Pavementofficial Anmeldelser 15

2,5

1. Skobutikk

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Pavement has made its mark as a strong Danish brand, carved in quality and perfected design. An indisputable craving for solid workmanship and unique details characterise each single collection from Pavement as 1st generation shoemakers.

2,5

Under middels

Har ikke svart på negative anmeldelser

Dårlig kvalitet

Købte modellen alvira og allerede efter at have dem oå 4 gange har skindet der sidder på indersålen løsnet sig i venstre sko og den højre er helt knækket midt over altså hele indersålen. Det er simpelthen piv ringe kvalitet.

Skulle have lyttet til alle de mange anmeldelser rundt omkring vedrørende dårlig holdbarhed efter kort brug. Men jeg har aldrig haft problemer med sko generelt så tænkte det nok ikke skete for mig. Men det gjorde det. Køber aldrig pavement igen

1. oktober 2025

Très mauvaise qualité

J'ai acheté de très jolies sandales en avril à 140€ sur le site officiel de Pavement. J'ai commencé à les porter en juin, et mi-juillet, la semelle s'est décollé. J'ai dû les faire réparer chez un cordonnier qui m'a dit que la structure des chaussures n'étaient pas faite pour durer, le matériau étant trop mou.
10 jours après les avoir récupérées, le cuir de la bride qui permettait de fermer la sandale s'est rompu. Impossible de réparer ça, je vais les jeter. Même pas trois mois d'utilisation et poubelle.

J'ai contacté le service client qui m'a remboursée intégralement après leur avoir envoyé les photos. En tout cas je suis très déçue de la qualité. Ça ne vaut pas du tout le prix.

8. august 2025

Ikke godt og skuffende

Ikke godt og skuffende. ORDRE #8461

Jeg har tidligere købt 3 × 2 par sorte ruskindssko fra mærket, som havde et design, der passede til min stil, men kvaliteten har aldrig imponeret mig. Jeg valgte at købe et par hvide lædersko i håb om, at kvaliteten var blevet bedre. Desværre blev jeg skuffet igen.

Da jeg modtog pakken, stod det klart, at skoene var af endnu lavere kvalitet end forventet – de blev sendt fra Pier One, som er et lavprismærke. Skoene knirker voldsomt og har givet mig de største vabler, jeg nogensinde har haft. Jeg har kun brugt dem tre gange, men de er så ubehagelige, at jeg ikke kan bruge dem længere.

Jeg er virkelig ærgerlig over at have spildt penge på et par sko, jeg ikke kan bruge – og som samtidig ikke kan returneres.
Tror desværre ikke, at jeg får mine 593,46,- selvom de var stærkt nedsat.

24. januar 2025

Dårlig kvalitet - knirker og sål punktere.

Har haft købt sko 3 gange hos pavement,da jeg synes de er super flotte. Dog er alle par (forskellige modeller) punkteret i sålen efter få måneders brug, hvilke betyder at de knirker så højt, at man ikke kan have dem på uden at folk kommenterer på det. Jeg fik det første par ombyttet, fik nye og knirken kom
Igen. Prøvede så en anden model, og nu er det samme sket. Vil ikke anbefale, medmindre du vil forstyrre alle på dit arbejde.

1. november 2023

High price, bad quality

I bought a pair of boots and after wearing them for only two winter seasons (in the city, no hiking) the soles came off. This shouldn't happen with boots in that price range! Customer service won't do anything because I didn't buy them in the webshop.

2. januar 2023

Dårlig kvalitet af sål/hæl

Jeg henvender mig til pavement, da jeg har 4 par sko, hvor det for alle par gælder at sålen ikke sidder ordentlig fast på sålen efter kort brug, så jeg vælger at tage forbi en skomager for at få dem limet, da jeg faktisk er glad for jeres sko. Jeg vælger at skrive direkte da det tyder på der er noget med kvaliteten, men da jeg modtager et svar, er det at jeg skal henvende mig i butikken hvor skoene er købt. Det er bare ikke et tilfredsstillende svar, som jeg også vælger at skrive tilbage, jeg synes I fralægger jer et ansvar! Det er I ikke enige i, og kommer med en dårlig undskyldning om at det er en sag mellem jer og forhandleren. Jeg er på ingen måde enig I jeres forklaring, og vi bliver heller ikke enige, men jeg forstår ikke, at I synes jeg skal henvende mig hos 3 forskellige forhandlere, når det grundlæggende er noget med jeres kvalitet. I har tilbudt jeg kan sende billede af at min sko er limet, sammen med en kvittering, og så vil I godtgøre mig dette, det er dog ikke det jeg eftersøgte, jeg eftersøgte at I anerkender der højst sandsynligt er et problem, men det synes I nok ikke.
Jeg vil råde folk til at holde øje med hæl og sål, før skoen går helt i stykker.

