Een uitzonderlijke klantervaring, daar waar service tegenwoordig ver te zoeken is en vertrouwen niet meer vanzelfsprekend. Er ging iets niet helemaal goed in de bezorging maar er is alles aan gedaa... Vis mer
Se hva andre synes
Nieuwe update; inmiddels een net bericht ontvangen en het pakket is inmiddels onderweg. Netjes opgelost. Daarom de sterren veranderd naar 4. Oud bericht; Op 29-06 een bestelling geplaatst en direct... Vis mer
Selskapet har svart
Waardeloos, oplichter!!!!! Bestelling geplaatst en betaald. Pakket ontvangen alleen geen parfum, maar de doos was gevuld met luchtkussenthes voor vervoer. Bedrijf ku. Je niet meer bereiken, helema... Vis mer
Bestelling wel ontvangen, maar 1 fles zat gebroken in verpakking. Bij het openen van de doos van de Bestelling kwam er al al een sterke lucht binnen, geur niet aangenaam (coco chanel madmoisselle). Ma... Vis mer
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 2 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Nepparfum..
Nepparfum... ik merkte t meteen omdat het flesje met dop er goedkoper en niet hetzelfde uitziet... de geur lijkt er verre van op... geen succes dus...
mijn aankoop is door post,nl retour…
mijn aankoop is door post,nl retour verzonden naar Perfumora. ik kan dit niet controleren daar de website onbereikbaar is.Ik kreeg vanmiddag alsnog het pakje met parfum. niet het merk dat ik had besteld en de fles was helemaal stuk. parfum lijkt ook nep. ik had al 2x eerder wat besteld en heb deze nu ook geopend en ook deze blijken nep te zijn. aangifte gedaan.
Bestelling al lang onderweg en.... grrrrr😔
Heb een bestelling gedaan en de vorige keer helemaal tevreden. Dus dacht joppie doe nog eens wat. Nou is het al heel lang onderweg en krijg Perfumora niet te bereiken. Per mail zegt hij steeds dat t niet klopt, site is ineens onvindbaar en bestelling.......
Nog steeds niet aangekomen. Heel erg jammer, want het is kwijt terwijl het al wel betaald is. En goedkoop was het nou ook weer niet. Wel steeds aanbiedingen en kortingen sturen maar een bestelling leveren ho maar..... Ben echt enorm.teleurgesteld dus hoop met deze review nog ergens een ingang te vinden bij het bedrijf. Maar kan wel janken momenteel.
Niets ontvangen
Niets ontvangen, klantenservice en website zijn ineens onbereikbaar.
Echte oplichting
Echte oplichting
Ik bestel een parfum in sales van Kyali.
Niet ontvangen en stuur mails vr de terugbetaling en word niet op geantwoord.
Plus dat website niet beschikbaar is en geen telefoonnummer beschikbaar van de klantenservice.
Goede parfum 2 x wat gekocht daar maar…
Goede parfum 2 x wat gekocht daar maar nu kan ik opeens niwt hun site in of emailen .
Oplichters! Aangifte gedaan
Eerste bestelling netjes en op tijd ontvangen.
Scherpe prijs voor mijn parfum.
Daarna nog een bestelling geplaatst en ineens staat de website offline en bestaat het telefoonnummer niet meer.
De bestelde parfum ook nooit ontvangen.
Dus al met al toch een duur flesje eerste parfum.
Ik heb zoals anderen hier vermelden online aangifte gedaan!
Hopelijk komt hier iets uit voort.
Wees gewaarschuwd!!!
Bestelling niet gehad
6 dagen geleden een parfum besteld, nog niks binnen.
Niet meer bereikbaar zowel per email of telefonisch.
De site is ook uit de lucht.
Een eerder bestelde parfum ging retour dat ging allemaal goed nu lijken ze van de aardbodem verdwenen
De geur is nep
De geur is nep. Geen echte geur. Ben er zeker van omdat ik deze geur al lang gebruik. Terugzenden is niet mogelijk moet nog geseald zijn!!!!
Je kan de geur niet ruiken als je het geseald alleen maar terug kan geven! Zeer teleurstellend.
Contact is niet mogelijk !
Bestelling is geannuleerd door hello van e-mail
Bestelling gedaan, maar is geannuleerd op 1 of andere manier. (Heb ik zelf niet gedaan zoals in mail wel staat.)
Website lijkt niet te werken nu, of ik krijg hem niet open maar foutmelding. In mail staat dat ik mijn geld terug krijg via mollie -ideal.
