Vi havde brug for pasning af vores to Coton de Tulear-hunde i en weekend og fandt Pawsomewalk online 🐶 Fra start virkede det meget trygt og ordentligt, blandt andet fordi der blev planlagt... Vis mer
Se hva andre synes
PawsomeWalk var en rigtig dejlig oplevelse. Karina fremstår som en kompetent, ansvarsfuld og meget omsorgsfuld hundepasser. Familien bakker fuldt op om opgaven med hundepasning og deres hjem var i... Vis mer
Selskapet har svart
Tryghed, omsorg og kærlighed til din hund er hjertet i PawsoneWalks! Den bedste reservemor, din hund kunne ønske sig! Nora elsker sin bonusfamilie og nyder friheden, den friske luft og den skønne sti... Vis mer
Selskapet har svart
Min meget energiske boxer, Mocca, har brug for at blive luftet i løbet af dagen og brænde noget krudt af. Karina sprang til opgaven med kort varsel og helt uden tøven, og har nu luftet Mocca på dagli... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Jeg tilbyder professionel hundeluftning og hundepasning, hvor fokus er på tryghed, motion og sjove oplevelser for din hund. Hos PawsomeWalk får din hund den opmærksomhed, den fortjener, mens du kan slappe af og vide, at din bedste ven er i gode hænder. Hos PawsomeWalk er jeg dedikeret til at give din hund den bedste oplevelse gennem min hundeluftning og hundepasningstjenester. Jeg ved, at hver hund og hver ejer har forskellige behov, og jeg står klar til at tilpasse mine tjenester, så de passer perfekt til jer.
Kontaktopplysninger
Korsbjergvej 16, 3520, Farum, Danmark
- info@pawsomewalk.dk
- pawsomewalk.dk
Den kærligste hundepasning
Vi har gennem tiden benyttet flere kenneler til vores dejlige hunde, men har altid stået tilbage med en oplevelse af, at det for dem ikke var den bedste oplevelse.
Nu har vi fundet den helt rigtigt løsning hos Karina og familie i Pawsomewalk.
Loke blev en del af familien fra dag 1 og vi mærkede fra første møde at her var stor kærlighed og interesse for Loke. Han er blevet aktiveret og har fået masser af kærlighed, leg og hygge. Vi har virkelig kunne mærke det var en anden hund vi fik hjem efter opholdet, en rolig og afslappet hund. Under opholdet sendte Karina løbende søde og sjove opdateringer som gjorde at vi også havde en god ferien.
Vi kan varmt anbefale Karina og familie, her er så megen hunde kærlighed, interesse og engagement at vi er helt benovede.
En kæmpe succesoplevelse

Svar fra PawsomeWalk
Tryghed, omsorg og kærlighed til din hund
Tryghed, omsorg og kærlighed til din hund er hjertet i PawsoneWalks!
Den bedste reservemor, din hund kunne ønske sig! Nora elsker sin bonusfamilie og nyder friheden, den friske luft og den skønne stimulering, hun får, når Karina tager hende med i parken mens vi er på arbejde, eller når hun er på ophold i Karinas varme og kærlige hjem. Her hygger hun sig med TorsdagsTumlingerne eller nyder flere dages forkælelse. Du kan med ro i hjertet overlade din firbenede ven til Karina, der med sin store kærlighed til hunde sikrer, at din bedste ven får den omsorg, den fortjener – når lange arbejdsdage eller ferier kalder.

Kærligste og bedste pasningsoplevelse
Vi stod pludselig med behov for pasning af vores doodle i alle hverdage, pga. større, larmende renovation, da vi så Karinas opslag. Mere kærlig og ordentlig pasning finder man simpelthen ikke. Vores hund blev budt velkommen med åbne arme og måtte færdes frit i familiens hjem og i haven. Han var også med i tumlegruppe med andre hunde om torsdagen. Det var tydelig for os, at Karina og familien nød samværet med vores hund - og det var gengældt. Allerede efter første pasning, løb vores hund glad ind til hende, når han blev afleveret. Selvom vores behov efter renovationen er blevet mindre, vil vi prioritere at sende vores hund over til Karina nogle gange - også med overnatning. Vi er 100 procent trygge og føler nærmest, at vores hund har fået sig en ekstra familie.

