when you stop working with them they will charge you 3 months because that how it is stipulated in the contract. how to terminate the contract is so difficultly setup in the website that you need to a... Vis mer
Selskapet har svart
Ik had een issue met het vervolledigen van mijn account. Via de chatfunctie contact gehad met Orlando en alles direct samen kunnen oplossen.
Selskapet har svart
Hebben bij beddenleeuw bed besteld en daarna geannuleerd. En heb ten onrechte pay.nl als boosdoener beschreven hun hebben me mail altijd beantwoord en ze hebben hun best gedaan om dit uit de wereld t... Vis mer
Selskapet har svart
Pay.nl is echt een topper en een voorbeeld voor hoe een betaalplatform hoort te werken. De service is snel, professioneel en persoonlijk, en het systeem werkt altijd soepel en betrouwbaar. Ik ge... Vis mer
Selskapet har svart
Pay.'s alles-in-één betaalplatform laat jouw webshop groeien en verhoogt je conversie Met Pay. bied je elke betaalmethode aan die je klanten nodig hebben, online en in-store. Pay. is dé betaalprovider die het ondernemen voor jou als merchant een stukje makkelijker maakt. Registreer en ontvang al binnen 15 minuten betalingen. Dankzij onze plug & play plugins en geavanceerde API koppelen ondernemers moeiteloos verschillende integraties met hun webshop of fysieke winkel. Voor een nog completere dienstverlening biedt Pay. verschillende features aan die de conversie van ondernemers direct verhogen. Voorbeelden hiervan zijn het iDEAL backup plan, de second chance e-mail, recurring payments of dynamische betaallinks. De wereld van betalingen innoveert en verandert continu en als innovatieve betaalprovider ontzorgt Pay. ondernemers op het gebied van betalingsverkeer. Hierin wordt het creëren van een zo soepel en veilig mogelijke omnichannel (ver)koopervaring als nummer één prioriteit gezien. Pay. biedt verschillende betaalmethoden aan zoals iDEAL, Bancontact, Visa, MasterCard, PayPal en Apple Pay. Daarnaast zijn we bekend vanwege ons aanbod van buy now, pay later betaaloplossingen (achteraf betalen en gespreid betalen) met Klarna, Riverty, in3 en nog veel meer. Ondernemers maken via Pay. hun betaalmix nog vollediger met het aanbieden van gift cards en in-store pinbetalingen.
Hengelosestraat 113, 7514AE, Enschede, Nederland
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Svar fra Pay.
Per ongeluk een bedrag naar Pay over gemaakt, wat naar een ander bankrekeningnummer moest.
Met 1 mailtje was het een dag later al opgelost. Snelle service!

Svar fra Pay.
Helaas opgelicht geweest maar gelukkig het gehele bedrag terug gekregen dankzij Pay.nl.
Erg vriendelijk en een super service geleverd!

Svar fra Pay.
Al een aantal keer meegemaakt dat mijn telefonische betaling wordt beëindigd door pay.nl (vermoedelijk om een intern limiet). Maar zelfs als ik ruim onder dit limiet (€50 na servicekosten) blijf, wordt het gesprek alsnog na een halve minuut afgebroken. Vandaag al twee keer gehad, laat maar zitten dan. Maar ze kapen ondertussen wel een deel van je tegoed, dat kan ik nu niet meer terugkrijgen. Jammer, maak het dan vooraf duidelijk als er een limiet bereikt is in plaats van halverwege het gesprek.

Svar fra Pay.
Duidelijke, goede heldere communicatie! Erg blij met de snelheid en terugkoppeling!

Svar fra Pay.
It is very good and easy

Svar fra Pay.
Nieuwe Pay pinterminal ontvangen via CycleSoftware.nl voor Ride Bike. Installeren ging niet helemaal goed. Contact opgenomen met Pay Klantenservice. Netjes en goed geholpen. Het probleem lag aan de internet verbinding met Advies van de Pay medewerker goed en snel kunnen oplossen.