Van te voren op trustpilot gekeken, waren toen goede reviews & nu allemaal niet, alleen slechte komen nu binnen.
Kvk nummer zit gekoppeld aan een adres in Amsterdam, als het geld niet wordt teruggestort dan aangifte bij politie & verder uitzoeken wie er achter het KVK nummer zit, want iemand heeft hier ingeschreven KVK86522752. Wordt vervolgd want ik ga die geheel uitzoeken & alle middelen benutten om mijn geld terug te krijgen. Ik ga door tot ik de eigenaar gevonden heb, via KVK, politie of Mollie… ergens zijn de eigenaar & bankgegevens bekend. Bij trustpilot staat locatie nu Marokko, maar om bij KVK in te schrijven moet je je legitimatie tonen dus ik ga op zoek als geld niet wordt teruggestort.
Erg teleurgesteld
Erg teleurgesteld, eerst bestelling geplaatst, ontvangen halve bestelling. Contact genomen, wel netjes afgehandeld. Krijg ik bon van €20 als vergoeding voor kapote verpakking van mijn parfum. 2e bestelling gedaan, betaalt en niks ontvangen, website weg, geld weg....zoooo jammer
Oplichting
Bestelling geplaatst, nooit iets ontvangen. Website uit de lucht. Facebookchat niet mogelijk.
Oplichting!
ook wij zijn er ingetrapt
ook wij zijn er ingetrapt. te mooi om waar te zijn . aangegaan op advertentie op Facebook. na goede reviews op trustpilot toch een bestelling plaatsen. daarna mailtje met bericht bij volgende bestelling 20 euro korting. ook nog maar een geur voor mijn man besteld. keurig een track en trace ontvangen. 3 dagen later bestelling ontvangen. doosjes en flesjes doen bijna niet af van de echte maar de geur vervliegt gelijk. echt verschrikkelijk dat mensen dit kunnen doen. afgelopen dagen komen de 1 naar de andere negatieve ervaringen binnen. ook zijn ze ineens uit de lucht. zie dat ze gewoon onder een andere naam doorgaan 😤 wees gewaarschuwd
Ik heb 138euro betaald voor cocco…
Ik heb 138euro betaald voor cocco chanel madame mouseille,is zo nep als wat!!!!!ik rook na half uurtje al niks meer!!!ik moet hard werken om dit te kunnen doen vieze smerige oplichters!!!
Waardeloos
Waardeloos, oplichter!!!!!
Bestelling geplaatst en betaald. Pakket ontvangen alleen geen parfum, maar de doos was gevuld met luchtkussenthes voor vervoer. Bedrijf ku. Je niet meer bereiken, helemaal van de aardbodem verdwenen. Aangifte gedaan in de hoop dat meer mensen dit doen van aankoopfraude!
Dus benadeelden van Parfumora. DOE a.u.b. AANGIFTE , dit kan online, om deze oplichter tegen te houden van zijn vieze praktijken!!! Mogelijk door aangifte kan dit bedrijf/persoon achterhaald worden!!! N
Een luchtje besteld
Een luchtje besteld, die kwam in een doos zonder de opschrift fragiel, dus fles kapot. Mail wordt niet op gereageerd, telefoonnummer en website uit de lucht, dus denk dat ik opgelicht ben
Bestelling niet gekregen dus weg geld…
Ik heb parfum besteld en natuurlijk ook betaald kreeg een bevestigingsmail en een paar dagen later een mail dat ik de bestelling zou hebben geannuleerd en terugbetaald was.
Ik heb niet geannuleerd en ook geen geld terug gekregen.
Ook ik had mijn onderbuik gevoel moeten volgen,dus dit is een dure les.
PAS OP niet bestellen
PAS OP niet bestellen! iedereen graag aangifte doen want anders kunnen ze gewoon doorgaan met hun handel
Niet ontvangen parfums bij perfumora
Op 10 juli een bestelling geplaatst, parfum voor €66,-. Kreeg 11 juli een bericht dat het verzonden was via PostNL.
Nu een week later nog steeds niet ontvangen.
Op 11 juli kreeg ik via de mail een kortingsbon van €20,- daarop heb ik nog een parfum t.w.v. €44,- besteld.
Ik kreeg hierop een bericht dat ik de bestelling geannuleerd zou hebben en dat het geld terug gestort zou worden.
Is niet terug gestort.
Het bedrijf is nú compleet van de radar!
Is offline en e-mails komen terug!
Ik hoop mijn producten nog te ontvangen.
Maar vind dit alles heel vaag.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.