Love and affection
We entrusted our puppy Lola to Karina and her family for a week, and we couldn't have been more pleased with the care they provided. Our furry friend received ample love and attention throughout our time away.
Karina made sure that our puppy enjoyed daily walks, runs, and socialization with other dogs, all of which are crucial for fostering good behavior in dogs.
Additionally, we were delighted to receive daily updates, complete with photos and videos, showcasing our dog's well-being. These updates not only provided us with peace of mind but also reaffirmed that we had made the right choice in selecting Karina for this responsibility.
Without hesitation, we wholeheartedly recommend Karina and PawsomeWalk for anyone seeking exceptional care for their beloved pets.

Hjemlig pasning
Jeg fik passet Alba på 7,7 år fra d. 22.-24./11.-24. Vi havde været på besøg en enkelt gang før pasningen, så jeg var helt tryg ved at aflevere hende til Karina og familien.
Hunden bliver en del af familien, passes med kærlighed og opmærksomhed, bliver leget med og får gået nogle gode ture.
Jeg kan på det varmeste anbefale Pawsomewalk, og skal Alba passes igen, har jeg her fundet stedet jeg har tillid til og er tryg ved.
Kate Madsen

En uovertruffen hundepasningsoplevelse
Vi kan kun give den varmeste anbefaling til Karina og familie som har passet vores hund. Fra første øjeblik følte vi, at vores store bamse blev en del af deres familie. Hun tog sig virkelig tid til at integrere Arnold i deres dagligdag og sørgede for, at han havde masser af kærlighed, motion og sjov. Fra gåture til leg i haven var han i de bedste hænder. Fremragende kommunikation og daglig opdatering samt billeder, der gjorde os trygge Vi er dybt taknemmelige for deres hengivenhed og den fantastiske oplevelse, vores hund har haft. En familie i særklasse, som vi helt klart vil anbefale.

Den kærligste hundepasning
Jeg har i efterårsferien fået mine 2 hunde passet af Karina og hendes søde familie. Det var den bedste oplevelse fra start til slut. Mine hunde blev omfavnet, underholdt, motioneret og ikke mindst forkælet med massere af omsorg og kærlighed. Karina sendte løbende beskeder og billeder af, hvordan mine hunde hyggede sig, hvilket gjorde, at jeg trygt kunne nyde min ferie uden nogen form for bekymring. Jeg vil helt klart benytte dette pasningssted en anden gang. Jeg giver derfor Pawsomewalk min allerbedste anbefaling.

Hundepasning i absolut særklasse
Hundepasning i absolut særklasse! Glemt alt om dine tidligere erfaringer fra dårlige hundepassere, som dybest set er ligeglad med din hunds trivsel - din hund som betyder så meget for dig. Glem alt om ubehagelige afleveringer på kennelen, hvor din hund bliver sat i bur og ensom bliver ladt tilbage. Hos Pawsomewalk bliver din hund passet med den største kærlighed, opmærksomhed og interesse som du overhovedet kan forestille dig. Vores 1 år gammel hund Konrad var i 24 timer tydeligvis og i bogstavligste forstand en del af den herlige familie omkring Karina med alt hvad dette indebærer af leg og deltagelse. Det er så tydeligt, at familien elsker hunde, hvilket smittede af på Konrad, som var super glad da jeg afleverede og i total hunde-balance da jeg hentede ham. Jeg modtog en status sms og foto om aftenen - hvilken skøn gestus. Jeg kan klart anbefale Pawsomewalk - tænk engang at jeg/vi kan få passet vores hunde sådan et sted. Kæmpe tak til Karina og hendes familie.

Svar fra PawsomeWalk
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.