Rask og forutsigbar, tok bare noen få dager før varene kom trygt. Anbefaler HONEY!! Honey fjerner alt og er enkel å jobbe med :) Denne gangen fikk jeg kjøpt Honey i den store pakken, anbefaler den sto... Vis mer
Fungerer godt, brukervennlig, rask levering. Varierer i grad hvilke vokstyper som fungerer på ulike områder for meg personlig, og de følger ikke alltid anbefalingen, men er likevel god voks som tar hå... Vis mer
Vanskelig å få voksen varm nok til at påføringen går smooth, uten at den likevel er for varm(slik at man brenner seg) Voksen stivner fort ved lav nok temp
Eg bestilte først fleire produkt, når eg fikk pakken var det eine produktet nesten helt tomt. Eg fekk kontakt med pearlwax og blei fortalt at eg sku få nytt produkt. Nå har eg fått den andre pakken mi... Vis mer
Få silkeaktig myk hud med Pearlwax™ - Kjøp startpakke for kun 549 kr. Vi garanterer deg en effektiv hårfjerning og et silkemykt resultat!
Nydamsvej 2, 8362, Hørning, Danmark
- info@pearlwax.dk
- pearlwax.no
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Brukte veldig lagt tid på å sende…
Brukte veldig lagt tid på å sende pakken, og tok langt tid før jeg fikk informasjon at den var på vei. Begynte å lure på om jeg hadde blitt lurt, men fikk pakken til slutt og er fornøyd.

Pearlwax fungerer!
Brukt Pearlwax i noen år nå og det fungerer bare så enkelt. Voks i varmeren, smør på, dra av og håret er borte i 6 - 8 uker!

Bra opplevelse
Produktene kom fort og funket bra. Var slikt som det stod på nettsiden og hadde ingen problemer
(Kjøpte wax pearls og pinner)

Svar fra Pearlwax
Jeg la nylig inn en bestilling hos…
Jeg la nylig inn en bestilling hos dere, men det oppstod en litt komisk situasjon.
Jeg mottok en beholder med tonic, men den var helt tom – noe jeg aldri har opplevd før.

Svar fra Pearlwax
Voksen tørker alt for fort og…
Voksen tørker alt for fort og etterlater seg ganske mange hår selv når jeg går over en gang til eller mer

Svar fra Pearlwax
Gode produkter og raskt levering
Gode produkter og raskt levering! Veldig fornøyd med det jeg bestilte relatert til voksing.

Svar fra Pearlwax
Bestilte express levering og betalte…
Bestilte express levering og betalte ekstra, og er 1uke tok det og enda ikke fått pakken min...
Jeg har prøvd å kontakte de lenge nå
Jeg har prøvd å kontakte de lenge nå, da pakken min ikke inneholdt voksen… men alt annet
Ventet 3 uker på at dere skulle sende…
Ventet 3 uker på at dere skulle sende pakken min

Greie produkter
Greie produkter, men lang leveringstid. Ikke fått svar fra kunderservice på spørsmål vedrørende sen levering.

Svar fra Pearlwax
Flinke å sende av gårde bestillingen
Flinke å sende av gårde bestillingen, men tok hele evighet(11dager) å få den i postkassen. I tillegg var pakken open( jeg mener noen fysisk åpnet den for sjekk). For hva? Lite kjekt å ta imot slik bestillingen, selv om jeg har fått det jeg bestilte.
Elendig kundeservice
Ved en feil så havnet en veldig gammel adresse på bestillingen, den lå automatisk inne og jeg la ikke merke til det før jeg trykket "bestill". Sendte mail til kundebehandling rett etterpå om at feil adresse havnet på bestillingen. Fikk aldri svar, purret, fortsatt ikke svar. Pakken ble levert til feil adresse og der ligger den fortsatt...

Savner varer...
Har vært fornøyd tidligere.
Nå bestilte jeg varer 1/7, i dag er det 16/7, og varene har fremdeles ikke kommet.........