tot nogtoe gaat alles goed apoquel afgebouwd naar nul gebruik nu 4 weken anti jeuk van pawrful 4 stuks per dag voor mijn oud duitse herder van 52 kilo Bo is niet , meer gaan krabben maar stabiel ge... Vis mer
Selskapet har svart
De bestelling verliep vlekkeloos. Er kwam ook meteen een bericht met meer info en het nummer van de klantenservice voor vragen over het gebruik. Mijn hond neemt de probiotica goed in de ochtend op nuc... Vis mer
Selskapet har svart
Ik vind deze vraag erg vroeg ik gebruik het nauwelijks een week en het resultaat is nog niet goed ze heeft nog veel uitslag dus ik kan niets zeggen of het product wel de juiste is
Het is ongelofelijk dat na een paar dagen er al zoveel verandering is te zien bij onze hond. Ze likte, beet en krabde veel aan haar poten. En nu is ze een stuk rustiger. Een hele opluchting! Dank jull... Vis mer
Selskapet har svart
Pawrful ondersteunt hondenbaasjes met natuurlijke supplementen die bijdragen aan een gezonde en gelukkige hond, zodat elke dag gevuld is met vrolijke kwispels en kleine geluksmomenten.
De Smidse 21, 6931KJ, Westervoort, Nederland
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
De probiotica van pawrful is echt een aanrader…het is een lekker smeuïge traktatie die je lieve viervoeter graag opsmikkeld. Het is dus goed voor je hond en erg lekker !! Het contact met pawrful is ook bijzonder prettig. Binnen en dag was de probiotica binnen. Ik zeg DOEN 🩵.

Svar fra Pawrful
Mijn hondje heeft de pawrful probiotica anti jeuk en darmfezondheid geprobeerd ze vindt ze super lekker en tot nu toe al heel positief over het product ze reageerd er heel goed op! Zal het zeker aanraden en nog een keer kopen! Je komt ook makkelijk in contact met pawrful en helpen je goed!

Svar fra Pawrful
Onze hond had eerst last van jeuk en kreeg daardoor rode irritatie plekken. Nu na een aantal pawrful snoepjes zien we gelijk resultaat in het minder krabben en de vlekken worden ook beter.

Svar fra Pawrful
Het viel mij op dat onze hond meer aan het pootlikken was dan gewoonlijk en zijn ontlasting minder goed was. Na aanschaf en gebruik van de pawrful snoepjes/brokjes is het afgenomen!

Svar fra Pawrful
De levering was top, onze hond had last van zijn darmen, knaagde aan zijn poten en at de hele tijd gras. Na talloze middeltjes eindelijk iets wat écht werkt.
Wij herkennen onze hond niet meer terug, hij is energiek, vrolijk en weer speels!

Svar fra Pawrful
Snelle levering! De probiotica snoepjes hebben goed geholpen tegen het krabben. Zowel baasje als hond helemaal tevreden!

Svar fra Pawrful
Goede overzichtelijke webpagina met heldere uitleg. Bestelling geplaatst en ook snel en correct geleverd. Mooi product in een mooie verpakking en onze hond vindt ze super lekker.

Svar fra Pawrful
Naast dat de hond het heel lekker vindt (heel belangrijk), lijkt het ook te werken. Wat dat betreft dus een goede investering voor de gezondheid van mijn hond. Aanrader!

Svar fra Pawrful
Goed product en snelle levering. Top service!

Svar fra Pawrful
Mijn hondje at vaak gras tijdens het wandelen en had ook vaak last van slechte ontlasting. Na het gebruik van de Pawrful supplementen is hier verbetering in gekomen!

Svar fra Pawrful
Goede kwaliteit, mooie prijs, levering zoals afgesproken en prima aanbod

Svar fra Pawrful
Voor de eerste keer een potje Probiotica, supplementen voor onze hond bij Pawrful gekocht. We hadden onze bestelling snel binnen, goed verpakt.
De supplementen zitten in een stevig potje en zijn luchtdicht verpakt. Bij het openmaken geen chemische geurtjes. Het ruikt fris en de supplementen hebben de vorm van een botje.
Niet alleen ik was enthousiast, onze hond ook :) Ze vindt ze heel erg lekker, ook krijgt ze het goed gekauwd. ( ze heeft namelijk niet heel veel tandjes meer). Positieve ervaring hier! Echt top!

Svar fra Pawrful
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.