Nets Anmeldelser 2 514

2,3

Nets tilbyr betalingsløsninger til bedrifter. Vi søkte på løsningen Nets Easy og etter to uker med elendig kundeservice, samt totalt manglende oppfølging fikk vi avslag, grunnet ‘risikovurdering’. Tok... Vis mer

Opplevelsen med Nets over 5 års periode er så dårlig at det nesten ikke er til å tru. Konstante problemer med bankterminal første 3 år. Veldig lite gunstig at terminal sjeldent funker når du skal ta b... Vis mer

Veldig skuffende opplevelse. Det er umulig å kansellere bankterminalen uten å gi minst 6 måneders varsel, noe som ikke var tydelig da vi inngikk avtalen. I tillegg kommer det en dyr regning til slutt,... Vis mer

Fikk melding angående sperret kort og ble henvist eit telefonnummer og eit saksnummer for hjelp. Ble sittende i kø i 20 minutter, men problemet var løst etter 2 minutter.

1. Pengeoverføring

Om Nets

Payment solutions for every business

About us

Nets is dedicated to make payments easier for our merchant customers, as well as their customers. We offer user-friendly solutions to companies of all sizes and both within physical payments and online. We strive to be merchants’ trusted payment partner, so we do not compromise on security and stability.

Are you in need of support?

Our customer care are ready to answer your questions on phone every Monday to Friday between 8:00-17:00.

You can also find answers to your questions by following the link below.

Support portal

2,3

Under middels

3k anmeldelser

Nets er den værste betalingsløsning

Nets er den værste betalingsløsning, dyre terminaler, svært og bogføre, 1000 gebyr, lang ventetid på internationale kort transaktioner. opsigelse koster 2000,- plus 6 måneders abonnement for kortindløsning.
Bondefangeri der burde være ulovlig

6. juli 2023

Korrupsjon , svindel og bedrag fra NETS , Annette Finstad NOVUSDENTAL AS Norge og bank sin side når det handles på netthandel belaster de 2 ganger det samme beløpet fra Visakort

Dette godt organisert korrupsjon, svindel og bedrag fra de alle involverte private aktører NETS de ansatte heter Johanne og Stian, Curaprox Norge som selger på vegene av sveitsisk varemerke i Norge en som heter Annette Finstad Novusdental AS Norge og bank.De har belastet og har trukket fra mitt kort og fra min konto 2 ganger det samme beløp på kr. 991 når fysisk netthandelen har skjedd fra denne dato har jeg som bevismateriale bilde av transaksjonen hvor mine penger har gått ut fra konto men ikke er blitt ferdig behandlet hos de. Og igjen de har trukket 3 uker etter dette det samme beløp på kr. 991 har også som bevismateriale bilde av denne transaksjonen men forskjellig dato når netthandel har ikke skjedd .Men de har slettet og fjernet denne første transaksjonen som har skjedd når netthandel er blitt utført av meg. Men jeg har bevart som bevismateriale alle transaksjons bilder og bilder av alle de bevegelser i min nettbank. Denne saken er også politianmeldt hos Politidirektoratet som forsøk på svindel av meg som kunde fra de alle involverte private aktører.

11. mai 2023

‼️SVINDEL

‼️SVINDEL! STYR UNNA!!!!‼️

Tar aldri telefon! Sier de skal legge deg over til neste saksbehandler. Gir ut telefon nummer som ikke fungerer!
Sendte aldri ut min bankterminal, ingen brev ingen informasjon. !!!!

29. juni 2022

NUL stjerner

Jeg har siddet over en time, og prøvet at bestille en vare. Jeg tror at jeg er kommet tilbage til det samme udgangspunkt 6 gange, og har brugt 6 nøgler på mit nøglekort. NUL stjerner.

2. november 2021

Hej Morten

Tak for din anmeldelse. Det er ikke længere muligt at anvende nøglekort ved køb på nettet, her skal du benytte NemID appen.

Lise

noe av det verste jeg har vært bort

noe av det verste jeg har vært bort, 48 min tok det før noen svarte, jeg hadde klart å bytte kunde konto og klarte å ikke få med regningen til nets i tida, da stengte terminal, så ble det betalt og betalingen ble regiatert og saken ble slettet, men det skulle ikke holde for å åpne selv saken var slettet, fikk tilbud at jeg skulle betale 900 kr for raskt åpning innen 24 timer, så spør jeg er ikke saken slettet, joda svarer de og alikavel må jeg drive butikken uten terminal.
Frekkheten av kundeservice skal du lenge lete etter.
Ser etter andre løsninger

21. mai 2021

Ekstrem dårlig service

Ekstrem dårlig service. Et firma hvor kunden absolut ikke er i centrum.

