertijden van hun leverancier) waardoor ze niet altijd alle producten kunnen leveren. Het naleveren in dit voer duurt meestal wat langer, maar de klantenservice is duidelijk en meedenkend. Qua prijs zijn ze relatief goedkoop en daarom neem ik deze problemen graag voor lief.
Slechte service, onprofessionele reacties
Goede prijs/kwaliteit verhouding van de producten, en mooi assortiment. Echter geen goede service bij dit bedrijf. Product geleverd gekregen dat afweek van het geadverteerde product op de webshop, vervolgens vele mails later eindelijk pas tot een gedeeltelijke terug betaling gekomen. In eerste instantie een zeer onprofessionele reactie terug gekregen. Zolang je de juiste producten geleverd krijgt een prima bedrijf maar als het op service aankomt zeker niet aan te raden.
Prima produkt
Makkelijk besteld, volgende dag in huis. Snelle levering en tevreden over de voercontainer.
Snel geleverd.
Fijne webshop goedkoop en snelle…
Fijne webshop goedkoop en snelle levering ❤️♥️
Goede prijs en vlotte levering
Snelle levering en juiste product
Prima producten en snel bezorgd.
Ze hebben de producten gewoon niet die ze verkopen.
Heb een bestelling op 13 maart gedaan die zogenaamd de volgende werkdag in huis zou zijn. Toen ik op de 17de nog niets had gehoord heb ik contact gehad met de klantenservice om te vragen wat de status is. “Excuus, ik zorg ervoor dat je het morgen hebt”. De volgende dag nog steeds niets. Weer contact opgenomen met vraag wat de status is. “Excuus, het stond verkeerd op de website en we hebben maar 1 van je 9 bestelde producten op voorraad. Het komt zo spoedig mogelijk”. 30 maart en mijn bestelling komt onvolledig binnen en zonder dat ze met mij hier contact over op hebben genomen. Ik neem weer contact op. “Excuus, het niet geleverde product is niet op voorraad. Het komt over een week binnen.” Het is nu 2 weken later. Ik heb het laatste product nog steeds niet binnen. Gelukkig was het goedkoop. Dit was mijn eerste en ook echt mijn laatste bestelling bij petshop24.
Super!
Super!! Gisterennamiddag had ik een grote bestelling geplaatst, aangezien de prijzen zeer voordelig waren. Ik had 4x zakken van een kg gekocht, waar ik een tijdje mee voort zou kunnen. Dit in de namiddag en ‘s avonds kreeg ik al een berichtje dat het bij PostNL was aangekomen. De volgende dag in de ochtend had ik het al in huis en ik ben dan nog van België. Alles super goed verpakt, mooi in zakken gestoken en in een goede kartonnen doos. Ik ga hier zeker nog bestellen, bedankt!
SUPER KUSSEN PANAMA GRIJS 115X75CM
KUSSEN PANAMA GRIJS 115X75CM
dit hebben we aangeschaft voor onze Bully van 35 kilo. Ze is er super blij mee en wil er zelfs niet eens meer vanaf komen, Het is een kwalitatief mooi en met een goede vullig. Voor deze prijs dus nooit verkeerd!!
na veel problemen eindelijk mijn…
na veel problemen eindelijk mijn bestelling wel was de doos beschadigt en daardoor ook de producten maar eindelijk heb ik het binnen na dat mijn eerste bestelling nooit verzonden was hebben ze de zelfde bestelling na 2 weken opnieuw verstuurd en die was er gelijk de volgende dag! netjes wel jammer dat de producten beschadigt aangekomen zijn.
Klacht over voerbakken
Klacht over voerbakken. In de eerste instantie goede oplossing, geld retour gekregen. Maar toen werd de klacht omgezet in een retourzending. Geprobeerd te bellen,gevraagd of zij mij wilde bellen.....helaas!!!!
Niks meer in de verpakking en gebruikt...
Geld maar weer teruggestort en ik hou de bakken wel, maar ik koop er NOOOOIT meer.
Alsnog contact gehad met petshop24 en weer mijn geld terug gestort gekregen. Was een miscommunicatie en ik hoefde niks retour te zenden.
Netjes afgehandeld....bedankt
Na een probleem met mijn bestelling…
Na een probleem met mijn bestelling werd dit door de klantenservice meteen opgepakt en opgelost. Erg fijn!
4 weken zonder iets te laten weten.. geen vergoeding...
we zitten al 4 weken te wachten op een anti schrok bak voor onze katten.
dan zegt petshop dat ze een mail hebben verstuurd waarin staat dat het met 5 weken verlaat word. (die is nooit verstuurd)
dit word later dan toch maar bevestigd want ze kunnen er niet omheen.
dan moet je zelf vragen of er nog een vergoeding aan zit en zelfs dat moet je uit ze halen en dan krijg je 4 euro korting whow! heftig
hele slechte kopieer en plak service....
geen aanrader!
Superbedrijf!!!!!!!
Het duurde een week voor ik het product in huis had maar ja waren de coronafeestdagen van 2020. Het product, jolly egg, was niet de juiste maat en een andere besteld en via een goede regeling. Top geregeld!!!!!!
Ja 1x spelen bleek het egg als stuk te zijn zaten deuken in en er zaten gaatjes van tanden in het egg te staan waardoor er gaatjes in het plastic zaten. Op zondag 2 januari 2021 een mail gestuurd aan PETSHOP24 en tot mijn verbazing binnen een half uur een reaktie. Het was niet dat het product hufter proof is maar toch wilde ze mij tegemoet komen en boden ze me 2 keuzes en ik koos voor een nieuw egg en het oude mocht ik houden.
Als dit geen service is weet ik het niet meer maat volgende keer bestel ik hier weer bedankt Petshop24
donderdagmiddag besteld en maandag in huis
donderdagmiddag besteld en maandag in huis,
Producten waren goed verpakt en werd ook goed op de hoogte gehouden.
Ben zeer tevreden over het bedrijf.
Snel geleverd maar niet helemaal goed…
Snel geleverd maar niet helemaal goed ingepakt. Gelukkig was alles nog heel.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.