27. juli 2023

Fantastisk kundeservice

Har købt super flotte støvler, men pga. brækket fod og langt behandlingsforløb når jeg ikke at anvende dem i indeværende sæson. Jeg kontakter derfor Pavement, som uden problemer accepterer, at jeg kan sende dem retur, til trods for at returneringsfristen for længst er overskredet. Super god kundeservice!

17. desember 2021

Har købt deres ina støvler - AV!

Har købt deres ina støvler, de er super flotte, men aldrig har jeg gået med så ubehagelig en støvle. Har forsøgt at gå dem til, kan ikke gå med dem i mere end 5 minutter, da jeg med det samme får hudafskrabninger omkring anklen grundet skoens konstruktion omkring hælen. Flot støvle men desværre ubrugelig for mit vedkommende.

11. desember 2021

HUSK altid at få kvittering med når du får en gave.Fik et par støvler i gave og er mega…

Fik et par støvler i gave og er mega glad for dem....bortset lige fra, at elastikken er af virkelig dårlig kvalitet. Den rynker og trevler. Skrev en mail til "info@pavement" omkring problemet, som de var opmærksomme på og havde fået vished om. Men de kunne ikke gøre noget da støvlerne ikke var købt på web'en. Henviste mig til at kontakte den butik de var købt i (som nu er lukket pga Corona) for at høre om de kunne hjælpe....- hvilket jeg prøvede, men der er ikke noget svar retur fra butikken. Så der var ikke megen hjælp at hente nogen steder....- så selv med en bon, havde jeg jo så ikke fået nogen hjælp. Så det er bare ærgerligt, ærgerligt, at dårlig kvalitet bliver negligeret pga. en manglende kvittering.
Så en øv-øv oplevelse..

2. februar 2021

Hurtig og god kundeservice

Jeg havde fået et par sko i gave af min veninde.
Da jeg har dem på først gang, går hælen løs.
Jeg skriver til Pavement via deres hjemmeside, og her får jeg fat i en sød og hjælpsom medarbejder.
Hun svarer hurtigt tilbage, og der er intet bøvl med at få et par nye.
Hun sender mig en rabatkode jeg skal bruge, når jeg bestiller et par nye via hjemmesiden, og det hele går hurtigt og smertefrit.!
Super god, venlig og hurtig kundeservice.
Tak for hjælpen Pavement.

27. februar 2019

Dårlig kvalitet - ØV!

De får to stjerner fordi deres sko er udseendesmæssigt lige i skabet, men kvaliteten er elendig! Det er simpelthen for mange penge at betale for noget der går i stykker efter så kort tid! Jeg købte mit første par Sille sko for godt et år siden og allerede ca. 3 måneder senere faldt den nederste del af hælen af, så man kunne se to lange skruer stikke ud, samtidig var hælen hul og af plastik. Jeg tænkte dog bare at jeg måske havde været uheldig, og fik dem så repareret ved en skomager. Da de alligevel var slidt ok op efter 4 måneder, besluttede jeg mig for at investere i et nyt par. Efter blot et par dage var noget af skindet fra sålen allerede faldet af (og jeg har ellers været meget påpasselig med dem), og til min store overraskelse faldt det nederste af hælen af endnu engang efter kun to uger! Derefter besluttede jeg for at returnere dem i butikken jeg havde købt dem i, og fik så pengene tilbage.

Det er meget usandsynligt, at jeg køber sko fra Pavement igen. Sko må godt være flotte, men de skal også kunne holde bare lidt længere end mine gjorde!

24. november 2017

Venlig og hjælpsom service, men uholdbar returneringspolitik

Varen var ikke som mine forventninger og derfor ønskede jeg at sende varen retur. I den forbindelse dækker firmaet ikke porto eller returporto. Dette har kostet mig 120kr. Jeg vil anbefale andre at prøve deres sko i en butik før de køber dem fra denne hjemmeside så de er helt sikker på varen før de køber. På deres e-mail svare firmaet dog hurtigt og er meget venlige!

24. august 2017