Szybko, sprawnie i profesjonalnie. Od razu po wpłacie jest na mailu zakupiony dostęp. Bardzo dobry kontakt i wsparcie podczas pierwszego logowania ,natychmiastowe odpowiedzi. Wszystko Super! POLECAM... Vis mer
Se hva andre synes
Serwis jest bezbłędny. Błyskawiczne zakupy. Błyskawiczna reakcja na maile. Nie znam drugiego takiego serwisu, który byłby tak godny zaufania. Polecam.
Hej! Jestem stałym klientem dostepy.com i korzystam z ich usług od paru miesięcy i za każdym razem trafiam na cudowne traktowanie z ich strony, za każdym razem dostaję produkt bardzo szybko i za ka... Vis mer
Strona jak najbardziej legit. Ceny przystępne nawet jak na konta współdzielone. Mnóstwo gier do wyboru (łącznie z tymi najnowszymi), szybka wysyłka oraz odpowiedź, możliwość płatności blikiem a nawet... Vis mer
Selskapet har svart
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Dostępy do kont, konta współdzielone PC / XBOX. Konta w najniższych cenach. Największy sklep z kontami współdzielonymi na świecie, baza ponad 2500 tytułów dostępnych od ręki ! Natychmiastowa obsługa i pomoc na każdym kroku z dostępem do konta. Tanie konta dla każdego ! [ENG] PC/XBOX shared accounts offline. Titles at the lowest prices. The largest shared account store in the world, database of over 2500 titles available immediately! Immediate service and assistance every step of the way with access to your account. Cheap accounts for everyone !
Kontaktopplysninger
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Zaufanie
Super aplikacja z grami polecam
Super aplikacja z grami polecam. Oraz miła obsługa zawsze pomogą w razie potrzeby.
Zdecydowanie Polecam 👍
Bardzo dobry kontakt i wsparcie podczas pierwszego logowania ,natychmiastowe odpowiedzi. Wszystko Super! POLECAM👍
Mega!!
Korzystam od bardzo dawnaaaaaa. Nigdy nie miałem problemów. Kontakt na 100%
Dane doszły błyskawicznie
Dane doszły błyskawicznie, jakiekolwiek problemy są rozwiązywane od razu ani razu się nie zawiodłem polecam
100% legit
Deutsch:
Gekauft abends um 23 Uhr – der Support hat sehr, sehr schnell reagiert.
100% sicher und absolut empfehlenswert!
Auch die Webseite erfüllt alle EU-Standards – das hat mich überzeugt, problemlos mit Kreditkarte zu bezahlen.
⸻
English:
Purchased at 11 PM – the support responded very, very quickly.
100% safe and highly recommended!
The website also meets all EU standards, which gave me the confidence to pay by credit card.
Najlepsza stronka z dostępami do gier
Najlepsza stronka z dostępami do gier jaką znam. Kupuję od dłuższego czasu i nigdy nie miałem problemu. Szybkie odpowiedzi, szybka wysyłka i zawsze można się dogadać. Polecam.
Długi czas Oczekiwania na kod guard
Długi czas Oczekiwania na kod. Gdy zażądałem zwrotu w końcu dostałem kod, ale już zdążyłem kupić gdzie indziej więc z gry nie skorzystałem. A Temat zwrotu końcowo odpuściłem.

Svar fra DOSTEPY.COM
Fast Response
Owner quickly replying to mails, sometimes under 1 minute. Pretty cheap and available accounts, though people can be idiots and mess with them, but that's beauty of sharing accounts!
Extra strona,super gry,kody rabatowe…
Extra strona,super gry,kody rabatowe regularnie.
Chłopaki godni polecenia 💪
Najlepszy serwis w Polsce
Jako stały klient mogę potwierdzić: bardzo duża baza gier, bardzo szybka odpowiedź (czy to na jakiś problem, czy to Steam Guard), ceny rewelacyjne, częste promocje. Oby trwał jak najdłużej. Szczerze polecam!!
pełen profesionalizm
Mistrzostwo swiata
Mistrzostwo swiata! polecam kazdemu, nie ma lepszej strony. TOTALNY TOP !
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.