1. februar 2021

Hej

Tak for din anmeldelse.

Lise

Umulig å komme ut av avtalen.

Umulig å komme ut av avtalen.
Vi er kunde over 10 år og oppdaterte avtalen med kredittkortbetaling i 2018. Vår forståelse da var at bindingstiden ikke skulle gjøre det umulig å komme ut av avtalen, og at dette var mer en formalitet. Nå har livssituasjonen endret seg og Nets er ekstremt rigide. Vi må leie terminalen (eller i hvert fall betale for den) ut hele bindingstiden uansett om vi leverer den tilbake og de leier den videre ut selv. Det utvises ingen fleksibilitet eller forståelse og de repeterer kun med avtaleteksten i enhver dialog. Ettersom dette er en avtale mellom næringsdrivene står de fritt til å utnytte dette uten noe særlig hensyn til sine kunder. Jeg kan ikke forstå denne rigide holdningen, de baserer seg på alt for stor markedsmakt og på å få kundene inn i et avtaleforhold man ikke kommer seg ut av. Nå finnes det heldigvis flere og bedre, mer kundeorienterte og fleksible tilbydere på markedet. Styr unna!

Ref svar: Helt riktig at bindingstid er bindingstid. Men til forskjell til de fleste andre aktører, som tar et avbruddsgebyr basert på rabatten man får som følge av bindingstiden, krever dere hele beløpet uavkortet for resterende bindingsperiode. Dette gjelder helt uavhengig at dere får tilbake terminal og kan leie denne ut videre. Bindingstiden er obligatorisk for å få avtale med dere og jeg kan ikke annet enn forstå at dette er ødeleggende for sunn konkurranse da dere sperrer kunder inne med et ganske urimelige vilkår. Videre vil dette medføre en stor risiko for en nystartet bedrift der dere etter gjeldende praksis da vil kreve f.eks 35 måneders leie (f.eks 400 NOK*35= 14 000 NOK) dersom man av en eller annen grunn må avvikle driften kort tid etter oppstart. Og som dere selv presiserer i svaret under, vises det ingen forståelse for situasjonen for øvrig.

Jeg vil også bemerke at jeg synes dette står i dårlig stil sammenlignet med det samfunnsansvaret som mange andre store bedrifter viser i dag, med hensyn til fleksibilitet og reduksjon av kostnader for selskaper og småbedrifter som må endre seg i takt med usikre tider.

22. juni 2020

Hej Magnus

Tak for din anmeldelse. Det er selvfølgelig rigtig svært, når livssituationen ændrer sig, men en bindingsperiode er jo gældende - uanset situationen.

Dårleg erfaring

Dårleg erfaring,
Nets aukar provisjonen sin ved å sende nyheitsbrev kamuflert som gode nyheiter til kundane sine men i realiteten er det kraftige prisaukar.

Eg sende mail å klaga og fikk då mail om at eg likevel skulle få behalda den provisjonssaatsen eg hadde. Begrunnelsen var då at eg låg inne på ein gamal avtale og at eg no skulle få gå over til den nye med lågare provisjonssats til Nets.

Dagen etter fikk eg mail om at eg kunne sjå bort frå den mailen om at eg skulle få behalda provisjonssatsen min. Eg skulle likevel ha prisauksen som dei varsla.

Når eg så skifte selskap frå Nets til Bambora så ringer NETS på nytt men då er det andre tonar, då skal eg få nedsatt provisjon likevel. Men då hadde eg fått nok.

I ettertid får eg rekning på rekning frå NETS utan å vite kva dei gjeld og kva periode dei sender rekning for. Når eg sender mail for å høyra kva det er så er det ingen svar.

Eg oppfordrar alle til å sjekke ut kva dei ligg inne med i provisjonssats, Ser at Nets no har kampanje med fra 1,35% i provisjon. Betalar du meir en 1,35 så må du sjekke med anna leverandør.

Svarar dei ikke på mail så ring eller sjekk på oppgjersnota kva du betalar.

