Znalazłem kilka stron z tego typu usługami, jednakże, często płatności były utrudnione (brak możliwości płacenia kartą) czy okropne prowizje itd. Tutaj dostałem towar szybko i bez problemu z płatności... Vis mer
Paysafecard - mało formalności, bardzo szybka bezproblemowa płatność, kod dostarczony NATYCHMIASTOWO. Najlepsza platforma do kupowania Paysafecard :) - jedynie podczas pierwszej transakcji miałem... Vis mer
Szybkość, dostępność 7 dni w tygodniu 24 godziny na dobę. Brak dodatkowych opłat i prowizji. Możliwość płatności kartą płatniczą. Kupowałem nawet 20 razy pod rząd w kilkuminutowych odstępach czasu i n... Vis mer
Doświadczenia ze współpracy z tą firmą są niestety bardzo negatywne. Chaos organizacyjny, brak reakcji na wiadomości oraz ignorowanie ustaleń sprawiają, że trudno zaufać tej firmie jako partnerowi biz... Vis mer
Rynek Główny 28, 31-010, Kraków, Polen
Har svart på 87 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én måned
Szybko i sprawnie obsługuje klienta, konkretnie i czytelnie wszystko jest wyraźnie opisane.
Raczej nie podoba brak płatności za pomocą gogle pley
Wszystko jest super oceniam na 5 gwiazdek tylko księgowanie płatności myślałem że bedzie szybsze
Szybka płatność, 3 min i kod na mailu
Nie polecam tej strony zapłaciłem dwa razy po 600 zł paysafecard pieniądze zostały z konta pobrane a kod na adres email nie przyszedł do dziś,
Edit Wszystko zostało wyjaśnione z supportem także zwracam honor tej o to firmie Payticon.

Svar fra Payticon Sp. z o.o.
Jak dla mnie super. Skorzystałem 2 razy i zero problemów. Będę korzystał z tego serwisu. Szybko i bez żadnego problemu.

Svar fra Payticon Sp. z o.o.
Najpierw się zmartwiłem że nie przychodziło po jakiś 2 minutach ale po 5 przyszło więc rzeczywiście minęło kilka minut

Svar fra Payticon Sp. z o.o.
Rozumiem weryfikację ponieważ jest to normalne i zrozumiałe. Niestety czas realizacji sklepu po płatności która została zrealizowana, żeby szybciej zweryfikować i zostało to przekazane do sklepu jest bardzo słabe. Moim zdanie czas realizowali zamówienia max 30 minut ja już czekam prawi 2 godziny