Rask og forutsigbar, tok bare noen få dager før varene kom trygt. Anbefaler HONEY!! Honey fjerner alt og er enkel å jobbe med :) Denne gangen fikk jeg kjøpt Honey i den store pakken, anbefaler den sto... Vis mer
Fungerer godt, brukervennlig, rask levering. Varierer i grad hvilke vokstyper som fungerer på ulike områder for meg personlig, og de følger ikke alltid anbefalingen, men er likevel god voks som tar hå... Vis mer
Vanskelig å få voksen varm nok til at påføringen går smooth, uten at den likevel er for varm(slik at man brenner seg) Voksen stivner fort ved lav nok temp
Eg bestilte først fleire produkt, når eg fikk pakken var det eine produktet nesten helt tomt. Eg fekk kontakt med pearlwax og blei fortalt at eg sku få nytt produkt. Nå har eg fått den andre pakken mi... Vis mer
Få silkeaktig myk hud med Pearlwax™ - Kjøp startpakke for kun 549 kr. Vi garanterer deg en effektiv hårfjerning og et silkemykt resultat!
Nydamsvej 2, 8362, Hørning, Danmark
- info@pearlwax.dk
- pearlwax.no
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Fin å påføre
Fin å påføre, men tar ikke med hårene. Prøvd ulike måter å påføre voksen, både med og mot hårene,men uten at det ble noe bedre og er kjempe skuffet. Rester av voksen blir også sittende fast. Kommer ikke til å handle voks igjen, men meget fornøyd med kjelen og pinnene!

Veldig dårlig
Veldig dårlig, kommer ikke til å kjøpe dette noe mer da det ikke fungerer!!

Litt dyrt
Litt dyrt. Rester av voksen sitter fast. Ellers bra.
helt grei
helt grei. har aldri brukt slike ting før, og ble positivt overaska.
Veldig fornøyd med produktet
Veldig fornøyd med produktet - det funker bra - kan anbefales
Denne fungert veldig bra
Denne fungert veldig bra, og rask levering.
Fornøyd :) Kommer til å kjøpe perler…
Fornøyd :) Kommer til å kjøpe perler her flere ganger
Ikke fått pakken etter to uker
Ikke fått pakken etter to uker, har sendt meldinger til kundeservice og ikke fått svar. På bring står det at de ikke har mottat pakken ennå. Står 3-4 hverdager på hjemmesiden, veldig dårlig

Easy to use at home.
Utmerket produkt
Jeg elsket kjøpet mitt. Maskinen fungerer perfekt og varmer voks godt og holdes alltid på en ideell temperatur. Voksen er god, lett å påføre, ikke for klissete som andre voks, og lett å fjerne. Fornøyd med kjøpet mitt.
Pearlwax
Rask leveranse og gode instruksjoner, fornøyd med resultatet
Kjapp leveranse
Kjapp leveranse, gode instruksjoner- meget fornøyd med resultatet !
Fornøyd med produktene!
Første gang jeg prøver
Første gang jeg prøver, og det er helt fantastisk!
Im am very satisfied with this produkt
Im am very satisfied with this produkt. Easy to use
Fikk alt jeg bestilte innen noen få…
Fikk alt jeg bestilte innen noen få dager, kjempe fin service. Voks maskinen og perlene er helt fantastiske’
Bra produkt og kundeservice
Kjøpte perler og aloe vera. Bestilling og shipping gikk kjapt og greit med bra kundeservice. Flott produkt og god voks som ikke brekker for lett sammenlignet med andre av samme type. Hadde forventet at posene var noe større ift prisen, da det krever en del voks å ta full leg for eksempel. Skylder også meg selv som ikke sjekket hvor mye som var i hver pose.
Kjempefornøyd😊
Kjempefornøyd😊
Litt knotete, men tenker det går lettere med litt øvelse.
Dette er absolutt best jeg har prøvd
Dette er absolutt best jeg har prøvd. Veldig enkelt å fjerne alle hår. Kjempe kjempe fornøyd.
Fin hårfjerningsvoks
Fin hårfjerningsvoks. Varmes lett og raskt opp, og er lett å påføre. Ingen rester av voksen på huden, kjennes ikke for varm. Mild og god duft. Anbefales.