Her er det mykje å spare for mange. Eg er i starten på ein artikkel innan emnet "Spar transaksjonskostnader i CORONA tid" som eg planlegg å publisera noko seinare i år.

Transaksjonskostnader blir ofte gløymt og ein har kun fokus på bank kostnader og forsikrings kostnader. Men for mange bedrifter kan det vere mykje å spare ved å ha fokus på unødvendige transasksjonskostnader. Dette er eit område som har hatt lite fokus men må løftast fram.

10. mai 2020

Hej Thomas

Tak for din anmeldelse.

Lise, Nets

Aldri vært mer missfornøyd med et…

Aldri vært mer missfornøyd med et selskap. De har verdens dårligste kundeservice. Ingen vet noe, setter en over, lover å ringe uten å gjøre det osv. Helt horribelt og Forbrukerombudet bør gripe inn.
Som kunde opplevde jeg at de dessverre overtok avtalen vi hadde med Nordea Norge som jeg var veldig fornøyd med. Uten å ringe meg eller sende brev satt de opp prisen så det kostet oss 30 000 NOK mer i avgifter på 10 mnd!!!
Hadde en kunde av oss der vi returnerte salget (til Danmark). Etter 2 måneder har de enda ikke klart å sende pengene til den stakkars kunden og vi sendte de i retur dagen etter så Nets har pengene et sted på sin konto. Sikkert ringt inn 20 ganger til de. Da jeg sa de burde betale renter og omkostninger til kunden som de selv krever inn (gebyr og inkasso ved ikke betaling) var helt uaktuelt. At noe slikt finnes i 2019 er over min fatteevne.

28. juni 2019

Hej Yngvar

Mange tak for din anmeldelse. Jeg er rigtig ærgerlig over at høre om din oplevelse. Det er den type service, som vi normalt leverer, så derfor vil jeg rigtig gerne have lov til at undersøge sagen nærmere. Jeg håber, at du vil skrive til mig med lidt flere detaljer på trustpilot@nets.eu.

Lise

Kundeservice ?? Hvor er den ?

Har hatt terminal fra NETS i flere år. Så sier NETS opp terminalen pga. de vil slutte å supportere denne. Det tar 14 dager å få svar på epost om at jeg ønsker å si opp kundeforholder (for å være på den sikre siden) Svar etter 14 dager er: Ring oss. Har ring når jeg ikke fikk svar...da stod jeg altså 30 minutt i telefonkø....og alt dette til den nette sum av kr. 30 pr. måned i flere år for KUNDESERVICE. Nei dette holder ikke NETS!

25. desember 2018

Hej Trond

Tak for din anmeldelse. Jeg kan godt forstå, at du ikke er tilfreds med denne service. Der kan desværre være tidspunkter, hvor der opleves nogen kø for telefoniske henvendelser - afhængig af tid på måneden etc., - men vi forsøger hele tiden at have den rigtige bemanding, så vi kan betjene vores kunder bedst muligt.

Hvis du skriver til mig på Trustpilot@nets.eu med dit CVR-nummer eller andet identifikation, så skal jeg undersøge din sag og søge for, at du får en bekræftelse på din opsigelse.

Fin service

Det er en meget god service

26. september 2018

Hej Thomas

Tak for din anmeldelse. Dejligt at høre, at du har fået rigtig god service. Det er det, som vi er her for.

Professionel og behagelig service ⭐️

30. september 2017

Hej

Tak, fordi du tager dig tid til at skrive til os her på Trustpilot. Jeg er glad for at læse, at du er tilfreds med den service, som du har fået.

Rigtig god dag.

Mvh

Ren svindel

1. Blir tvunget til å få medarbejdersignatur til min virksomhet
2. Skriver en email når min nøglefil (påtvunget) ikke virker
3. Får regning på 250 for support, selv om nets regler er helt klare om at henvendelser om administrator-ngølefiler er gratis
4. Får inkasso
5. Ringer inkasso-virksomhed, som ikke kan hjelpe, og som forteller at nets regnskapsafdeling 'sitter i telefonfritt lokale' så jeg ikke kan ringe til dem
6. Skriver mail til nets faktura-afdeling, og får autosvar om at jeg kan forvente svar innen 10 dager!

Nu venter jeg bare på en ny faktura hvis de besvarer min email.

9. desember 2014