Prachtige ruime zaak met prachtige garens en groot assortiment, vakkennis en behulpzaamheid! Eindelijk heb ik een wolwinkel gevonden waar ik mij op mijn gemak voel, je kunt er op je gemak rondkijke... Vis mer
Se hva andre synes
Heel correct in alles wat ze doen. Altijd goed geholpen geworden. Als er vragen zijn kan ik ze gewoon mailen en binnen de kortste tijd krijg ik dan ook antwoord en tips waar ik naar opzoek ben. Hun w... Vis mer
2 producten gekocht (2 verschillende bestellingen). de ene bestelling werd vlot verzonden. Probleemloos, goed service. Bij de andere bestelling heb ik 3 weken moeten wachten tot de bestelling ve... Vis mer
Selskapet har svart
Het personeel is vriendelijk en helpt je goed als je dat nodig hebt. De bestellingen worden vlot geleverd en als het een preorder is weet je ook wanneer het wel geleverd wordt.
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
De grootste wolshop van Nederland vind je in Pijnacker en 24x7 online. Vandaag bestellen, morgen in huis*. Wol en katoen van alle bekende merken en onze specialiteiten Mr Cey en de enorme eigen import collectie van Papatya & Cicibebe Garens. Maar je vind bij ons ook leuke gratis haak patronen en hobby benodigheden.
Kontaktopplysninger
Oostlaan 28, 2624 DL, Pijnacker, Nederland
- +31153649694
- vragen@perapasha.nl
- perapasha.nl
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Heel correct in alles wat ze doen
Hun website is ook heel duidelijk en gemakkelijk. Echt mijn handwerkwinkel geworden.
Duidelijkheid over het verloop van de…
Duidelijkheid over het verloop van de bestelling
Netjes verpakt
Ik was voor het eerst in de winkel en…
Ik was voor het eerst in de winkel en onder de indruk van de gezellige sfeer ! Mijn bestelling wacht ik nog af maar zal best goed verlopen want daar heb ik al ervaring mee!
Bezoek aan de gezellige winkel.
Het was goed om de winkel eens fysiek te bezoeken.
Prima geholpen en mijn bestelling werd direct in orde gemaakt. Ook mijn vragen werden tot tevredenheid beantwoord.
Winkelbezoek.
Het personeel is vriendelijk en helpt je goed als je dat nodig hebt.
Vriendelijk en servicegericht
Altijd word je met een vriendelijk woord begroet. Service is top
De bestelling was prima geregeld
De bestelling was prima geregeld. Ik haal mijn bestelling meestal op in de winkel. Gezelligheid alom.
Fijn personeel dat je goed opweg helpt…
Fijn personeel dat je goed opweg helpt als je hulp nodig hebt
Geweldige zaak!
Eindelijk heb ik een wolwinkel gevonden waar ik mij op mijn gemak voel, je kunt er op je gemak rondkijken,zonder dat er meteen iemand op je afkomt en heb je vragen , dan geven ze een goed en eerlijk advies.
Ook al woon ik zelf niet echt in de buurt, ik zal hier zeker met enige regelmaat komen. Zeer blij met deze winkel.
Prachtige zaak, vervelende eigenaar
Prachtige zaak, veel keuze. Echter, de manier waarop één van de eigenaren met het personeel omgaat is meer dan vervelend, en zelfs onacceptabel. Hij zit zelf in de stress wegens bestellingen die wegmoeten (echt eens overwegen die bestellingen niet meer in de zaak klaar te maken, enorme chaos aan dozen) en reageert dit af op het personeel. Snauwen, commanderen, stressen, waar klanten bij zin, meer dan vervelend. Ongepast en asociaal. Als ik het personeel was zou ik mijn spullen pakken en wegwezen. Niet meer van deze tijd. Eigenlijk van geen enkele tijd.
In reactie op jullie antwoord: ik kom al jaren bij jullie, want zoals gezegd: mooi assortiment. Maar dit is niet de eerste keer dat het gebeurd, het is wel vaker dat ik mij verbaas/erger hoe er tegen het personeel wordt gesproken. Daar had ik nu tabak van, dus deze keer gewoon eens een slechte review. Jammer dat ik dan geadviseerd wordt om maar niet meer te komen. Makkelijk. Allicht dat mijn review toch eens tot een moment van zelfreflectie aanzet?

trage verzending
2 producten gekocht (2 verschillende bestellingen).
de ene bestelling werd vlot verzonden. Probleemloos, goed service.
Bij de andere bestelling heb ik 3 weken moeten wachten tot de bestelling verzonden werd. In eerste instantie kreeg ik een (automatisch?) mailtje da mijn bestelling ingepakt werd en waarschijnlijk nog diezelfde dag verzonden zou worden. Toen bleef het stil. Na enkele dagen via mail contact gehad over het verloop. In de eerste mail werd aangegeven dat er 7 dagen levertijd op mijn product zat ivm bijbestellen juiste wol. Na 3 weken nogmaals gemaild of er meer bekend was. Binnen 24 uur na die mail werd mijn bestelling verstuurd.
Jammer dat er, als er hoe dan ook van vertraging sprake is geen voortgang gemeld wordt.

Svar fra Pera Pasha
Leuke acties en aanbiedingen is er iets…
Leuke acties en aanbiedingen is er iets doe even een mailtje en het komt goed echt een top winkel

Svar fra Pera Pasha
Ik word hier altijd prettig geholpen en…
Ik word hier altijd prettig geholpen en de keuze is enorm!

Zo jammer!
Ik zie heel vaak op facebook van de leuke filmpjes voorbijkomen met Ozzy en Joke. Lekker amicaal! Ik woon in de Achterhoek en was toevallig op familiebezoek in de buurt van Pijnacker. Had mij er helemaal op verheugd een bezoekje aan de winkel te brengen. Stap er afgelopen maandag binnen. En begroet achter de balie Joke en een jonge dame en aan de tafel Ozzy met goede middag!
Tot mijn verbazing werd ik alleen terug gegroet door de jonge dame!
Geen goedemiddag door Joke en Ozzy! Totaal genegeerd.
Ik deed een rondje door de winkel geen woord is er tegen mij gezegd of werd er niets gevraagd. Het was die middag rustig. Er liep nog een dame door de winkel. Tijdens mijn rondje kwam ik de jonge dame nog eens tegen die knikte vriendelijk. Besloten niets te kopen. Ik verwacht in jullie reactie hierop dat jullie zich hier niet in herkennen. Ik kan zeggen neem een voorbeeld aan de jonge dame die bij jullie werkt.
Dat heet klantvriendelijkheid.

Svar fra Pera Pasha
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.