Rask og forutsigbar, tok bare noen få dager før varene kom trygt. Anbefaler HONEY!! Honey fjerner alt og er enkel å jobbe med :) Denne gangen fikk jeg kjøpt Honey i den store pakken, anbefaler den sto... Vis mer
Fungerer godt, brukervennlig, rask levering. Varierer i grad hvilke vokstyper som fungerer på ulike områder for meg personlig, og de følger ikke alltid anbefalingen, men er likevel god voks som tar hå... Vis mer
Vanskelig å få voksen varm nok til at påføringen går smooth, uten at den likevel er for varm(slik at man brenner seg) Voksen stivner fort ved lav nok temp
Eg bestilte først fleire produkt, når eg fikk pakken var det eine produktet nesten helt tomt. Eg fekk kontakt med pearlwax og blei fortalt at eg sku få nytt produkt. Nå har eg fått den andre pakken mi... Vis mer
Få silkeaktig myk hud med Pearlwax™ - Kjøp startpakke for kun 549 kr. Vi garanterer deg en effektiv hårfjerning og et silkemykt resultat!
Nydamsvej 2, 8362, Hørning, Danmark
- info@pearlwax.dk
- pearlwax.no
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Voksen tar ikke hår
Voksen tar ikke hår, selv om vi prøvde to forskjellige, og fulgte bruksanvisning på oppvarming av voks. Ikke fornøyd.

Ekstremt dårlig voks..
Ekstremt dårlig voks.. Etter gjentatte forsøk og voksing flere ganger samme sted (i et forsøk på å få med alt av hår), ble jeg så sår på bena at jeg ikke kunne fortsette. Voksen tok nesten ingen hår i det hele tatt. Brukte en hel pose med voks, uten noe særlig resultat.
Sendte mail til kundeservice om at produktet ikke fungerte, men fikk ikke noen gode løsninger fra dem.. Anbefales ikke!
Har idag blitt trekt for 109 kr fra…
Har idag blitt trekt for 109 kr fra dere. Kjør pengene i retur med en eneste gang.

Virkelig ikke bra voks
Virkelig ikke bra voks. Tok nesten ikke tak i hårene. Kjøp heller Vita sin, mye sterkere og bedre.

Helt topp
Kjøpte den til samboeren og hun ble veldig glad

Elsker den!
Elsker den! Brukt den i 2,5 år og like fornøyd!

Tar ikke alt
Er en veldig fin og enkel måte å vokse seg på hjemme! Har prøvd å vokse leggene, men merker at den ikke tar med alt hår, og at man gjerne må gå over 2 ganger. Det kort leveringstid, noe som settes stor pris på!

Veldig fornøyd
Veldig fornøyd med produktene deres, billig, bra kvalitet og rask levering!

Fornøyd
Jeg har brukt den en gang og jeg er ganske fornøyd siden det er første gang i mitt liv.
Den lukter deilig og er stort sett lett å påføre. Enkelt å fjerne.

Lettvint og greit
Lettvint og greit
Rimelig og god kvalitet

Svar fra Pearlwax
Lever ikke opp til forventningene.
Kjempe skuffet over dårlig voks. Den fjerner ikke håra. Du må gå over 3 ganger på samme plass for å få de vekk (som er maks antall ganger du kan vokse på samme område). Det står igjen mangen hår og du bruker ekstremt mye voks pr kroppsdel du vokser, nettopp pga du må gå over flere ganger.
Er hudterapeut og er vant med å vokse. Denne lever ikke opp til forventningene.

Svar fra Pearlwax
Klarer meg ikke uten «Mercedes» voksen…
Klarer meg ikke uten «Mercedes» voksen deres! 😊 Gir den 100 poeng. Enkel å bruke, tilnærmet smertefri, lite eller ingen irritasjon på huden etter behandling. Har forøvrig kastet høvelen; bruker nå kun voks til legger, lår, armer, ansikt og bikini-kant. Storfornøyd 😍
Etter jeg bestilte maskin og wax
Etter jeg bestilte maskin og wax, napper jeg aldri bryn eller shaver armhuler! Denne waxen gjør susen! Sååå fornøyd!
Beste voksperlene jeg har prøvd!
Billigste, beste voksperlene. Virker like godt på korte hår som på lengre hår. Så glad jeg oppdaget Pesrlwax!
Ikke fornøyd med anbefalt mengde i startkit
Voksen smelter bra i maskinen, spatelene funker flott. Kjøpte et startkit med 2 poser, tok med en ekstra pose for sikkerhetsskyld. Det skal et passe tykt lag til for å virke skikkelig og jeg ble ikke ferdig med voksingen selv om alle tre posene var brukt opp.
Ikke fornøyd med anbefalt startkit. Pakken tok også endel tid før den kom.

Veldig fornøyd med resultatet
Veldig fornøyd med resultatet. Eneste er at jeg sleit med å få riktig temperatur da voksen stivnet fort når den ble satt til medium.
Voksen tar godt, selv om hårene ikke er så veldig lange. Kommer til å bestille påfyll.