tot nogtoe gaat alles goed apoquel afgebouwd naar nul gebruik nu 4 weken anti jeuk van pawrful 4 stuks per dag voor mijn oud duitse herder van 52 kilo Bo is niet , meer gaan krabben maar stabiel ge... Vis mer
Selskapet har svart
De bestelling verliep vlekkeloos. Er kwam ook meteen een bericht met meer info en het nummer van de klantenservice voor vragen over het gebruik. Mijn hond neemt de probiotica goed in de ochtend op nuc... Vis mer
Selskapet har svart
Bij de eerste bestelling niet in de gaten gehad dat hier een abonnement aan vast zit, zou dat ook nooit willen bij eerste bestelling omdat ik eerst wil weten of het product aanslaat. Maar oke het gin... Vis mer
Selskapet har svart
Het is ongelofelijk dat na een paar dagen er al zoveel verandering is te zien bij onze hond. Ze likte, beet en krabde veel aan haar poten. En nu is ze een stuk rustiger. Een hele opluchting! Dank jull... Vis mer
Pawrful ondersteunt hondenbaasjes met natuurlijke supplementen die bijdragen aan een gezonde en gelukkige hond, zodat elke dag gevuld is met vrolijke kwispels en kleine geluksmomenten.
De Smidse 21, 6931KJ, Westervoort, Nederland
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Heel snel geleverd,de hond lust ze graag,ik ben het nu 3 dagen aan het geven,hij schudt al veel minder met zijn kop.Zeer tevreden,zal in de toekomst nog meer bestellen.

Svar fra Pawrful
Goedemorgen , de bestelling is goed aangekomen.
Max is goed met de snoepjes ,zoals ik die noem .
Hij loopt vanzelf naar de kast daar hij weet dat hij ze krijgt.Het is een gelukkige hond en zijn baasje ook .
Vriendelijke groetjes , Martine en Max.

Svar fra Pawrful
Ik had een potje Pawrful probiotica besteld voor de hond van mijn vriendin. In het begin merkte we niet zo veel, maar na een week of 3 zagen we echt veel verschil in de klachten die hij had. De klachten werden langzaam minder en zijn nu bijna weg. Het werkt blijkbaar echt voor een goede darmflora!

Svar fra Pawrful
Mijn hond had veel jeuk. Dure pillen van de dierenarts werkte niet.
Nu krijgt hij elke dag 1 brokje en hij jeukt bijna niet meer. Heel blij mee.

Svar fra Pawrful
Eerst ging het mis bij per ongeluk afsluiten abonnement. Gelukkig rechtgezet. Onze beide honden klapperen nog meer met de oren en komt veel oorsmeer uit te de oren sinds het gebruik van dit (veel te dure) product.

Svar fra Pawrful
Blue moest wel even wennen aan deze snoepjes voor haar maar nu vind ze het lekker en is al goed te merken dat het werkt ze gebruikt nu 3 dagen dus kan nog niet veel over zeggen

Svar fra Pawrful
Vriendelijke bediening. Pakket niet te lang onderweg. Bedankt. Groetjes van Christiane. 🙏🙏🙏

Svar fra Pawrful
Ik gebruik het nu bijna 1 maand maar merk geen verschil. Hopelijk bij de volgende pot resultaat🤞
Ps na 2 maanden volgt een update

Svar fra Pawrful
Net mijn 2de bestelling binnen.
De honden krabben amper nog.
Bijten niet meer aan hun poten.
Poten en buik niet meer rood.
Super product ik ben blij dat product snel weer geleverd is.

Svar fra Pawrful
Ik heb een zeer goed advies gekregen van hun wat ik voor mijn hondje die darmproblemen had .
Nu ben ik al een kleine week verder en mijn hondje heeft er geen last meer van.
Die botjessnoepje probiotica zijn geweldig !
Dankjewel hiervoor 👌👏🏻❤️

Svar fra Pawrful
Het bedrijf is uitstekend en komen ook hun afspraken na.
Ik heb het betaalde geld terug gestort gekregen nadat was gebleken dat het produkt geen goede match was met onze hond.
Onze hond kreeg hele erge diarree en de jeukklachten verminderde niet bij gebruik,de jeukklachten was de reden om met probiotica te starten.
Tijdje gestopt om te kijken of het echt aan de probiotica lag,
Toen had onze hond geen diarree meer daarna wederom gestart en de diarree klachten pijlsnel terug.
Deze probiotica was geen goede match voor onze hond

Svar fra Pawrful
Het is op dit moment te vroeg om een oordeel uit te spreken. Kom over een week of vier nog eens terug.

Svar fra Pawrful
Wij zijn erg tevreden! We zien duidelijk verschil: Ziva heeft minder jeuk en zit zichtbaar beter in haar vel. Bovendien vindt ze het ook nog eens lekker en is het op natuurlijke basis.
Ik raad het zeker aan.
snelle verzending en heel klantvriendelijk.

Svar fra Pawrful
Steeds goed op de hoogte gehouden qua verzending en ook correct

Svar fra Pawrful
Wij zijn door instagram met hun in contact gekomen,
Wij mochten bij roxy de anti jeuk en gezonde darmstelsel uit proberen,
Roxy heeft een allergische reactie opgelopen door bepaald wasmiddel waardoor ze zich kaal beet. Zijn we begonnen met de anti jeuk en gezonde darmstelsel. en binnen 4 dagen was de jeuk weg en na een weekje zelfs de roodheid.
Het is echt een goed werk snoepje! voor ons is dit echt een top supplement die we kunnen toe passen als een hond last van jeuk heeft

Svar fra Pawrful
De probiotica van Pawrful bevallen hier verrassend goed. De structuur is zacht, waardoor het makkelijk weggaat, en mijn hond eet het zonder aarzelen op. Ook fijn is dat het ook nog eens goed is voor de darmflora. Het contact met Pawrful verliep soepel en de levering was snel. Zeker tevreden.:)

Svar fra Pawrful
Super goede service, snelle levering. De probiotica gaat er bij mijn franse bull goed in. Hopelijk is het resultaat ook super!

Svar fra Pawrful
Best wel snelle levering hopelijk werkt het goed bij mijn hond maar ik kan er nog niet veel over vertellen want ik heb zz gisteren pas ontvangen

Svar fra Pawrful
De probiotica van pawrful is echt een aanrader…het is een lekker smeuïge traktatie die je lieve viervoeter graag opsmikkeld. Het is dus goed voor je hond en erg lekker !! Het contact met pawrful is ook bijzonder prettig. Binnen en dag was de probiotica binnen. Ik zeg DOEN 🩵.

Svar fra Pawrful
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.