Pearlwax Anmeldelser

4 006

4,4

Produktet virker ikke optimalt. Det fjerner en del hår men bestemt ikke dem alle, derfor er det stadig nødvendigt at benytte skraber.. På deres Facebook side har jeg skrevet til folk i kommentar fe... Vis mer

1. Velværesenter

Oplev et holdbart resultat Træt af at barbere dig hver evig eneste dag? Det er slut nu med Pearlwax! En behandling holder i omkring 3-4 uger

Pearlwax

100% tilfredshedsgaranti
Vi giver dig fuldtilfredshedsgaranti på alle køb. Hvad mener vi med det? Det er meget simpelt! er du ikke glad for vores produkt, kan du returnere det til os og få dine penge tilbage. Dette gælder også selvom du har taget produktet i brug. Skulle produktet ikke leve op til dine forventninger, eller er det ikke din smag, vil vi med glæde refundere dig så snart du har sendt varen retur og vi har modtaget den. Vores kunders tilfredshed er vores første prioritet og skulle du have spørgsmål omkring tilfredshedsgarantien er du mere end velkommen til at ringe eller skrive til os.
30 dages returret
Du har 30 dages returret fra den dag, du modtager dine varer. Fortryder du dit køb, skal du blot sende varen retur til os, så klarer vi resten. Vi ser helst at varen returneres i original emballage. Vi refunderer dog maks for to brugte poser perler. Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, vil pengene blive indsat på din konto. Vi giver vores kunder 30 dages returret kontra de påkrævede 14 dage som mange andre butikker giver - vi mener nemlig det er meget mere rimeligt for dig.
Lynhurtig levering
Leveringstid: 1-2 hverdage. Vi leverer med GLS. Når varen er afsendt fra vores lager får du en mail fra os med pakkenummer, hvormed du kan spore din pakke. GLS pakkeshop 19 kr. GLS hjemmelevering 45 kr. Afhenter du ikke din bestilling indenfor den anførte afhentningsfrist (typisk 10 dage), returneres pakken til os. Ved genforsendelse opkræves et nyt forsendelsesgebyr på kr. 29,-. Dette gælder også hvis du ikke har modtaget advisering. Det er ifølge posten kundens ansvar at holde øje med en pakke de venter.

Fuld tilfredshedsgaranti

Vi giver dig fuldtilfredshedsgaranti på alle køb.

Vi giver dig fuldtilfredshedsgaranti på alle køb.

Enestående

4k anmeldelser

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

(4 006)

39 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Superrask levering

Superrask levering! Men var ikke fornøyd med resultatet etter voksing, lite hår som ble fjernet.

14. oktober 2018

Kjøp noe annet

Voksen fungerer ikke. Den drar kun noen av hårene ut med roten, resten blir brutt halvveis av eller er upåvirket. Bortkastede penger. I tillegg må en selv betale frakt for varene tilbake til Danmark dersom en ønsker å benytte seg av deres «tilfredshet garanti», noe som strengt tatt burde opplyses om, da differansen vil være så minimal at det omtrent ikke vil lønne seg.

Pakken ble levert i tide og kundeservice svarte raskt på det jeg lurte på.

24. juli 2018

Kundeservice er super

Kundeservice er super, leveringstiden var rask, men selve produktet levde ikke opp til forventningene. Er ikke profesjonell vokser, men gjorde alt etter boka og måtte vokse mange ganger før jeg fikk noe som liknet på et resultat. Pluss for tilfredsgaranti!!

21. juli 2018

Forsøkt å gi tilbakemelding om at jeg…

Forsøkt å gi tilbakemelding om at jeg ønsker å returnere. Det er nå en uke siden og ikke fått svar

18. juli 2018

Hej!

Det lyder meget besynderligt, da vi svarer alle henvendelser indenfor 24 timer. Du må meget gerne forsøge at sende en email igen på: info@pearlwax.dk, så sidder vi klar til at hjælpe dig med det hele :-)

Misfornøyd.

Lang leveringstid. Lokket var knekt. Vansklig å bruke.

18. juli 2018

Hej Therese,

Mange tak for din anmeldelse.

Hvis du ikke er tilfreds med produktet, kan du med fordel benytte dig af vores tilfredshedsgaranti. Det indebærer at du i bund og grund kan få dine penge tilbage. Alt du skal gøre, er blot at kontakte vores kundeservice omkring dét på: info@pearlwax.dk :-)

Så hjælper vi dig derfra!

Relativt bra

Relativt bra, tar ikke alle hårene på en gang(har spart lenge for dette) må vokse over 2-3 ganger før jeg får ett glatt og fint resultat, ellers er jeg fornøyd

14. juli 2018

Spesielt god for huden i ansiktet 👍

Den er god og gjør mindre vondt enn vanlig voksing med strips.
Det søler lett når man skal bruke mye av gangen, som til bena, men er lett å fjerne fra flate/glatte underlag når den har tørket.
Virkningsfullt og mildt for huden i ansiktet 👍
Tips! For å fjerne ørehår, kan man bruke en qtips. Da er det lett å få av all voksen så det ikke blir liggende noe igjen i ytre øregangen. Samme med nesehår. 😊

11. juli 2018

Jeg fikk inte min vare

10. juli 2018

Hej!

Mange tak for din anmeldelse.

Det er vi virkelig kede af og høre og det skal bestemt ikke ende her!

Vi vil enormt gerne hjælpe dig med, at finde din pakke og få den frem til dig :-)
Hvis du blot vil sende os en email på: info@pearlwax.dk, så lover vi dig, at vi finder en løsning på din forsendelse!

Ekstremt dårlig service.

Ekstremt dårlig service med tanke på at ingen av mailene og nummerene er korrekt så jeg får klaget på produktet. Står at man ska få pengene tilbake om man ikke er fornøyd. Tok ikke hårene.

9. juli 2018

Hej Maren,

Mange tak for din anmeldelse.

Det lyder meget usandsynligt at det er vores virksomhed du har anmeldt.

Både vores telefonnummer og email er aktiv 8 (telefon) - 10 (mail) timer i døgnet.
Du finder alle vores oplsyninger på vores hjemmeside, og vi svarer alle mails mindst én gang hver dag :-)

Hvis du ikke er tilfreds med produktet, er du også meget velkommen til at skrive det ind i mailen, så vi kan finde en løsning til dig dér også.

Rigtig dejlig dag.

Superrask levering

Superrask levering, levert som bestilt og enkel i bruk. Effektivt. Bestiller fast supplering på voks fra nå.

5. juli 2018