Svar fra Pay.
In 2021 heb ik een online bestelling geplaatst bij Websa. Door enorme leveringsvertraging besloot ik mijn bestelling te annuleren maar het aankoopbedrag van 180 euro is nooit teruggestort op mijn rekening. Ook niet na het inschakelen van een incassobureau. Bij gebrek aan energie (ik ben chronisch ziek) besloot ik het er maar bij te laten zitten. Totdat ik online eenzelfde soort verhaal las en diegene adviseerde om contact met Ipay op te nemen, want deze persoon had zijn aankoopbedrag weten terug te krijgen via Ipay.
Ondanks dat het een betaling betrof uit 2021 en het bankrekeningnummer waarmee ik de betaling had gedaan inmiddels is opgeheven, heeft Ipay het toch voor mekaar gekregen om na uitgebreid speurwerk mijn betaling te kunnen koppelen aan door mij verstrekte gegevens. Ik kreeg een hele vriendelijke terugkoppeling van Lars met de mededeling dat mijn geld in de loop van volgende week gestort zou worden. Vervolgens stond het bedrag stond na 1 werkdag al op mijn rekening!
Chapeau! Ik gaf het weinig kans maar ben zo blij dat het Ipay gelukt is. Ik hoop dan ook dat Ipay nog veel gedupeerden mag helpen.

Svar fra Pay.
Thought you were interested in protecting people's transactions with companies who con you out of money never received my goods yet you DECIDE they are not at fault , how much money do you make from these rogue companies to decide in their favour.
You are as bad as they are NEVER USE PAYPAL AGAIN

Svar fra Pay.
Hele goede ervaring met ze.Meteen contact via chat en probleem was verholpen. Ook eigen inbreng medewerker was erg goed.

Svar fra Pay.
Pay verzorgd voor ons alle betaaldiensten en we zijn echt enorm te spreken. De 1 op 1 support niet te vergeten als je ergens mee zit ze zijn er altijd om je te helpen!

Svar fra Pay.
On January 9, I found my transaction and sent the information on it to my e-mail. While unsuccessfully tried to solve the issue with the seller for 2 weeks, the transaction disappeared, i.e. it is impossible to complain about the seller. On January 23, at the request of tech support, I provided a bank statement with details of the transaction, and for 4 days I have been completely ignored. The lesson is to work with paypal and not to get in touch with any unscrupulous places like this.

Svar fra Pay.
Waar moet ik beginnen, het begin misschien? Ja, die was niet ontzettend soepel. Het set-up proces van je account kan een lastige zijn door het geautomatiseerde systeem. Het systeem onthoud eerdere aanmeldingen, en kan hierdoor als je andere zaken op orde gemaakt heb, je automatisch onder "hoog risico" plaatsen.
Je kan pay.nl eigenlijk direct gebruiken, maar je komt wel in een "boarding" proces terecht. In die tijd worden betalingen nog niet naar je eigen rekening over gemaakt. Door ergens een foutje van een systeem stond mijn account ook direct onder hoog risico. Hierdoor waren mijn transactie kosten ook hoger dan aangegeven op de website zelf. Als je gebruikt maakt van pay.nl, check dit even na.
Ralph is onze redder in nood hier geweest. Hij heeft voor ons de transactie kosten gewijzigd, en ons zelfs wat extra's gegund. Nogmaals bedankt Ralph!
Door een wat drukke privé tijd van mij was het pay.nl niet gelukt mij te pakken te krijgen, maar Ralph heeft het zeker meerdere malen geprobeerd.
Zeg ik dat het systeem vlekkeloos werkt? Nee. Maar dankzij telefonisch contact is alles goed gekomen, en kunnen we door. Nogmaals, thx! Op een goede samenwerking! 🤗

Svar fra Pay.
In onderstaande negatieve reacties kan ik mij maar moeilijk vinden. Wij hebben juist een waanzinnig positieve ervaring overgehouden aan de samenwerking en onboarding door het hoofd KYC als ook de dames en heren van het PAY.nl support team. Van ons krijgen ze een dikke 10+ en we hopen nog vele jaren samen te kunnen werken.
Veel dank voor alles en op een *gouden* toekomst!

Svar fra Pay.
Uitstekende ondersteuning en eindelijk een platform waar persoonlijke gesprekken mogelijk zijn. Snelle service en voortreffelijke systemen. Absoluut een aanrader!

Zeer goede service!
Pay.nl levert goede en snelle support.
Betrouwbare en stabiele software.

Svar fra Pay.
Hele fijne samenwerking met Pay. Onze accountmanager Joost heeft ons fantastisch geholpen om ons ticket platform te lanceren. De pakketten van Pay werken mooi en de support helpt je snel en goed. De communicatie verloopt soepel en ze denken ook actief met je mee. Ik vind het echt een aanrader als je op zoek bent naar een partij die niet alleen je transacties verwerkt maar ook helpt met maatwerk oplossingen om je processen te verbeteren en te optimaliseren.

Svar fra Pay.
So helpful service and kind staff.

Svar fra Pay.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.