Pera Pasha Anmeldelser

TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Prachtige ruime zaak met prachtige garens en groot assortiment, vakkennis en behulpzaamheid! Eindelijk heb ik een wolwinkel gevonden waar ik mij op mijn gemak voel, je kunt er op je gemak rondkijke... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Heel correct in alles wat ze doen. Altijd goed geholpen geworden. Als er vragen zijn kan ik ze gewoon mailen en binnen de kortste tijd krijg ik dan ook antwoord en tips waar ik naar opzoek ben. Hun w... Vis mer

Vurdert til 3 av 5 stjerner

2 producten gekocht (2 verschillende bestellingen). de ene bestelling werd vlot verzonden. Probleemloos, goed service. Bij de andere bestelling heb ik 3 weken moeten wachten tot de bestelling ve... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Het personeel is vriendelijk en helpt je goed als je dat nodig hebt. De bestellingen worden vlot geleverd en als het een preorder is weet je ook wanneer het wel geleverd wordt.

Informasjon om virksomheten

1. Ullvarebutikk
  2. Garnbutikk

Skrevet av virksomheten

De grootste wolshop van Nederland vind je in Pijnacker en 24x7 online. Vandaag bestellen, morgen in huis*. Wol en katoen van alle bekende merken en onze specialiteiten Mr Cey en de enorme eigen import collectie van Papatya & Cicibebe Garens. Maar je vind bij ons ook leuke gratis haak patronen en hobby benodigheden.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

216 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vriendelijke bediening en je word goed…

Vriendelijke bediening en je word goed geadviseerd. Altijd mooie en goede spullen.

Svar fra Pera Pasha

Dank je wel voor je fijne woorden! We vinden het belangrijk dat je je welkom voelt en goed geholpen wordt. En natuurlijk zorgen we ervoor dat onze producten van hoge kwaliteit zijn — leuk om te horen dat dat opvalt! Graag tot een volgende keer.

Fijne winkel

Fijne winkel je word goed en deskundig geholpen. Veel keuze

26. september 2025

Bedankt voor deze mooie recensie

Prima service

Prima service
De bestelling was duidelijk te plaatsen, vlotte en nette levering

Bedankt voor deze mooie recensie

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Rommelig en slordig. Voorraad klopt niet, vaak vervangende kleuren enz.

Rommelig, slordig, lange levertijden en dan kloppen de bestellingen lang niet altijd. Er wordt heel vaak zonder overleg een vervangende kleur geleverd, en die kleur lijkt dan niet op het origineel. Al staat er veel voorraad, dan toch wordt er, zonder bericht, niet of deels geleverd. Je moet er dan zelf achterheen. Pakketten worden zonder lijst van de inhoud geleverd, de bollen worden in een doos gestopt en zoek het verder maar uit. Na een mail wordt deze lijst dan wel toegestuurd. Kortom, ik ga hier niet meer bestellen. Twee sterren omdat de mails wel worden beantwoord en eea dan wel wordt geleverd, overigens niet de originele kleuren vh bestelde pakket. En dat gebeurt te vaak. Maar ik heb geen zin om elke keer erachteraan te moeten gaan. De opgegeven voorraden kloppen in de praktijk niet. Er zijn genoeg andere webshops waar het wel klopt.

Svar fra Pera Pasha

Dank je wel voor je uitgebreide feedback. We vinden het oprecht vervelend dat jouw ervaring met ons niet goed is verlopen. We doen elke dag ons best om bestellingen zorgvuldig en met liefde te verwerken, maar in jouw geval is dat duidelijk niet gelukt – en dat spijt ons enorm.
Wat je beschrijft over vervangende kleuren zonder overleg, onvolledige leveringen en het ontbreken van een inhoudslijst is niet zoals we het willen doen. We begrijpen dat dit frustrerend is, en we nemen je opmerkingen serieus. Feedback zoals deze helpt ons om processen te verbeteren en fouten te voorkomen. We leren ervan, en we willen het beter doen.
Excuses voor het ongemak en de teleurstelling. We hopen dat je in de toekomst misschien toch weer een keer bij ons terugkomt – maar bovenal willen we je bedanken voor je eerlijkheid. Dat waarderen we echt.

Wat een supertoffe wolwinkel

Wat een supertoffe wolwinkel! Groot assortiment en mega veel en toffe aanbiedingen! Ik ben stiekem een beetje verslaafd aan deze winkel.

27. september 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Svar fra Pera Pasha

Dank je wel voor deze mooie recensie

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Betaald en kon gelijk downloaden leuk…

Betaald en kon gelijk downloaden leuk patroon ben er al mee aan het haken

Svar fra Pera Pasha

Dank je wel voor deze mooie recensie, we vernemen graag van je wat we beter kunnen doen om 5 sterren te krijgen?

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goede service, fijne sfeer. Enige minpunt maar daar kan de winkel niet echt iets aan doen: de straat was van 1 kant afgesloten maar er was niet aangegeven hoe je er dan wel kan komen.

Svar fra Pera Pasha

Wat fijn om te horen dat je onze service en sfeer waardeert—dank je wel voor je bezoek en je review!
Wat betreft de straatafsluiting: dat was inderdaad buiten onze invloed, en we begrijpen dat het verwarrend kan zijn als er geen duidelijke omleidingsinformatie beschikbaar is.

tot snel

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Retouren

Ik heb mijn bestelling willen annuleren onmiddellijk na de bestelling maar dat lukte niet meer. Ik kreeg deze dus alsnog opgestuurd. Daarna wou ik de bestelling terug sturen en moest ik €21,30 aan retour betalen. Terwijl dit binnen de termijn van 2 weken is teruggestuurd.

Svar fra Pera Pasha

Bedankt voor je review. We begrijpen dat het vervelend is als een annulering niet lukt zoals gehoopt. In dit geval was je bestelling al verwerkt en verzonden op het moment dat je bericht bij ons in behandeling werd genomen. Daardoor kon de verzending helaas niet meer worden tegengehouden.
Je hebt het pakket binnen de wettelijke bedenktijd geretourneerd, en daarom ontvang je het volledige aankoopbedrag terug. Zoals vermeld in onze algemene voorwaarden zijn de kosten voor het retour zenden echter voor rekening van de klant.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Ben heel tevreden dat mijn bestelling…

Ben heel tevreden dat mijn bestelling snel is geleverd, en het garen is heel fijn om mee haken. De bestelling was compleet, dat ik ben zeer tevreden.
Vriendelijke groeten,
Wiesje Dijkstra Akkerman

25. august 2025

Svar fra Pera Pasha

Bedankt voor je mooie recensie. Graag verneem ik van je wat we in het vervolg beter kunnen doen om 5 sterren te ontvangen?

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv