PDN Anmeldelser

1 365
TrustScore 1.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Wederom een pakket beneden in de algemene hal neergedonderd zonder enige vorm van contact . Een waardeloos bedrijf wat niet begrijpt dat even aanbellen gewoon werkt . Bezorgers nemen niet eens de ti... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 1 av 5 stjerner

We bestellen wekelijks bij Aliexpress wat tegenwoordig ook via dit bedrijf bezorgd. Pakketten die ze binnenkrijgen worden vaak pas na een week bezorgd. Op de meest gekke tijden, dat is verder niet erg... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ondanks dat we gewoon thuis waren is ons pakket over de schutting gegooid waarna de honden er razend snel mee aan de haal gingen en het verscheurd hebben. Na contact met PDN moesten we maar contact me... Vis mer

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Kreeg aanvankelijk het bericht 'Ontvanger niet gevonden'. Pakketje retour. Na 2 keer mailen via contactformulier hier een review geplaatst. Daar kwam reactie op (zie hieronder). Daarna e-mailadres gem... Vis mer

Selskapet har svart

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 19 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(1 365)

1 046 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Dit bedrijf kan alleen zichzelf…

Dit bedrijf kan alleen zichzelf verbeteren als ze stoppen met dit werk ,en ophouden te bestaan

5. oktober 2026

Svar fra PDN

Het spijt ons te horen dat u zo negatief bent over onze dienstverlening. Dat is niet de ervaring die we u willen bieden. Om uw situatie gericht te kunnen onderzoeken hebben we uw PDN-track & trace-nummer nodig. Stuur dit alstublieft naar customer.service.nl@pdn.express; we reageren doorgaans binnen 24 tot 48 uur en kijken dan de status van uw zending na. Onze excuses voor het ongemak.

Flapdrol bedrijf

Op 3 september is mijn pakket bij PDN aangekomen, het is inmiddels 5 oktober en nog steeds geen pakket. Er wordt melding gedaan van 2 bezorgpogingen, helaas voor jullie PDN Express, ik heb camera's hangen en daar is geen bezorger bij mij aan de deur geweest. In welk jaar gaan jullie MIJN pakket bezorgen? Wat een aanfluiting.

5. oktober 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bij mij netjes persoonlijk overhandigd.

Ik was echt huiverig na al deze slechte reviews. Ik plaats de mijne om nog hoop te geven. Mijn pakket uit Hongkong was sinds gisteren ochtend onderweg voor bezorging. Het is vandaag op zondag om 16.20 aan de deur overhandigd. Ik woon in Amsterdam en het werd met een fiets bezorgd.
Ik heb bij Emeja besteld.

4. oktober 2026

Svar fra PDN

Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te lezen dat uw pakket netjes persoonlijk aan u is overhandigd, en bedankt dat u uw ervaring wilt delen.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Pakket is inmiddels twee weken "out for…

Pakket is inmiddels twee weken "out for delivery". 2 mails aan customer support heeft daar nog niets aan veranderd een reactie dat het wordt uitgezocht en dat ik geduld moet hebben en dat ik de track en trace in de gaten moet houden. Maar geen enkele informatie of en wanneer ik het daadwerkelijk kan verwachten.

Svar fra PDN

Het spijt ons te horen dat uw pakket al twee weken als "out for delivery" staat zonder duidelijk zicht op wanneer het aankomt, ondanks eerdere berichten van onze klantenservice. Dat is niet de service die we willen bieden. Om dit gericht te kunnen onderzoeken hebben we uw PDN-track & trace-nummer nodig. Stuur dit alstublieft naar customer.service.nl@pdn.express, dan kijken we de status na en nemen we het verder op. Onze excuses voor het ongemak.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

wat gaat er wel goed ,met name…

wat gaat er wel goed ,met name pakketten van aliexpress dagen staat er pakket onder weg maar ze zeggen niet in welk jaartal ik moet nog een aantal pakketen daarvan ontvangen ik hoop dat het goed gaat tegen beter weten in ik bestel nu ook niet meer dat zo een grote firma met dit in zee gaat begrijp ik niet

Svar fra PDN

Het spijt ons te horen dat uw AliExpress-pakketten al dagen als onderweg staan zonder duidelijk zicht op wanneer ze aankomen. Dat is niet de service die we willen bieden. Om dit gericht te kunnen onderzoeken hebben we uw PDN-track & trace-nummer nodig. Stuur dit alstublieft naar customer.service.nl@pdn.express, dan kijken we de status na en nemen we het verder op. Onze excuses voor het ongemak.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Dit is het slechtste koeriersbedrijf ooit!

Dit is het slechtste koeriersbedrijf die je je maar voor kan stellen wat een ellende! Dat er nog bedrijven zijn die zaken doen met deze gasten! Ongelooflijk! Voortaan als je iets wilt bestellen vraag eerst aan het bedrijf welke koeriersdienst ze gebruiken,als ze melden PDN dan gewoon niet bestellen en een andere webshop zoeken! Ze zijn nooit bereikbaar en ze reageren nergens op! Wat een waardeloos bedrijf! Hun bezorgers spreken niet eens behoorlijk Nederlands!

Svar fra PDN

Het spijt ons te horen dat u onze dienst als slechtste koeriersbedrijf ervaart en ons niet kunt bereiken. Dat is niet de service die we willen bieden. Om dit gericht te kunnen onderzoeken hebben we uw PDN-track & trace-nummer nodig. Stuur dit alstublieft naar customer.service.nl@pdn.express, dan kijken we de status na en nemen we het verder op. Onze excuses voor het ongemak.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Al voor de derde keer een pakket zomaar…

Al voor de derde keer een pakket zomaar ergens afgegeven. Nu de derde keer met foto's zonder een adres.
Amateurs is nog te goed voor deze bezorgdienst. Hopeloze eencelligen.

Svar fra PDN

Het spijt ons te horen dat uw pakket voor de derde keer ergens is afgegeven met foto's zonder adres. Dat is niet de service die we willen bieden. Om dit gericht te kunnen onderzoeken hebben we uw PDN-track & trace-nummer nodig. Stuur dit alstublieft naar customer.service.nl@pdn.express, dan kijken we de status na en nemen we het verder op. Onze excuses voor het ongemak.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

The worst delivery company you could…

The worst delivery company you could ever deal with

1. oktober 2026

Svar fra PDN

We are sorry to hear that you had such a poor experience with our delivery service. That is not the service we want to provide. To look into this properly we need your PDN tracking number. Please email it to customer.service.nl@pdn.express and we will check the status and follow up. Our apologies for the inconvenience.

Slechter kan niet

Een pakket uit China naar Nederland sturen is kinderspel maar zodra het in handen van pdn komt ben je aan de Goden overgeleverd. Dan is het de vraag of en wanneer je een pakket gaat ontvangen. Bedrijf doet er alles aan om als slechtste bezorgdienst van Nederland te boek te staan.

Svar fra PDN

Het spijt ons te horen dat u zich zorgen maakt of en wanneer uw pakket bij PDN überhaupt wordt bezorgd. Dat is niet de service die we willen bieden. Om dit gericht te kunnen onderzoeken hebben we uw PDN-track & trace-nummer nodig. Stuur dit alstublieft naar customer.service.nl@pdn.express, dan kijken we de status na en nemen we het verder op. Onze excuses voor het ongemak.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Werkelijk waar de meest incapabele…

Werkelijk waar de meest incapabele bezorger op de planeet die schijnbaar niet weet hoe zijn telefoon en of Google maps weet. Kan tot 2x aan toe niet mijn adres vinden. Terwijl het letterlijk goed staat op o.a. Google maps. Zegt dat hij gebeld heeft, maar geen gemiste oproepen. Wat een halve zool.

Svar fra PDN

Het spijt ons te horen dat de bezorger uw adres meerdere keren niet kon vinden en dat u geen gemiste oproep heeft gezien. Dat is niet de service die we willen bieden. Om dit gericht te kunnen onderzoeken hebben we uw PDN-track & trace-nummer nodig. Stuur dit alstublieft naar customer.service.nl@pdn.express, dan kijken we de status na en nemen we het verder op. Onze excuses voor het ongemak.

pakket kan niet geleverd worden... IN DE VERKEERDE STAD

Op woensdag kreeg ik de melding dat het pakket onderweg was... in een compleet verkeerde stad. Hierover contact proberen op te nemen, tot wel 7 mails gestuurd en proberen te bellen om het te corrigeren voordat ze gingen herbezorgen... Vandaag stond er op de track en trace dat ze weer onderweg waren IN DE VERKEERDE STAD OPNIEUW. Hoe gaat dit uberhaupt fout? Het adres staat op het pakket. Is er uberhaupt ook maar iemand met een brein die bij dit bedrijf werkt? Kunnen jullie lezen?

Gaat om pakket PDN0072034590 , gezien jullie je daar zo druk om maken.

30. september 2026

Dramatisch

Dramatisch. Per e-mail een foto gekregen dat mijn pakketje is bezorgd. De foto die bezorger heeft gemaakt is helemaal niet in mijn straat laat staan mijn huis. De straat herkende ik en ben er zelf heen gegaan voor mijn pakketje. Helaas had de woning niet mijn pakketje maar wel een andere die ook verkeerd was bezorgd.
Als je een mail stuurt naar klantenservice van PDN krijg je een standaard mail terug;

"Beste Gerard,

Dank voor uw bericht en de foto's. U heeft helemaal gelijk: zo hoort een pakket niet te worden neergezet. Onze excuses daarvoor.

We hebben uw feedback doorgestuurd naar het bezorgdepot, zodat ze het met de bezorger bespreken en dit voortaan zorgvuldiger gaat"

Mijn mail is dus niet eens gelezen. Schandalig.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Online is zelfs te lezen dat hun bezorgers de pakketten jatten. Zooitje ongeregeld daar!

Eerste keer was ik thuis en claimen ze dat ik er niet was, nu staat er afgeleverd en is mijn pakketje nergens te bekennen. Geen telefoonnom even te kunnen bellen niks. Als je kunt kiezen voor vervoerder zou ik hun absoluut niet aanraden!!

Svar fra PDN

Het spijt ons te horen dat uw pakket als afgeleverd staat terwijl u het niet heeft ontvangen, en dat eerdere bezorgpogingen niet klopten. Dat is niet de service die we willen bieden. Om dit gericht te kunnen onderzoeken hebben we uw PDN-track & trace-nummer nodig. Stuur dit alstublieft naar customer.service.nl@pdn.express, dan kijken we de status na en nemen we het verder op. Onze excuses voor het ongemak.

Wat gaat er niet mis

Wat gaat er mis, wat gaat er niet mis.
Sta al 4 dagen te wachten op mijn pakket terwijl er staat dat de bezorger onderweg is.
Het nummer is niet berijkbaar, op de mail wordt niet gereageerd.

Svar fra PDN

Het spijt ons te horen dat uw pakket al vier dagen als onderweg voor bezorging staat en u telefonisch noch per e-mail bereikbare hulp krijgt. Dat is niet de service die we willen bieden. Om dit gericht te kunnen onderzoeken hebben we uw PDN-track & trace-nummer nodig. Stuur dit alstublieft naar customer.service.nl@pdn.express, dan kijken we de status na en nemen we het verder op. Onze excuses voor het ongemak.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Zondag 8.25 bezorgen met de sneer, duurt lang...

Staat dagen lang in status bezorging your package is out for delivery... Nu al een keer of 8 gehad.
Waarvan een keer zondag ochtend 8.25 wordt aangebeld en het pakket mijn handen ingegooid word als ik enigszins verbaasd open doe. Met de sneer.. duurt lang...
Als ik kon kiezen gingen mijn pakketjes nooit meer via PDN. Tot aan Nederland gaat het goed en snel. Daarna lijkt het wel of PDN een keer bezorgd als ze er zin in hebben.

Hier reageren jullie steevast en snel. Maar dat is dan ook het enige wat wel werkt aan PDN.

27. september 2026

Svar fra PDN

Het spijt ons te horen dat uw zending meerdere keren als onderweg voor bezorging bleef staan en dat de bezorging op zondag ochtend onaangenaam verliep. Dat is niet de service die we willen bieden. Om dit gericht te kunnen onderzoeken hebben we uw PDN-track & trace-nummer nodig. Stuur dit alstublieft naar customer.service.nl@pdn.express, dan kijken we de status na en nemen het verder op. Onze excuses voor het ongemak.

Eerst terug naar China?

Ik geloof dat dit bedrijf via China rijd en dan terug voor de bezorging. Mijn pakketje is al vanaf 30 september 8 savonds onderweg voor bezorging. Heb nu nog niks. Via track en trace krijg je geen informatie over tijd en dag, en te bereiken alleen via mail en dan krijg je een standaard antwoord als ja hou de track en trace in de gaten. Ja lekker duidelijk! Kwalitatief Uitermate Telleurstellend bedrijf

Svar fra PDN

Het spijt ons te horen dat uw pakket sinds 30 september als onderweg voor bezorging staat zonder duidelijke dag- of tijdinformatie en dat u via e-mail vooral standaardantwoorden krijgt. Dat is niet de service die we willen bieden. Om dit gericht te kunnen onderzoeken hebben we uw PDN-track & trace-nummer nodig. Stuur dit alstublieft naar customer.service.nl@pdn.express, dan kijken we de status na en nemen we het verder op. Onze excuses voor het ongemak.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Never delivered and blamed customer!

Never delivered and blamed the customer. Service is awful and after months blame the customer with no reason what so ever. Hilarious bad service! Stop using asap.

30. september 2026

Svar fra PDN

We are sorry to hear that your parcel was never delivered and that you felt blamed as the customer. That is not the service we want to provide. To look into this properly we need your PDN tracking number. Please email it to customer.service.nl@pdn.express and we will check the status and follow up. Our apologies for the inconvenience.

To avoid!!

After 2 weeks of waiting and no update on my package, with very disappointing contact costumer service, my package was thrown 2m next to the door into the grass… very disappointing, please avoid if possible

1. oktober 2026

Svar fra PDN

We are sorry to hear that you waited two weeks with no useful update and that your package was left in the grass next to the door. That is not the service we want to provide. To look into this properly we need your PDN tracking number. Please email it to customer.service.nl@pdn.express and we will check the status and follow up. Our apologies for the inconvenience.

PDN Express Nederland

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv