Payticon Sp. z o.o. Anmeldelser 190

TrustScore 4.5 av 5

4,3

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Znalazłem kilka stron z tego typu usługami, jednakże, często płatności były utrudnione (brak możliwości płacenia kartą) czy okropne prowizje itd. Tutaj dostałem towar szybko i bez problemu z płatności... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Paysafecard - mało formalności, bardzo szybka bezproblemowa płatność, kod dostarczony NATYCHMIASTOWO. Najlepsza platforma do kupowania Paysafecard :) - jedynie podczas pierwszej transakcji miałem... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Szybkość, dostępność 7 dni w tygodniu 24 godziny na dobę. Brak dodatkowych opłat i prowizji. Możliwość płatności kartą płatniczą. Kupowałem nawet 20 razy pod rząd w kilkuminutowych odstępach czasu i n... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Doświadczenia ze współpracy z tą firmą są niestety bardzo negatywne. Chaos organizacyjny, brak reakcji na wiadomości oraz ignorowanie ustaleń sprawiają, że trudno zaufać tej firmie jako partnerowi biz... Vis mer

Informasjon om virksomheten

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har svart på 87 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én måned

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Nie polecam tej strony zapłaciłem dwa…

Nie polecam tej strony zapłaciłem dwa razy po 600 zł paysafecard pieniądze zostały z konta pobrane a kod na adres email nie przyszedł do dziś,
Edit Wszystko zostało wyjaśnione z supportem także zwracam honor tej o to firmie Payticon.

29. mars 2026

Zawsze sprawnie i szybko

Zawsze sprawnie i szybko

1. mars 2026

Szanowny Kliencie,

Chcielibyśmy serdecznie podziękować za skorzystanie z naszych usług i poświęcenie czasu na podzielenie się swoją opinią. Jesteśmy niezmiernie wdzięczni za każde dobre słowo i cieszymy się, że nasze starania przyniosły pozytywne rezultaty.

W payticon.com zawsze staramy się zapewniać najlepszą możliwą obsługę i oferować produkty najwyższej jakości. Państwa satysfakcja jest dla nas najlepszą nagrodą i motywacją do dalszego rozwoju.

Mamy nadzieję, że będziemy mieli przyjemność ponownie służyć Państwu w przyszłości. Jeśli mają Państwo jakiekolwiek pytania lub potrzebują dodatkowej pomocy, prosimy o kontakt – zawsze jesteśmy gotowi pomóc.

Jest dobrze

Jest dobrze

23. februar 2026

Mozna limit zwiekszyc

26. januar 2026

Cena

Cena i super hiper szybki zakup

1. januar 2026

Jak dla mnie super

Jak dla mnie super. Skorzystałem 2 razy i zero problemów. Będę korzystał z tego serwisu. Szybko i bez żadnego problemu.

28. desember 2025

Pozytywne zaskoczenie

Najpierw się zmartwiłem że nie przychodziło po jakiś 2 minutach ale po 5 przyszło więc rzeczywiście minęło kilka minut

23. desember 2025

Wszystko sprawnie jak dla mnie 10/10

18. desember 2025

Bbjh

Może być takie sobie

1. mai 2025

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Rozumiem weryfikację ponieważ jest to…

Rozumiem weryfikację ponieważ jest to normalne i zrozumiałe. Niestety czas realizacji sklepu po płatności która została zrealizowana, żeby szybciej zweryfikować i zostało to przekazane do sklepu jest bardzo słabe. Moim zdanie czas realizowali zamówienia max 30 minut ja już czekam prawi 2 godziny

5. desember 2025

Svar fra Payticon Sp. z o.o.

Dziękujemy za wiadomość i zrozumienie procesu weryfikacji — to dla nas ważne. Przepraszamy za zbyt długi czas realizacji po płatności. Rozumiemy frustrację, bo oczekiwanie blisko 2 godzin zdecydowanie nie jest standardem, do którego dążymy. Weryfikacja ma na celu bezpieczeństwo transakcji, ale nie powinna powodować takiego opóźnienia.

Twoje zgłoszenie zostało przekazane do sklepu w trybie pilnym, aby przyspieszyć realizację. Jednocześnie analizujemy, dlaczego czas obsługi przekroczył oczekiwane ~30 minut, żeby taka sytuacja nie powtarzała się w przyszłości. Jeśli podeślesz numer zamówienia (lub ostatnie 4 cyfry numeru telefonu/e-mail użyty przy zakupie), sprawdzimy status i wrócimy z konkretną informacją.

Great and simple

1. november 2025

Ok wszystko ok

1. august 2025

Ok portfel polecam

Ok portfel polecam

1. desember 2025

payticon.com

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv