Pejsegaardendans Anmeldelser

4,5

Hvis du ønsker rigtig god undervisning, fantastisk stemning, godt humør, sjov og “fællessang” mens vi danser, i stemningfulde historiske omgivelser, der emmer af dans i rigtig mange år, kan jeg på de... Vis mer

Går både til Divadans og Pardans. Stemningen på Pejsegården i Brønshøj er helt særlig. Her skabes glæde og forhøjet livskvalitet. Der er højt til loftet og man går altid derfra med et kæmpe smil.... Vis mer

Fantastisk sted, der rummer både dans og fest. Altid højt humør og en sjælden set imødekommendehed. Her er alt indenfor dans, mulighed for at afholde bryllupper, gravøl, runde fødselsdage, kurse... Vis mer

Når du træder ind af døren, mærker du den fantastiske stemning og energi. Underviserne og holdne er forskellige, så man keder sig aldrig. Kæmpe tak herfra.

Enestående

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Alle anmeldelser

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Bedste sted ever til at danse og blive…

Bedste sted ever til at danse og blive glad i låget. Specielt Ronnie er fantastisk og der er den dejligste stemning og det mest inkluderende fællesskab i huset. Jeg er altid gået glad og tilfreds derfra.

6. oktober 2019

Danmarks bedste danseskole ligger i…

Danmarks bedste danseskole ligger i Brønshøj. Skønt sted for voksne, børn. Der findes alle former for dans, lige fra tapdance til hiphop for børn. Jeg selv danser på de dansende divaer og Girls & Gays og tapdance. Jeg danser nu på 6 år, og er lykkelig helt nede i maven. Alle lokaler er smukke og lækre og der er mega god stemning og en masse dansefester.

6. oktober 2019

Kan på det varmeste anbefales.

Kan på det varmeste anbefales.
Har gået der igennem de sidste 5 år til pardans, det er bare de mest fantastiske mennesker omkring stedet og ikke mindst dygtige, lyttende og kompetente instruktører!

6. oktober 2019

Total glæde og hårdt arbejde

Hvad enten du danser hos den ene eller anden af instruktørerne hos Divaerne får du pulsen op og bliver i godt humør efter timen. Det er HÅRDT, men SJOVT. Under dansen glemmer du ALT om dagligdagens genvordigheder, og bagefter kan du få pulsen ned med en kop kaffe og en sludder i baren. 🤗

5. oktober 2019

Kan slet ikke undvære dansen på Pejsegården.

Med for mange kilo på hvert et ben på kroppen har jeg i det meste af mit voksenliv været bevidst om, at motion er vigtigt for mit velbefindende. Bevidstheden om, hvilken motionsform der skulle vække mine endorfiner var dog langt sværere at nå frem til. Således har jeg forsøgt mig med et hav ag stilarter: Gymnastik, aerobic , svømning, stavgang, løb, vandgymnastik osv. Nogle med en veninde andre af disse tiltag på egen hånd. Fælles var dog, at intet af det kunne fastholde mig og når en sommerferie var overstået, så havde jeg altid en eller anden undskyldning for ikke at fortsætte. Sådan forventede jeg også, at det ville ende, da jeg for nogle år siden tog med en sød kollega til divadans. Jeg fandt imidlertid “min” sport”. Her behøver jeg ikke at forholde mig til andres forventninger om tid og sportslige resultater og uanset hvilken instruktør man danser hos på Pejsegården, mødes man altid med et smil. Så nu slipper jeg for at finde på nye undskyldninger for jeg vil sket ikke undvære De Dansende Divaer på Pejsegården.

5. oktober 2019

Pejsegården er en danseskole med fokus…

Pejsegården er en danseskole med fokus på danseglæde, og hvor der er plads til alle. Jeg er vild med motionsdansen hos de dansende divaer og girls and gays. Jeg har danset der i to år, og jeg har ikke haft svært ved at holde fast - tværtimod kommer jeg afsted og står klar også lørdag morgen kl 9.00 til min egen store overraskelse. Det er skønt med de forskellige instruktører, som besidder hver sin kvalitet. Nikolaj og Ronnie, som har pejsegården er et kapitel for sig. De skaber god stemning og tager initiativer til forskellige arrangementer, der rækker ud over danserinderne. Kom ud til en prøvetime - du risikerer kun at blive glad😀

5. oktober 2019

Dans så taget løfter sig💃

Pejsegården er så meget end “bare” dans. Det emmer af hygge og kommer man alene føler man sig ikke alene.

Der er fuld fart på dansegulvet så taget løfter sig, der blir skrålet med på sangene uanset om du ikke har en tone i livet og der er “ild” i skoene😂
Så utrolig søde og dygtige instruktører.
Et fantastisk sted at danse - kan varmt anbefales

5. oktober 2019

5 stjerner til Pejsegårdendans.

Går både til Divadans og Pardans.
Der er højt til loftet og man går altid derfra med et kæmpe smil. Dygtige inspirerende instruktører over hele linjen. Fantastisk sted til sin fritidsinteresse. Efter dans er der hygge med de andre glade dansere.

Fantastisk sted

Fantastisk sted, der rummer både dans og fest.
Altid højt humør og en sjælden set imødekommendehed.
Her er alt indenfor dans, mulighed for at afholde bryllupper, gravøl, runde fødselsdage, kurser oa.
Maden er i top, betjeningen venlig og smilende og man føler sig SÅ velkommen.
Kom glad.

5. oktober 2019

Fantastiske søde og rare…

Fantastiske søde og rare danseinstruktører, der er plads til alle❤️
Jeg er specielt glad for Ronnie, han er verdens sødeste og dygtigste danseunstruktør, og tilmed mega empatisk ❤️
Man bliver så glad af at komme på Pejsegaarden ❤️

5. oktober 2019

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis